fbpx

Vi er dedikeret til jer
og jeres proces!

Vi har begge oplevet at være i konfliktfyldte og til tider ulykkelige parforhold, hvor ingen af parterne har følt sig set, hørt eller rørt. 

Vi ved hvordan det er!

Funderet i et mangeårigt arbejde med et tusindtal af klienter og par, samt vores store og dybe kærlighed til hinanden, har vi dedikeret vores arbejde til at hjælpe andre par i deres kærlighedsliv og sexliv. 

Vi guider ind i en HELT NY MÅDE at være par og elskende på. 

Vi revolutionerer parforholdet og sexlivet!

Izzah & Johannes 
🦋 

Book en uforpligtende samtale

Et forløb i parterapien, starter altid med en gratis og uforpligtende samtale online, hvor vi taler ind i jeres situation og vi deler lidt om det videre forløb.

Har I brug for parterapi?

 Det har vi alle engang imellem, så det er der ingen skam i!

Lige meget hvor længe vi som par har været sammen, så møder vi til tider udfordringer, som kan virke uoverskuelige og uoverkommelige. Det er i disse tider, at mange par søger hjælp og guidance udefra. Vi har kun den bevidsthed, som vi som par tilsammen indeholder ligesom 1+1 altid vil give 2. Vi får derfor ikke øje på flere automatreaktioner og blinde vinkler end vores hver især og fælles bevidsthed tillader.

Parterapi er derfor en unik mulighed for, at få taget afsæt fra et helt nyt sted og dermed også opnå et helt andet resultat.

“I guidede os ind i en tilstand, hvor vi var i stand til at give hinanden den størst tænklige gave. Sårbar, ren og uden masker. For os er der bestemt et før og efter denne oplevelse. Vi vil altid have dette med os.”
Nicolaj Schröder, 33 & Amanda Jenssen, 25

Hvem kommer i parterapi hos os?

De fleste par som kommer til os, kommer fordi de har udfordringer, som de ikke føler, at de selv kan løse. De kommer til os fordi de ønsker større forståelse og bevidsthed om dem selv og deres parforhold og søger redskaber, som kan styrke dem ind i fremtiden sammen. Ofte har de én eller flere presserende problematikker, som fylder hos dem. Dette kan fx være at de ikke føler sig hørt af hinanden, føler at de ikke udvikler sig sammen eller fordi de mistet sexlysten. 

Mange vælger også os, fordi at de har set vores mange videoer og føler at de allerede kender os.

Fordommene om parterapi

Det kan være et stort skridt, at at vælge at søge hjælp igennem parterapi. Louise fortæller her om nogle af de fordomme, der er omkring parterapi og hvordan hun oplevede det at være i et forløb og Nicolaj fortæller om det mod, som det ofte kræver, at ville arbejde med sit parforhold og sexliv.

Kan du nikke genkendende
til dette?

Oplever I tilbagevendende konflikter, som ikke synes at løse sig?

Har du følelsen af, at I langsomt glider fra hinanden?

Føler du dig ikke hørt og forstået og ender jeres konflikter i forsvarstaler?

Længes du efter den nærvær og kropslige kontakt som I havde da I mødtes?

Har du eller din partner svært ved at finde gnisten og sexlysten igen?

Om os

 Vi hedder Izzah Frost og Johannes Brormand Søndergaard og tilsammen er vi uddannet i kommunikation, transpersonel psykoterapi, polaritetsterapi, sexologi, tantrisk massage og åndedrætsterapi.

Johannes har igennem en mangeårig praksis vundet bred erfaring med et tusindtal af klienter i alle aldre heriblandt hundredevis af seksuelt traumatiserede kvinder, mænd i terapi og mandegrupper samt par i parterapi. 

I en årrækker, har vi sammen tilbudt parterapi, hvilken adskiller sig meget fra det, som de fleste kender hos en psykolog. Vi arbejder par-til-par hvilket betyder, at vi begge deltager under hele forløbet. 

Ydermere består vores arbejde både af kognitiv psykoterapi og kropsterapeutisk terapi, da det er vores erfaring, at kognitiv parterapi ofte ikke er tilstrækkelig.        

Sammen laver vi også en del video-content til de sociale medier og Johannes har en del klienter i psykoterapien, hvor han hovedsageligt arbejder med kvinder.  

Parterapi og parforløn

”Det talte rigtig meget til os, at sidde overfor et andet par, som havde nogle andre historier eller lignenden historier og så talte jeres tilgang rigtig meget til os”

– Louise & Nicolai

“Meget trygt og roligt! Det blev en helt fantastisk oplevelse for os, hver for sig og sammen. Følelsen af opløftethed da Izzah og Johannes sagde farvel, står stadig tydeligt i os begge.”

– Dorthe, 53 & Ulrik, 46

“Parforløbet hos Johannes og Izzah har gjort, at vi har fundet hinanden og gnisten igen og opdaget en dybde i vores sexliv, vi ikke kendte til. Vi er glade for, at vi tog springet og købte forløbet, trods vi var en smule nervøse. Kan varmt anbefales.”
– M & K

Alternativ parterapi

Vores erfaring er, at kognitiv tale-terapi ofte ikke er tilstrækkeligt, når man som menneske ønsker at ændre gamle handle -og reaktionsmønstre i parforholdet.  Derfor kombinerer vi både kognitiv psykoterapi og kropsterapi i vores parterapeutiske arbejde.

Vi tilbyder parterapi, hvor vi guider par-til-par sammen. Vi er således deltagende begge to under alle sessioner og kan på denne måde tilbyde fire øjne på de udfordringer og konflikter I måtte stå med. Samtidig er vi  hver især en repræsentant af både det maskuline/feminine – mand/kvinde og kan på denne måde bidrage bredt til jeres parforhold og situation. 

Vores parterapi adskiller sig meget fra den almene kognitive psykoterapi, som de fleste forbinder med parterapi. Når I kommer til os, så kommer i derfor ikke udelukkende for at tale om jeres udfordringer med en psykoterapeut, men lige så meget for at få arbejdet dem ud af kroppen gennem kropsterapien. Vores krop og nervesystem gemmer på alle vores gamle historier fra da vi blev svigtet, forladt og ramt på forskellig vis og alt dette tager vi med os ind i parforholdet, hvis ikke vi får sluppet det igennem krop og sind. 

Vi plejer at sige, at nissen flytter med.

Derfor har vi lige så stort fokus på det kropsterapeutiske arbejde, som den kognitive psykoterapi.   

Alle vores sessioner foregår på fire gulvstole på en madras på gulvet, lyset er dæmpet, rummet prydet med planter og blomster og stemningen tilpasset situationen. Et rum som afspejler den tilstand vi ønsker afspejlet i vores nervesystem, er det første step henimod forløsning af både krop og sind. Derfor vil I opleve en helt anden form for terapirum men også terapeutisk arbejde, end når i går til en traditionel parterapeut.

“Vores kærlighed er blomstret og jeg (Louise) er begyndt at mærke nydelsen og lysten i kroppen igen. Jeg har fået mere lyst til sex igen og fundet ud af hvad der gjorde, at jeg havde behov for at trække mig fra Thomas og det intime. Vi har fået øvelser af Izzah og Johannes, som vi forsøger at gøre ugentligt og som vi kan mærke fører os tættere sammen i vores kærlighed og i det seksuelle.”
– Louise & Thomas
 
"Vi har fået utrolig meget med fra vores forløb hos Izzah og Johannes og kan varmt anbefale andre, at tage et forløb. Det har været en af de største gaver vi har givet vores parforhold, da vi har fået skabt en helt ny forståelse for hinanden og vores indbyrdes kommunikation. Vi ser nu frem til en fremtid sammen, med et helt nyt og anderledes afsæt end før vi kom hos dem."
Kirsten 46 & Torben 49
Vi har før prøvet parterapi og må sande, at den form for parterapi ,som Izzah og Johannes tilbyder, er meget anderledes fra andet vi har prøvet. Vi har kun positivt at sige om forløbet og er meget glade for den måde Izzah og Johannes vejledte og hjalp os på. De var hurtige til at opdage det de kalder "vores skygger" og hjælpe os konstruktivt videre sammen."
Dianna, 34 og Kim, 42

Der behøver ikke være noget galt, før man søger hjælp i parterapi

Her fortæller Louise og Nicolai hvorfor de valgte at gå i parterapi, hvorfor valget faldt på os og hvad de har fået ud af forløbet.

Udfordringer i kommunikationen

Trine og Kenneth fortæller om deres udfordringer med at kommunikere konstruktivt sammen og hvad et forløb i parterapien gjorde for dem.

Resultatet af en kropslig og intim praksis

Dorthe og Ulrik fortæller her om hvordan vi hjalp dem igang med en kropslig praksis og hvordan dette dedikerede arbejde til hinanden, styrkede deres intimliv.

Vi kan hjælpe jer med...

at finde ind i nærværet med hinanden

at få en kropslig og nærværende praksis sammen

at forstå og løse jeres konflikter på en konstruktiv og bæredygtig måde

at udvikle og styrke jeres kærlighed til hinanden

at vækste jeres intim og sexliv

at komme igang med et tantrisk intim -og sexliv

Hvorfor gå i parterapi?

Fordi vi alle engang imellem har brug for, at en tredje person udefra kikker ind.

Vi bærer alle på megen individuel smerte og denne tager vi med ind i vores parforhold. Vi plejer at sige, at nissen flytter med. Ofte er vi ikke bevidste om denne nisses karakter og ”udseende”, hvilket gør, at vi ikke kan identificere årsagerne til, at vi altid ender i de samme konflikter og udfordringer blot med forskellige partnere. Og ja, vi begge har op til flere “nisser” med, som vi har samlet op og fået på slæb gennem livet.

Derfor gør det det vanskeligt at tale sig ud af konflikterne, man har i sit parforhold og man vil ofte opleve, at man i stedet optrapper og forværrer konflikterne i stedet for at løse dem.

Et resultat af dette er ofte, at begge parter begynder at tie om de tanker og følelser de har, da de ikke kan overskue flere smertefulde konfrontationer.

Udfordringen er, at vi er uforløste og føler os hverken set, hørt eller forstået af vores partner. Hos kvinden vil disse følelser hobe sig op og hun bliver mere og mere sensitiv og overtolkende på hans handlinger og udtalelser. Vi kvinder glemmer sjældent det vores partner sagde eller gjorde og som sårede os. Vi samler det hele på en imaginær liste i vores hoved og kan til enhver tid referere til tidligere episoder, hvor vi følte os oversete, uretfærdigt behandlede og sårede af vores partner. Vi har et dybdeliggende behov for at blive hørt og forstået i denne smerte. Bliver vi ikke det, så hober små udfordringer og overensstemmelser sig op og bliver til en kæmpestor og hysterisk dramabombe som bliver smidt, så snart muligheden er der.

Men med tiden opgiver vi at blive hørt og forstået af den anden, hvis vi igen og igen møder den samme udfordring og vi ikke formår at løse den tilfredsstillende for begge parter.

Til sidst bliver hverdagen en form for overlevelse, hvor vi begge ved, at der ligger en stor og ildelugtende lort i hjørnet og stinker, men ingen af os tør gøre opmærksom på den eller forsøge at fjerne den. Vi lever på denne måde et hverdagsliv lige over overfladen, vel vidende om, at der lidt længere nede ad stien, ligger en masse, som endnu er ubearbejdet og uafklaret. På ethvert givent tidspunkt kan denne tikkende bombe gå af og i et forsøg på at undgå dette, fylder vi hverdagen med alt, som kan distrahere os fra den virkelige smerte.

Vi fordyber os måske i arbejdet, lægger nye planer, intensiverer vores træning, ser Netflix-serie eller porno og arrangerer den kommende ferie. Vi gør alt hvad vi kan for at normalisere vores forhold og hverdag og fylde nydelse og adrenalin-oplevelser ind i det hul, hvor smerten og lorten ligger gemt.

Hvornår skal man søge parterapi?

Lige meget hvor længe vi som par har været sammen, så møder vi til tider udfordringer, som kan virke uoverskuelige og uoverkommelige. Det er i disse tider, at mange par søger hjælp og guidning udefra. 

Vi har kun den bevidsthed, som vi som par tilsammen indeholder ligesom 1+1 altid vil give 2. 

Vi får derfor ikke øje på flere automatreaktioner og blinde vinkler end vores hver især og fælles bevidsthed tillader. Netop derfor kan det være en god ide engang imellem at søge hjælp og vejledning udefra.

Det man skal vide er, at det aldrig er for sent at søge parterapi, så længe begge parter ønsker forandring og finde tilbage til hinanden. Det er dog altid en fordel at være i rettidig omhu med sit parforhold og søge hjælp og guidning, inden man når til en højspændt konfliktsituation eller er tæt på skilsmisse.

Der behøver ikke være noget galt for at gå i parterapi

Louise og Nicolai har været i parterapi hos os og fortæller i videoen nedenfor om hvorfor de valgte parterapi hos os og hvad de fik ud ud af forløbet.

De fortæller, at det for dem handlede om at gøre noget godt for hinanden og i stedet for at købe et spa-ophold, så købte de et parforløb. Det var en bevidst investering i deres kærlighed og som har givet dem rigtig meget. 

Hør dem fortælle her.

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Det er sjældent en nem beslutning at søge parterapi, men er I nået til den beslutning, at I har brug for hjælp og guidning, så vil vi meget gerne hjælpe jer godt videre fra hvor I er nu. 

I vores parterapi har vi fokus på de tre grundfaktorer, som ethvert sundt og nærende parforhold, er funderet på: 

at blive set, hørt og rørt

Det handler om at få bevidsthed om det man er ubevidst om og om at kommunikere konstruktivt og kærligt med hinanden. 

Herudover er en kropslig praksis altafgørende for et sundt og bæredygtigt parforhold og derfor består en stor del af vores sessioner af en guidning ind i en kropslig og sensuel forbundethed og praksis med hinanden.

“Vi troede at vi var fejlslående som par, fordi vi ikke selv kunne finde ude af at løse vores problemer. Vi er i dag meget stolte af vores beslutning om at søge parterapi”

– Dianna, 34 & Kim, 42

Vi har fået øvelser af Izzah og Johannes, som vi forsøger at gøre ugentligt og som vi kan mærke fører os tættere sammen i vores kærlighed og i det seksuelle.

– Louise, 44 & Thomas, 49 

Et sundt parforhold kræver et dedikeret arbejde ​

At være i et sundt og bæredygtigt parforhold
kræver gensidigt dedikeret arbejde!

Det kræver en investering i form af daglig prioriteret tid sammen men nogle gange også hjælp og støtte udefra.

Vores erfaring siger os, at ønsker man et sundt, udviklende og bæredygtigt forhold, så får man brug for supervision, guidning eller evt. terapi i løbet af ens liv sammen. Det er nemlig ikke muligt som par, at få øje på egne fælles blinde vinkler uden hjælp til at få belyst disse og kastet bevidsthed på dem. 

De råd og den vejledning du finder hos os, er de eksakte leveråd vi selv lever efter og gøder vores forhold med og derfor søger vi også selv fra tid til anden supervision og guidning udefra. 

 

“I guidede os ind i en tilstand, hvor vi var i stand til at give hinanden den størst tænklige gave. Sårbar, ren og uden masker.”

– Nicolaj, 33 & Amanda, 25

“Parforløbet hos Johannes og Izzah har gjort, at vi har fundet hinanden og gnisten igen og opdaget en dybde i vores sexliv, vi ikke kendte til. Vi er glade for, at vi tog springet og købte forløbet, trods vi var en smule nervøse. Kan varmt anbefales.”

– M & K

Det siger andre par efter parterapi

“Tak for at give os et smukt og trygt rum, hvor vi i stor tillid til jer, har kunne komme  og dele vores smerte og udfordringer. Tak for forstå os på det dybe plan i gjorde og stadig gør. Ved ikke hvor vi havde været uden jeres store og kvalificerede hjælp” TAK!     
Lone & Torben

“”Vi troede at vi var fejlslående som par, fordi vi ikke selv kunne finde ude af at løse vores problemer. Vi er i dag meget stolte af vores beslutning om at søge parterapi””
Dianna, 34 & Kim, 42 

““Jo mere jeg finder hjem i mig og min feminine kvinde jo mere sker der også i mit privatliv. Jo mere lykkes ting. Det er en fantastisk rejse, som jeg håber rigtig mange andre vil tage med deres parforhold.”   
Hanne, 55

Jeres investering

Betalte forløb refunderes ikke

Book en uforpligtende samtale

Et forløb hos mig, starter altid med en uforpligtende og gratis samtale, hvor vi taler ind i det, som du ønsker transformeret og jeg fortæller om et eventuelt videre forløb.

"Vores kærlighed er blomstret og jeg (Louise) er begyndt at mærke nydelsen og lysten i kroppen igen. Jeg har fået mere lyst til sex igen og fundet ud af hvad der gjorde, at jeg havde behov for at trække mig fra Thomas og det intime. Vi har fået øvelser af Izzah og Johannes, som vi forsøger at gøre ugentligt og som vi kan mærke fører os tættere sammen i vores kærlighed og i det seksuelle."
Louise, 44 & Thomas, 49
"Parforløbet hos Johannes og Izzah har gjort, at vi har fundet hinanden og gnisten igen og opdaget en dybde i vores sexliv, vi ikke kendte til. Vi er glade for, at vi tog springet og købte forløbet, trods vi var en smule nervøse. Kan varmt anbefales."
M & K
"I den indledende telefonsamtale med Johannes stod det hurtigt klart, at vi talte med et menneske som, udover at være virkelig fagligt kompetent og ordentlig, med samme kunne se ind i vores kvaliteter som mennesker og par. Izzah og Johannes formåede på allerfineste vis at tune ind på hvor vi stod i vores liv og vi følte os på allerfineste måde set, forstået og taget alvorligt. Vi følte os begge læst totalt!"
Dorthe, 53 & Ulrik, 46
"I guidede os ind i en tilstand, hvor vi var i stand til at give hinanden den størst tænklige gave. Sårbar, ren og uden masker. For os er der bestemt et før og efter denne oplevelse. Vi vil altid have dette med os."
Nicolaj Schröder, 33 & Amanda Jenssen, 25
"Rent praktisk var parsessionen en blanding af samtale, meditation og praktiske par-øvelser. Learning by doing med alt tøjet på og os ved siden af dem. Så ren sidemandsoplæring! Meget trygt og roligt! Det blev en helt fantastisk oplevelse for os, hver for sig og sammen. Følelsen af opløftethed da Izzah og Johannes sagde farvel, står stadig tydeligt i os begge."
Dorthe, 53 & Ulrik, 46
"Vi har længe stået i nogle vanskelige situationer, som v ikke synes at vi har kunne finde en løsning på. Tak for at I kunne hjælpe os med at løse det, som for os syntes så svært. Tak for at være dem I er og være tilstede med jeres store nærvær og ikke mindst ekspertise. Tak for at gøre hele forskellen for os.
Sofie, 32 & Kenneth 39
"Vi troede at vi var fejlslående som par, fordi vi ikke selv kunne finde ude af at løse vores problemer. Vi er i dag meget stolte af vores beslutning om at søge parterapi"
Dianna, 34 & Kim, 42
"Tak for at give os et smukt og trygt rum, hvor vi i stor tillid til jer, har kunne komme  og dele vores smerte og udfordringer. Tak for forstå os på det dybe plan i gjorde og stadig gør. Ved ikke hvor vi havde været uden jeres store og kvalificerede hjælp" TAK!     
Lone, 52 & Torben, 54
"“Jo mere jeg finder hjem i mig og min feminine kvinde jo mere sker der også i mit privatliv. Jo mere lykkes ting. Det er en fantastisk rejse, som jeg håber rigtig mange andre vil tage med deres parforhold."   
Hanne, 55
"Parforløbet hos Johannes og Izzah har gjort, at vi har fundet hinanden og gnisten igen og opdaget en dybde i vores sexliv, vi ikke kendte til. Vi er glade for, at vi tog springet og købte forløbet, trods vi var en smule nervøse. Kan varmt anbefales."​
M, 42 & K, 48

Der behøver ikke være noget galt for at gå i parterapi

Her fortæller Louise og Nicolai hvorfor de valgte at gå i parterapi, hvorfor valget faldt på os og hvad de har fået ud af forløbet.

Fordommene om parterapi

Det kan være et stort skridt, at at vælge at søge hjælp igennem parterapi. Louise fortæller her om nogle af de fordomme, der er omkring parterapi og hvordan hun oplevede det at være i et forløb og Nicolaj fortæller om det mod, som det ofte kræver, at ville arbejde med sit parforhold og sexliv.

Udfordringer i kommunikationen

Trine og Kenneth fortæller om deres udfordringer med at kommunikere konstruktivt sammen og hvad et forløb i parterapien gjorde for dem.

Resultatet af en kropslig og intim praksis​

Dorthe og Ulrik fortæller her om hvordan vi hjalp dem igang med en kropslig praksis og hvordan dette dedikerede arbejde til hinanden, styrkede deres intimliv.

Havde brug for input og redskaber uderfra

TrineMai og Martin fortæller om hvorfor de søgte hjælp hos os i parterapien og hvad de fik ud af forløbet hos os.

Book en uforpligtende samtale

Et forløb i parterapien, starter altid med en gratis og uforpligtende samtale online, hvor vi taler ind i jeres situation og vi deler lidt om det videre forløb.

Vil du holde forbindelsen?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag videoer og artikler om sex, kærlighed og parforhold. Du modtager også vores gratis træning, om kvindens seksuelle nedlukning.

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com and Premiumbeat.com for music.

Made with by Elementor​​