Testimonials

Parterapi

"Vores kærlighed er blomstret og jeg (Louise) er begyndt at mærke nydelsen og lysten i kroppen igen. Jeg har fået mere lyst til sex igen og fundet ud af hvad der gjorde, at jeg havde behov for at trække mig fra Thomas og det intime. Vi har fået øvelser af Izzah og Johannes, som vi forsøger at gøre ugentligt og som vi kan mærke fører os tættere sammen i vores kærlighed og i det seksuelle."
Louise, 44 & Thomas, 49
"Parforløbet hos Johannes og Izzah har gjort, at vi har fundet hinanden og gnisten igen og opdaget en dybde i vores sexliv, vi ikke kendte til. Vi er glade for, at vi tog springet og købte forløbet, trods vi var en smule nervøse. Kan varmt anbefales."
M & K
"I den indledende telefonsamtale med Johannes stod det hurtigt klart, at vi talte med et menneske som, udover at være virkelig fagligt kompetent og ordentlig, med samme kunne se ind i vores kvaliteter som mennesker og par. Izzah og Johannes formåede på allerfineste vis at tune ind på hvor vi stod i vores liv og vi følte os på allerfineste måde set, forstået og taget alvorligt. Vi følte os begge læst totalt!"
Dorthe, 53 & Ulrik, 46
"I guidede os ind i en tilstand, hvor vi var i stand til at give hinanden den størst tænklige gave. Sårbar, ren og uden masker. For os er der bestemt et før og efter denne oplevelse. Vi vil altid have dette med os."
Nicolaj Schröder, 33 & Amanda Jenssen, 25
"Rent praktisk var parsessionen en blanding af samtale, meditation og praktiske par-øvelser. Learning by doing med alt tøjet på og os ved siden af dem. Så ren sidemandsoplæring! Meget trygt og roligt! Det blev en helt fantastisk oplevelse for os, hver for sig og sammen. Følelsen af opløftethed da Izzah og Johannes sagde farvel, står stadig tydeligt i os begge."
Dorthe, 53 & Ulrik, 46
"Vi har længe stået i nogle vanskelige situationer, som v ikke synes at vi har kunne finde en løsning på. Tak for at I kunne hjælpe os med at løse det, som for os syntes så svært. Tak for at være dem I er og være tilstede med jeres store nærvær og ikke mindst ekspertise. Tak for at gøre hele forskellen for os.
Sofie, 32 & Kenneth 39
"Vi troede at vi var fejlslående som par, fordi vi ikke selv kunne finde ude af at løse vores problemer. Vi er i dag meget stolte af vores beslutning om at søge parterapi"
Dianna, 34 & Kim, 42
"Tak for at give os et smukt og trygt rum, hvor vi i stor tillid til jer, har kunne komme  og dele vores smerte og udfordringer. Tak for forstå os på det dybe plan i gjorde og stadig gør. Ved ikke hvor vi havde været uden jeres store og kvalificerede hjælp" TAK!     
Lone, 52 & Torben, 54
"“Jo mere jeg finder hjem i mig og min feminine kvinde jo mere sker der også i mit privatliv. Jo mere lykkes ting. Det er en fantastisk rejse, som jeg håber rigtig mange andre vil tage med deres parforhold."   
Hanne, 55
Et dybt og taknemmeligt TAK til Izzah og Johannes. Jeg er en lykkelig mand, som har fået min kvinde tilbage til livet.
Adam, 38
"Parforløbet hos Johannes og Izzah har gjort, at vi har fundet hinanden og gnisten igen og opdaget en dybde i vores sexliv, vi ikke kendte til. Vi er glade for, at vi tog springet og købte forløbet, trods vi var en smule nervøse. Kan varmt anbefales."​
M, 42 & K, 48

Der behøver ikke være noget galt for at gå i parterapi

Her fortæller Louise og Nicolai hvorfor de valgte at gå i parterapi, hvorfor valget faldt på os og hvad de har fået ud af forløbet.

Fordommene om parterapi

Det kan være et stort skridt, at at vælge at søge hjælp igennem parterapi. Louise fortæller her om nogle af de fordomme, der er omkring parterapi og hvordan hun oplevede det at være i et forløb og Nicolaj fortæller om det mod, som det ofte kræver, at ville arbejde med sit parforhold og sexliv.

Udfordringer i kommunikationen

Trine og Kenneth fortæller om deres udfordringer med at kommunikere konstruktivt sammen og hvad et forløb i parterapien gjorde for dem.

Resultatet af en kropslig og intim praksis​

Dorthe og Ulrik fortæller her om hvordan vi hjalp dem igang med en kropslig praksis og hvordan dette dedikerede arbejde til hinanden, styrkede deres intimliv.

Havde brug for input og redskaber uderfra

TrineMai og Martin fortæller om hvorfor de søgte hjælp hos os i parterapien og hvad de fik ud af forløbet hos os.

Psykoterapi

"Jeg kan varmt anbefale at tage forløb hos Johannes. Jeg har følt mig i trygge hænder og blevet mødt med så meget kærlighed og nærvær, som jeg har haft så meget modstand på, men nok mest af alt, havde allermest brug for – Brug for; forat kunne give slip, nyde bare at være, overgive mig til kærligheden inden i mig selv og sidst men ikke mindst finde kontakten tilbage til min egen krop og sjæl."
Helle, 41
"Dit meget specielle væsen muliggjorde at jeg turde lægge mig ned, glemme min fejl- og mangelliste og bare nyde. Glæde mig over at være MIG, glæde mig over at føle lyst og længsel, glæde mig over det skønne i at blive kærtegnet, at modtage uden forventninger om gengældelse... Helt fantastisk! Svært for mig at forstå, hvordan en sådan oplevelse for mig, i din verden kan være "just another day at the office"... At kunne dele så meget kærlighed ud er stort!" ​
Birgitte, 49
"Jeg kom i kontakt med Johannes efter at have talt med en kvinde, som sagde, at hun aldrig havde følt glæde i sit liv, før hun kom i terapi hos Johannes. Jeg er selv overlever, som kvinden var og købte et forløb på syv sessioner. På disse sessioner følte jeg mig enormt tryg, set og hørt af Johannes. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. "​
Gry
Her fortæller Pia om hendes Transformation -og Traumeforløb hos Johannes, om hvorfor hun søgte hans hjælp og hvad hun fik ud af forløbet.
Gry fortæller her om hendes forvandling efter at have gået i Traumeterapi hos Johannes
Her fortæller jeg om hvordan Johannes hjalp mig igennem kropsterapien til at slippe gamle traumer og komme tilbage til sansningen, lysten og nydelsen i kroppen.
"Jeg kan virkelig anbefale at gennemgå et behandlingsforløb hos Johannes, det er meget anderledes end hvad man oplever hos en psykolog, men det sker i dit tempo, og vigtigst af alt, du mærker en positiv fremgang fra gang til gang. "
Birne Andersen, 56
"Tak fordi du gjorde dig så umage og gav mig al den tid, som jeg havde brug for (...)! Det var stort, overraskende og overvældende!! Jeg er taknemmelig og rørt helt ind i hjertet.​"
Sara F. 26
"Johannes intuitive forståelse af mig som menneske gjorde, at jeg for første gang i mit liv følte, at et andet menneske inderligt forstod mig uden, at jeg behøvede at sige noget. Den energi der opstod i rummet, da vi sammen trak vejret, var fuldstændig magisk og gav mig en dyb følelse af ro og tryghed."
Dorthe, 26
Jeg læste Birne Dalbergs bog - "Kan du se lyset" og tog derefter kontakt til Johannes. Jeg måtte simpelthen møde den mand, som havde åbnet op for, at Birne for første gang nogensinde i hele sit liv, kunne føle glæde. Det blev til 7 måneder hos Johannes Brormand Søndergaard. TAK, for alt det du lærte mig. TAK for al den hjælp, omsorg og støtte, du giver til kvinder, som har seksuelle traumer.
Gry
"Jeg har lært at se, hvordan mine grænser til stadighed er blevet overskredet i mit liv, og hvor god jeg har været til at tilsidesætte kærligheden til mig selv. KÆMPE TAK til Johannes for din uvurderlige hjælp"​
Helle, 55
"Tre sessioner er det blevet til, og det har været en dejlig, udfordrende og meget lærerig rejse – og en fantastisk og uundværlig gave til mig selv. Det har været en rejse, hvor jeg har ”fundet min indre dronning frem for at bruge Johannes Brormands ord."
Mette, 41
"Johannes holdt et meget smukt rum hvor jeg bleve æret og hvor alt det skamfulde, som har været forbundet ved seksualiteten, er blevet frigivet og sat fri. Han har en evne til at skabe et hellige rum, som gør at du tør overgive dig. Det har virkelig været stort og jeg er meget taknemmelig." ​
Pia, 41
"Jeg mærker LIV og energier i underlivet jeg ikke kan huske at have været i kontakt med tidligere."
Sara F, 26
"Thanks to my journey with Johannes I am more present, more powerful, and full of creative potential."
Anonym, 38
"Det var en ret vild og stærk følelse at kunne mærke sig selv så stærkt."
C. 24
"Jeg er langt om længe blevet den kvinde, jeg fortjener at være!!"
Anonym, 39
"Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem tantrisk healingsterapi. Han hjalp mig til frihed. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang."
Birne Andersen, 56
For mig handlede min proces hos Johannes derfor om at komme ned i cølibat og give mig selv fred. Fred for at skulle leve op til noget. Fred for at skulle præstere. Fred for at skulle tækkes en mand, hvilket jeg har gjort det meste af mit liv. Jeg er meget træt. Træt af at søge kærligheden de forkerte steder, uden for mig selv. Efter forløbet hos Johannes har min mand og jeg fået en større forståelse for mig, mine reaktionsmønstre og behov.
Helle, 55
"Johannes intuitive forståelse af mig som menneske gjorde, at jeg for første gang i mit liv følte, at et andet menneske inderligt forstod mig uden, at jeg behøvede at sige noget. Den energi der opstod i rummet, da vi sammen trak vejret, var fuldstændig magisk og gav mig en dyb følelse af ro og tryghed." ​
Dorthe, 25
"Johannes holdt et meget smukt rum hvor jeg bleve æret og hvor alt det skamfulde, som har været forbundet ved seksualiteten, er blevet frigivet og sat fri. Han har en evne til at skabe et hellige rum, som gør at du tør overgive dig. Det har virkelig været stort og jeg er meget taknemmelig." ​
Pia, 41
"Jeg har lært at se, hvordan mine grænser til stadighed er blevet overskredet i mit liv, og hvor god jeg har været til at tilsidesætte kærligheden til mig selv. KÆMPE TAK til Johannes for din uvurderlige hjælp"​
Helle, 55
"Jeg vil inderligt anbefale et sådan forløb til andre unge piger, der ligesom jeg har fået en ubehagelig start på livet i forhold til sex og intimitet. Det er healing for kroppen, sindet og sjælen på allerhøjeste niveau. Uendeligt tak til dig, Johannes, for at åbenbare denne verden af glæde, lyst og nærvær for mig. Jeg er dig evigt taknemmelig."
D. Kjærsgaard, 2

Klient skrev bog under terapi hos Johannes

En af de kvinder, som har været i psykoterapi hos Johannes, er Birne Andersen (tidligere Dalbjerg), som under forløbet skrev bogen “Kan du se lyset – en barndom med incest”.
 
Bogen er et vidnesbyrd om en næsten overmenneskelig kamp for at ville lykken og insistere på at se glæden i livet. En glæde som Johannes, ifølge Birne selv, hjalp hende til at opleve.
 
“Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem traumeterapi. Han hjalp mig til frihed. At nå målet frihed plus mærke den tilhørende glæde er et mirakel, som jeg hverken havde turde håbe eller tro på. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang.” 
– Birne Andersen
  
”I den tid jeg har været til sessioner hos Johannes har jeg rykket mig meget. Jeg er fysisk rykket fra den vest-Danmark til øst-Danmark. Hvad angår ’nære’ forhold har jeg flyttet mig fra mine børns far både fysisk og følelsesmæssigt. Jeg har arbejdet med mine traumer ifht. mænd. Den udvikling fortsætter. Jeg er blevet klogere på mig og mit og ikke mindst på mænd. Johannes formår at holde et rum der er healende, blot i sin tilstedeværelse som mand. Men udover det så TROR Johannes på mig. SER mig. Ser også det jeg ikke har lagt mærke til. Og han RUMMER det hele (alt hvad der ikke har været delt tidligere), FAVNER det hele. Det er HEALENDE at være i hans nærvær. Johannes er NÆRVÆRENDE. Det er en kæmpe GAVE. Johannes giver GAVEN i næstekærlighed. Izzah giver pladsen til GAVEN. Efter en session med Johannes føler jeg mig mødt, forstået og hjulpet i en go retning. Jeg er lettet, men ikke mindst har jeg mere FORSTÅELSE for mig og TILLID til mig selv. Jeg føler mig STÆRKERE. OPLØFTET. BÅRET, VÆRDSAT og RESPEKTERET. Efter en session er jeg så meget i kontakt med mig at andre kan se min ’glød’. Jeg finder ind til essensen af mig. Jeg vidste ikke at jeg havde lyst til at have lyst til kropslig kontakt til en mand da jeg startede hos Johannes. Nu mærker jeg mine lyster. Det er meget KLART for mig hvad jeg har lyst til at kropslig kontakt. Jeg ser frem til en partner at udforske det med. Jeg er meget TAKNEMMELIG for mine møder med Johannes.”
Simone, 45
"I Transformation- og Traumeforløbet hos Johannes Brormand Søndergaard har jeg lært at se, hvordan mine grænser til stadighed er blevet overskredet i mit liv, og hvor god jeg har været til at tilsidesætte kærligheden til mig selv. For mig handlede min proces hos Johannes derfor om at komme ned i cølibat og give mig selv fred. Fred for at skulle leve op til noget. Fred for at skulle præstere. Fred for at skulle tækkes en mand, hvilket jeg har gjort det meste af mit liv. Jeg er meget træt. Træt af at søge kærligheden de forkerte steder, uden for mig selv. Efter forløbet hos Johannes har min mand og jeg fået en større forståelse for mig, mine reaktionsmønstre og behov. Ud fra denne forståelse formår min mand nu at give mig den ro, jeg trænger så forfærdeligt til. Han giver mig tid til at blive hel uden nogen krav og forventninger, hvilket gør, at vores forhold kan få mulighed for at gro og finde nye veje. Han giver mig tid til at lande i mig selv. Og netop dét, synes jeg, er utroligt sexet. De kærligste hilsener og et KÆMPE TAK til Johannes for din uvurderlige hjælp."
Helle, 55

Workshops

Gennem mange års ægteskab, havde vi brug for at genfinde os selv . Vi havde ikke brug for meget kink og gejl men at finde ind i nærværet og lysten til hinanden igen. Vi er overbeviste om, at vi har fundet vores vej. Tak til Izzah og Johannes, for at skabe så fint og ærligt et rum. TAK!
Birthe, 47 & Poul, 51
"En aften som vi kun varmt kan anbefale andre par, som ønsker at finde ind i et dybere nærvær med hinanden."
Henriette, 32 & Martin, 38
"Vi er glade for endelig at have fundet en måde at være intime på som vi kan bruge og udvikle videre på sammen derhjemme. Stor tak til jer for at have givet os denne gave, som vi kan bruge på vores videre vej sammen."
Louise, 48 & Filip, 53
"Vi har prøvet meget i tantramiljøet og er også blevet skræmt af det. Det er befriende endelig at opleve et sted, hvor vi kunne være trygge ved at overgive os til hinanden og hvor vi kun skulle have fokus på hinanden og vores rum. Izzah og Johannes skabte det trygge rum, som vi havde brug for, for at kunne heale og finde vej tilbage til hinanden igen. Har du ikke været på workshop med Izzah og Johannes så giv hinanden den gave, at opleve deres gode arbejde og dette magiske rum." - Christina, 44 & Lars, 47​
Christina, 44 & Lars, 47
"Der er bestemt et før og et efter workshoppen hos Izzah og Johannes. Vi har fået en masse brugbare redskaber med, som vi forsøger at få implementeret i vores travle hverdag. Vi har fået en lidt større forståelse for hvordan og hvorfor vi er forskellige og af og til møder udfordringer i det intime sammen. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi deltager i en workshop eller nogle af de andre fine ting Izzah og Johannes laver. Tak for at være jer og gå foran med dem I er og med en helt anden måde for par, at være intime på."
Birgitte, 38 & Søren, 35
"Når par vil genfinde hinanden, rådgives man ofte imod kliniske, spirituelle og hedonistiske tilbud. Vi fandt i stedet Izzah og Johannes, der har specialiseret sig dybt i denne niche. De skaber et kompetent og trygt rum, for påklædte og private par. Izzah taler ind til kvindens krop, og Johannes til mandens hoved. Især kvinden mærker nu, at vi fandt præcis hvad der føles godt - og vi kan tage det med hjem."​
L & T
"Fuldstændig som vi havde håbet og ønsket det. En meget professionel og tryg oplevelse, som mærkedes i os begge. Hun var tryg hele vejen igennem og vi kunne, pga. det trygge rum som Izzah og Johannes skabte, hengive os fuldstændig til hinanden. Det var vigtigt for os, at der ingen fuldstændig nøgenhed var og at vi kun havde fokus på hinanden som par. Vi kan varmt anbefale denne workshop."
Helene, 33 & Emil, 33
"Vi valgte at tage til Izzah og Johannes workshop, da vi længe har savnet et større nærvær og lyst imellem os. Det intime er blevet hverdag og noget som skal planlægges i en kalender. Vi savner spontaniteten og det lystprægede. Vi har i lang tid haft stor tillid til Izzah og Johannes efter at have fulgt dem og deres mange videoer længe. Vores forventninger blev forløst til fulde og det bliver absolut ikke sidste gang, at vi deltager på deres workshops."
Malene, 58 & Christian, 62
"Tak til Izzah og Johannes, som skabte et helt utroligt rum for os. Vi er rørt dybt inde og følte en lykkeros da vi tog fra workshoppen. Izzah og Johannes formåede at guide os fra et dybt nærværende og kærligt sted og vi oplevede at føle os i trygge og professionelle hænder. Vi satte også meget stor pris på de rammer, som de havde sat for workshoppen, hvor alle var påklædte og fordybet med og i deres partner. Dette gav os ro til at kunne fordybe os i hinanden."
Lisbeth, 40 & Anders, 50

Online-forløb

”Hvis I ønsker at komme tættere på hinanden i kærlighed og intimitet, så skal I helt sikkert købe Izzah og Johannes onlineforløb”
Bettina & Torben
"Vi har fået langt større forståelse for, hvorfor vi begge reagerer, som vi gør i vores konflikter".
Pernille & Adam
"Et fantastisk forløb hvis ikke man føler sig klar til parterapi, men stadig ønsker hjælp udefra."
Helle & Tobias
"Vi har begge vidst at der skulle ske noget nyt i vores forhold, hvis det skulle holde, men vi har ikke være klart til at tage et længere forløb hos Izzah og Johannes. Derfor faldt vores valg på dette forløb og vi har herigennem fået en ny forståelse for hvor vi står som par."
Iben & Jesper
"Vi har længe syntes at tantra var spændende, men ikke helt vidst hvad det var og hvordan vi kom igang med vores egen tantra-praksis, som Izzah og Johannes kalder det. Vi er nu kommet igang og skal nu få det ind som en del af hverdagen."
Janne & Flemming
"Tak for at lave dette skønne materiale, som vi har set op til flere gange. Vi kan varmt anbefale andre par, at købe dette forløb, hvis de ønsker at der skal ske noget nyt eller søger større viden om fx konflikthåndtering og et bedre sexliv"
Stine & Andreas
"Stor tak og anbefalinger fra os! Onlineforløbet er konkret, super nemt at omsætte til jeres egen praksis, og så er det hjertevarmt! Stor tak og anbefalinger fra os!"
Dorthe & Ulrik
”Vi er meget taknemmelige, at have fået adgang til onlineforløbet, som især har givet os konkrete værktøjer til at håndtere vores konflikter og styrke kærligheden imellem os.”
Mette & Martin
"Vi kan kun varmt anbefale dette onlineforløb, som har lært os om vigtigheden af den rette berøring af kvindens krop og givet os helt nye oplevelser i det seksuelle med hinanden. Vi glæder os til at udvikle os videre fra et helt andet sted end før."
Kristine & Martin
"Vi har haft stor glæde af jeres onlinemateriale. Det har været en god måde for os, at starte ud på, da et forløb i parterapien, har virket lidt for overvældende for os. Vi startede derfor med onlinematerialet og er nu snart klar til at gå videre med vores arbejde gennem jeres terapi og workshops."
Tove & Klaus
”Tak for jeres måde at være på, jeres autenticitet og kærlighed til hinanden og det arbejde I udfører. Vi følte os trygge i jeres undervisning og guidning”
Kirsten & Rene
"Kan varmt anbefale andre forløbet. Det er en god indføring i parforholdets udfordringer og konflikter og hvordan bevidstheden hæves. Vi har også været meget glade for indføringen i den tantriske praksis og de øvelser som i viser. Vi har opnået større nærvær og forståelse for hinanden i det intime. TAK"
Christina & Johannes

Vil du holde forbindelsen?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag videoer og artikler om sex, kærlighed og parforhold. Du modtager også vores gratis træning, om kvindens seksuelle nedlukning.

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com and Premiumbeat.com for music.

Made with by Elementor​​