fbpx

Handelsepolitik

HANDELS-, ABONNEMENTS- og LEVERINGSBETINGELSER

Produkter udbydes af DET SUNDE PARFORHOLD, Øster Søgade 100 2th, 2100 KBH Ø, CVR-nr. 34240388

KONTAKT
Kontakt DET SUNDE PARFORHOLD på info@detsundeparforhold.dk  

PRISER & GEBYRER
Der er ingen betalingsgebyrer på Dankort eller ved betaling gennem Yogo.

Alle priser er angivet i danske kroner inklusiv moms, medmindre andet er angivet.

3.0 KORTTYPER
Vores bookingsystem tager imod følgende kort: Dankort, VISA og MasterCard.

3.1 ÆNDRING AF BETALINGSOPLYSNINGER
Du kan ændre dine betalingsoplysninger, ved at følge linket i faktura eller betalingspåmindelse, hvor der står “KLIK HER FOR AT ÆNDRE BETALINGSOPLYSNINGER”. Det er dit eget ansvar at ændre betalingsoplysninger, hvis du fx får nyt betalingskort.

3.2BETALING
Du betaler ved køb inden du får adgang til vores onlineprodukter og har herefter fuld adgang til produktet. 

Ved køb af vores onlineprodukter, er der ingen fortrydelsesret. 

3.3 MANGLENDE BETALING
Er betalingen af købte produkter mangelfuld eller udebleven forbeholdes retten til at videregive inddrivelsen af den manglende betaling til et Inkassofirma (som fx, men ikke begrænset til, Debitor).
Herefter vil inddrivelsen ske efter gældende lov.

Er den manglende betaling knyttet til helt eller delvist onlineprodukter lukkes adgangen til disse, indtil betalingen er sket fyldestgørende.

Manglende betaling i forbindelse med terapi eller workshops vil blive fulgt op af rykkere.

3.4. ANVENDELSE AF MATERIALE
Al anvendelse af undervisningsmateriale skal ske under hensyntagen til Det sunde parforhold og DET SUNDE PARFORHOLDsophavsrettigheder.
På samme måde skal al kopiering af undervisningsmaterialet alene ske efter aftale med Det sunde parforhold.
Materialet er copyright beskyttet og må ikke ændres, tilskæres, tilføjes til eller på anden måde justeres fra dets oprindelige udseende.

4.0 MEDLEMSBETINGELSER
DET SUNDE PARFORHOLD kan ændre medlemsbetingelserne med et varsel på 30 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive sendt ud på mail. 

4.1 PRISÆNDRINGER
DET SUNDE PARFORHOLDforbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet via e-mail (til de medlemmer, der har oplyst e-mail) senest 45 dage før prisændringerne træder i kraft.

4.2 FORTRYDELSESRET
Ved køb af vores onlineprodukter, er der ingen fortrydelsesret.

Ved køb af forløb i psykoterapi eller parterapi, refunderes beløbet ikke. 

4.3 Kvittering
Kvittering for købet sendes til den indtastede e-mail. Du er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

4.4 OPDATERING AF KORTDATA
Kortdata kan opdateres ved at logge ind på onlinebookingen og redigere sine profiloplysninger. Du er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte. Overholdes dette ikke kan DET SUNDE PARFORHOLD uden varsel inaktivere medlemskabet. Dette betyder ikke at det opsiges. Ved inaktivering fortsættes medlemskabet, dog uden mulighed for booking før kortdata er indtastet.

5.0 SÆRLIGT FOR ABONNEMENTER
For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode på det kortnummer, der er angivet ved købet.

Kvittering tilsendes per e-mail umiddelbart efter hvert træk.

DET SUNDE PARFORHOLDforbeholder sig ret til at overdrage abonnenterne til andet selskab.

Abonnenterne vil blive varsles om skift af aftalepart i god tid.

5.1 OPSIGELSE AF ABONNEMENTER
Du kan når som helst selv opsige dit abonnement på din profil i vores bookingsystem Yogoog efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere.

Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales. Abonnementet på onlineforløb er bindende og kan ikke opsiges eller returneres jf. stk. 4.2 Betaling.

5.2 RETURRET
Ved køb af vores onlineprodukter, er der ingen fortrydelsesret.

6.0 DIGITALE PRODUKTER
Digitale online produkter er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår.

DET SUNDE PARFORHOLDer ikke forpligtet til at hoste materialet til evig tid. Derfor er det kun dit “til evig tid”, i det omfang du husker at downloade materialet til egen opbevaring, såvel som laver en backup, i det tilfælde du skulle miste adgang til det sted, du først downloadede materialet til.

Vi lukker dog aldrig ned for adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel.

Det påfalder altid køber at vedligeholde sin e-mail, så evt. advarselsmails når frem i tide.

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, og kan købes med de betalingskort som vores betalingssystem tillader.

7.0 ANSVARSFRASKRIVELSE
Du er selv ansvarlig for din oplevelse af produktet, hvad angår problemer der relaterer til din internetforbindelse, hvorvidt din browser er opdateret til aktuelle version eller om du har de nødvendige programmer eller applikationer der gør det muligt at afspille, downloade og læse pdf-filer.

Bruger du en tablet eller smartphone skal du også være opmærksom på de programmer og applikationer der kræver at downloade og afspille.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage.

8.0 PERSONDATA-, PRIVATLIVS- & COOKIEPOLITIK
Når du er kunde hos os og besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at forbedre vores indhold og til at øge værdien af det indhold, der vises på vores hjemmeside.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bestiller en konsultation, et forløb eller foredrag, uddannelser, foretager køb via websitet el.lign.

9.0 OPLYSNINGER I FORBINDELSE MED KØB /BESTILING AF FORLØB M.V.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv indtaster informationerne behandles desuden:
Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og evt. helbredsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, booking af konsultation eller ved køb.

9.1 OPLYSNINGER OM DIN ADFÆRD PÅ HJEMMESIDEN
Vi indsamler informationer om din adfærd, når du besøger vores hjemmeside, såsom f.eks. hvilke sider du har besøgt, i hvilken rækkefølge, og hvor du har klikket på disse sider.

Oplysningerne bruger vi til at sikre, at du får den bedste og mest relevante oplevelse på hjemmesiden og for løbende at optimere vores hjemmeside.
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer vi indsamler på vores hjemmeside, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

9.2 OPLYSNINGER I FORBINDELSE MED AT DU TILMELDER DIG VORES E-POST MED NYHEDSBREV
Når du tilmelder dig vores e-post med nyhedsbrev, tilbud og andre nyheder fraDET SUNDE PARFORHOLD, behandler vi dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.

9.3 BRUG AF PERONOPLYSNINGER, FORMÅL OG BEHANDLINGSGRUNDLAG
Vi indsamler og bruger personoplysninger til de formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi lovgivningsmæssigt er berettigede eller forpligtede til det.

Vi bruger dine personlige oplysninger til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med vores hjemmeside, og får mest ud af dit forløb som kunde hos os. Når du opretter dig som Bruger, giver du samtidig samtykke til vores behandling af dine personoplysninger i henhold til denne Persondatapolitik.

Dine personoplysninger (indsamlet i forbindelse med et køb af vores produkter) bliver registreret og gjort tilgængelige for andre udvalgte brugere og databehandlere, med det formål at de skal kunne levere den ønskede tjenesteydelse for dig.
Når du registrerer dig som kunde, indsamler vi de oplysninger du selv afgiver fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og evt. helbredsoplysninger.

Formålet er, at vi kan levere den service, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere.

Dine oplysninger opbevares så længe du er kunde hos os.

Per definition er du livslang kunde hos os, idet du som kunde er berettiget livslang adgang til de dokumenter, du har bestilt gennem DET SUNDE PARFORHOLD.

Du kan til enhver tid blive slettet som kunde hos os, men så skal du være opmærksom på at du i så fald ikke længere har adgang til materialer hos os.

Hvis du har givet samtykke til e-post, bruger vi dine personoplysninger til at sende nyhedsbreve, tilbud og andre nyheder fra DET SUNDE PARFORHOLD.

Vil du holde forbindelsen?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag videoer og artikler om sex, kærlighed og parforhold. Du modtager også vores gratis træning, om kvindens seksuelle nedlukning.

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com and Premiumbeat.com for music.

Made with by Elementor​​