fbpx

Del 1: Healing af den feminine erotiske kraft

OM den feminine krafts genrejsning set fra en maskulin beskuers (begrænsede) synspunkt
OM end det i dag foregår på ganske subtile niveauer, så er det altså vores påstand og udsagn, at den feminine del af seksualiteten stadig er undertrykt. Og her er det vigtigt at understrege, at dette ikke handler om feminisme. Det handler om humanisme. Det handler om at få frigjort og frigivet det menneskelige potentiale. Og det menneskelige er både det maskuline og det feminine – som kvaliteter. Ikke blot som kønnede fysiske væsner. Derfor handler dette ikke om feminisme. Det handler om at genfinde tabt land.
Det autentiske møde med den feminine seksuelle kraft handler i højere grad om processen. Det handler om at fordybe sig i hele kropslandskabet, og alle de energier som kroppene afsondrer. Det handler om sammensmeltning på langt flere planer end blot det fysisk tilsyneladende. Og så handler det om gensidig nydelse.
Når manden finder ind i selve den særskilte feminine erotiske krafts kvalitet, og ikke kun vejen til hendes klitorisorgasme, så vækkes han også til live på nye niveauer, og hele horisonten for det seksuelle samkvem udvides gradvist til at rumme begge verdener. Både manden og kvinden har potentiale for at opnå langt mere nydelse i kroppen, end hvad der oftest forventes. Og de har potentiale for at kunne tage dette udvidede rum med sig ud i resten af livet. Det er i dette rum, at vi kan genfinde kærligheden til hinanden.
Men det er i denne situation også mandens udfordring at turde sætte sig selv i den position, hvor hans naturlige overblik krakelerer, fordi han ikke ved på forhånd, hvad han kan forvente. Han skal til at udforske nyt territorie. Han skal turde ikke at kunne overskue, hvad han begiver sig ud i. Den gode nyhed er, at intet er tabt ved at gøre det. Al den kraft og potens han har på alle livets øvrige områder går ikke tabt, fordi han tillader sig selv en udvidet horisont i det kønnede møde. Tværtimod.
Ved Kathrine Johansson & Johannes Brormand
Er du interesseret i at fordybe dig mere i denne kærlighedens og parforholdets mystik så kan du købe vores on-demand-forløb Det sunde parforhold, hvor vi taler om, hvordan vi som par udforsker dette og skaber en praksis for et bæredygtigt og kærligheds-genererende parforhold.