fbpx

Rapid Transformation

Kære kvinde, 
er du også såret af og i livet?

Har du følelsen af at livet spænder ben for dig?

Føler du at din fortid påvirker og tynger dig i din hverdag?

Har du svært ved at komme ud af hovedet og finde ro nede i kroppen? 

Gemmer du dig bag en hård og maskulin facade og længes efter at finde hjem i det  feminine, powerfuld og intuitive i dig selv?

Tiltrækker du de forkerte partnere?

Har du en problemfyldt relation og tilknytning til mænd?

Er du såret i din seksualitet pga. grænseoverskridelser eller overgreb?

“Your trauma is not your fault,
but healing is your responsibility”
Ukendt

"Jeg kan virkelig anbefale at gennemgå et behandlingsforløb hos Johannes, det er meget anderledes end hvad man oplever hos en psykolog, men det sker i dit tempo, og vigtigst af alt, du mærker en positiv fremgang fra gang til gang. "
Birne Andersen, 56
"Johannes giver GAVEN i næstekærlighed. Efter en session med Johannes føler jeg mig mødt, forstået og hjulpet i en go retning. Jeg er lettet, men ikke mindst har jeg mere FORSTÅELSE for mig og TILLID til mig selv. Jeg føler mig STÆRKERE. OPLØFTET. BÅRET, VÆRDSAT og RESPEKTERET.   
Simone, 45 år
"Johannes intuitive forståelse af mig som menneske gjorde, at jeg for første gang i mit liv følte, at et andet menneske inderligt forstod mig uden, at jeg behøvede at sige noget. Den energi der opstod i rummet, da vi sammen trak vejret, var fuldstændig magisk og gav mig en dyb følelse af ro og tryghed."
Dorthe, 26

Det er tid til at sætte dig selv fri!

 • Bryd fri fra dine gamle og uhensigtsmæssige tanke -og handlemønstre
 • Forstå dine følelser og reaktioner og hvorfra de er konstitueret.
 • Opnå den mentale ro som indtræder, når du begynder at slippe fortiden dybt inde i krop og sind.
 • Oplev en nydelsesfuld og sansende forbindelse til dig selv og din krop.
 • Få redskaber til egenpraksis og  personlig vækst.

Investér i dig selv! Tag det første skridt mod healing – du fortjener det!

Book en gratis konsultation og start din rejse mod indre heling! 🌷

Er det ikke på tide at bryde fri og finde styrken i dig?
Investér i dig selv og tage skridtet hen imod healing – det  fortjener du!

Hvorfor lytte til mig

Jeg hedder Johannes Brormand Søndergaard og er uddannet transpersonel psykoterapeut, polaritetsterapeut, sexolog, massør og er certificeret åndedrætsterapeut.

For over 30 år siden startede min rejse som terapeut med kvindelige klienter, hundredvis af mænd i terapi og mandegrupper, samt lige så mange par i parterapi.

De seneste 10 år har jeg vundet bred erfaring med kvindelige klienter i alle aldre, heriblandt hundredvis af seksuelt traumatiserede kvinder. Jeg har taget rejsen med dem ned i det dybeste mørke og hjulpet dem tilbage til lyset og livet.

“Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem tantrisk healingsterapi. Han hjalp mig til frihed. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang.” Birne Andersen, 56

Min metode - Rapid Transformation

Mit speciale er at hjælpe kvinder med at transformere deres smerte gennem Psykoterapeutisk Praksis, Traumeinformeret Kropsterapi og Berøringskunsten.

Min metode hedder ”Rapid Transformation” og den ligger tæt op af den transpersonelle psykoterapi men inddrager ydermere den traumeinformerede kropsterapi. Det som kendetegner min metode, er at det er en energi-transformerende proces med afsæt i krops -og traumeterapi, og at resultaterne derfor er ganske markante, sammenlignet med almindelig kognitiv terapi.

De første sessioner vil have en psykoterapeutisk vinkel og vi vil starte med at tale ind i din smerte og hvad dit mål og formål er med at søge hjælp hos mig. Hvilke ændringer ønsker du i dit liv? Hvad skal transformeres? Jeg vil herigennem spore mig ind på hvor din smerte ligger og hvor dybt den stikker i både krop og sind. 

Herefter vil jeg tage et mere kropsterapeutisk afsæt og forløse kropspanseret og de gamle blokeringer via åndedrætsterapi, healende berøringer, holdings og øvelser som arbejder dybt ind i nervesystemet på kropsplan. 

Påklædning: Løstsiddende tøj og ønsker du traumeinformeret kropsbehandling via berøring og massage, så afgør du selv graden af nøgenhed.   

NB: der er ingen intimmassage.

Der er 3 årsager til, at du sidder fast i din smerte

Gennem 30 års arbejde med mennekser og over 10 års arbejde med kvindelige klienter som psykoterapeut og traumeterapeut, har jeg erfaret, at der overordnet er 3 årsager til, at kvinden sidder fast i sin smerte og ikke kan sætte sig selv fri. 

Du behandler dig selv uværdigt

Samfundets uopnåelige skønhedsidealer og kulturens objektivisering af dig som kvinde, gør det vanskeligt for dig, at agere værdigt med dig selv. I et sådan samfund, mister mange forbindelsen til dem selv og farer vild. Hvem er du egentlig, når du ikke forsøger at leve op til de mange ydre krav? Hvad tænker du om dig selv, når du kikker i spejlet? Hvad synes du om din krop og er der en plads til dig og den i verden? 

Rapid Transformation: Vi vil i løbet af sessionerne hos mig arbejde med dine (u)bevidste tanke – og handlemønstre i forhold til din egen selvopfattelse hvilket vil hjælpe dig til en sund og selvkærlig ageren med dig selv.

Du har mistet kontakten til det feminine og er blevet maskulin og hård

De høje krav og forventninger som samfundet har til dig som kvinde, har presset dig til at tage maskuline strategier i brug og du har herved mister kontakten til det feminine, powerfulde og intuitive i dig selv og din krop. Maskulin adfærd påvirker os, hvordan vi interagerer med andre og hvem vi tiltrækker. En sund, nærende og nydelsesfuld forbindelse til dig selv og din levende krop er derfor vigtig for at opnå sundere relationer i og udenfor soveværelset.

Rapid Transformation: Vi vil i løbet af sessionerne arbejde med de overbevisninger som forhindrer, at du lander dybt nede i din sansende og levende krop. Vi vil arbejde med  blokeringerne i din krop og nervesystem og hjælpe dig til at finde tryghed i det feminine, hengivne og sårbare rum i dig. Det er her din power og intuition kommer til live.  

Din fortid spænder ben for dig

Vi er alle formet af vores barndom og opvækst og når vi når en alder af ca. 35 år, kan vi begynde at tage os af det vi kalder arven. Det er vores barndom og opvækst og hvordan vores omsorgspersoner agerede med os i vores start på livet. Du er derfor med god sandsynlighed nået til et punkt i dit liv, hvor du er blevet bevidst om en smerte og gentagne mønstre, som du ikke længere vil have med dig videre.  

Rapid Transformation: I forløbet vil vi ofte arbejde med din fortid, dine relation til dine omsorgspersoner og de svigt, som skaber vores tilknytningsmønstre. Vi vil arbejde både kognitivt og kropsterapeutisk for at slippe tidlige smertenslag og traumer i både krop og sind. Det er det vitale arbejde med at finde ind til kernen i dig selv og få sorteret alt det fra, som IKKE er dig. Det er et altafgørende arbejde med at slippe fri af den del af fortiden, som ikke længere er dig og tjener dig.   

Jeg hjælper dig med...

 • at få bevidsthed om det ubevidste og skabe grundlag for den udvikling og transformation du længes efter.

 • at forstå hvordan du undgår at begå de samme fejl som tidligere, uden at skulle læse flere bøger om personlig udvikling og deltage i nye selvudviklingskurser!

 • at se hvad du kan gøre anderledes og som vil have en afgørende effekt på dit liv og fremtid.

 • Jeg vil hjælpe dig væk fra stagnation og din nuværende smerte og hjælpe dig med at tage skridtene nærmere en ny og bedre version af dig selv!

Jeg hjælper dig med...

 • at få bevidsthed om det ubevidste og skabe grundlag for den udvikling og transformation du længes efter.

 • at forstå hvordan du undgår at begå de samme fejl som tidligere, uden at skulle læse flere bøger om personlig udvikling og deltage i nye selvudviklingskurser!

 • at se hvad du kan gøre anderledes og som vil have en afgørende effekt på dit liv og fremtid.

 • Jeg vil hjælpe dig væk fra stagnation og din nuværende smerte og hjælpe dig med at tage skridtene nærmere en ny og bedre version af dig selv!
"Jeg har lært at se, hvordan mine grænser til stadighed er blevet overskredet i mit liv, og hvor god jeg har været til at tilsidesætte kærligheden til mig selv. KÆMPE TAK til Johannes for din uvurderlige hjælp"
Helle, 55 år
"Tak fordi du gjorde dig så umage og gav mig al den tid, som jeg havde brug for (...)! Det var stort, overraskende og overvældende!! Jeg er taknemmelig og rørt helt ind i hjertet.​"
Sara F. 26 år
"Tre sessioner er det blevet til, og det har været en dejlig, udfordrende og meget lærerig rejse – og en fantastisk og uundværlig gave til mig selv. Det har været en rejse, hvor jeg har ”fundet min indre dronning frem for at bruge Johannes Brormands ord."
Mette 41 år

“Min største udfordring inden forløbet hos Johannes var, at finde ro i mit hoved og min krop”

Gry, 45 år

Gry er overlever og kunne ikke finde ro i krop og sind

Gry er overlever hvilket betyder at hun har været udsat for overgreb.Hun kom til mig for at finde ro i hendes krop og hoved, da hun oplevede, at hendes uro forårsagede, at hun af og til valgte at indgå uhensigtsmæssige og dårlige relationer.

Gry henvendte sig til mig, efter at hun havde læst om en af mine andre klienters beretning. Klienten havde haft en incestuøs opvækst og skrev i sin bog, at hun aldrig havde følt glæde i sit liv, før hun kom i behandling hos mig.

Gry havde på daværende tidspunkt selv været i terapi i 23 år og var overbevist om, at hun havde arbejdet sig til bunds i alle sine traumer. Efter en indledende samtale, startede Gry i forløb hos mig og hun er siden det, blevet langt bedre til at vælge mennesker til, som er gode for hende. Hun er blevet tydeligere i sin grænsesætning og giver udtryk for hvad hun har lyst til og hvad hun ikke har lyst til. Hun oplever at slappe meget mere af og er blevet god til, at tage pauser væk fra mennesker.  

Gry fortæller i videoen nedenfor, om sine oplevelser før og efter behandlingsforløbet hos mig.

Har du givet op?​

Det kræver mod, at gå ind i en healingsproces og ofte gør vi det ikke, før smerten er blevet så stor, at vi ikke længere kan holde den ud.

Sandheden er den, at der ikke er nogen anden end os selv til at tage ansvar for vores udvikling og transformation. Ofte forsøger vi at ignorere de udfordringer vi gang på gang står overfor og ønsker ikke at erkende, at vi selv kan tage et aktivt og ansvarligt valg, og ændre på omstændighederne.   

Vi er altså sjældent årsag til vores traumer, men er altid ansvarlige for vores egen healing!

Spørgsmålet er, hvor DU er i processen? 

“Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem tantrisk healingsterapi. Han hjalp mig til frihed. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang.” – Birne Andersen, 56

 

Jeg har hjulpet hundredvis af kvinder som Birne, der har været udsat for ovregreb, vold og/eller incest med netop at turde at give slip på fortiden og slippe fri af gamle, uhensigtsmæssige overbevisninger og blokeringer i krop og nervesystem. Jeg har rejst med alle disse modige kvinder, nede i mørket og smerten og hjulpet dem tilbage til lyset.  

Er du klar til at gå vejen og blive fri af det, som spænder ben for dig og forhindrer dig i at være den kvinde, du længes efter at være?   

Hvis ikke du får kastet lys og bevidsthed på fortidens bånd og lænker og får dem forløst i både krop og sind, så bliver du aldrig fri fra dem. Du vil for altid være styret af det ubevidste og det dybt kropslige forankrede. Alt det som skaber grundlag for sunde valg og nærende relationer.

Er det ikke på tide at tage skridtet og få sluppet det, som ikke længere tjener dig? 

Er det DIN tid nu?

Klient skrev bog under vores terapiforløb

En af de kvinder, som har været i psykoterapi hos Johannes, er Birne Andersen (tidligere Dalbjerg), som under forløbet skrev bogen “Kan du se lyset – en barndom med incest”.
 
Bogen er et vidnesbyrd om en næsten overmenneskelig kamp for at ville lykken og insistere på at se glæden i livet. En glæde som Johannes, ifølge Birne selv, hjalp hende til at opleve.
 
“Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem traumeterapi. Han hjalp mig til frihed. At nå målet frihed plus mærke den tilhørende glæde er et mirakel, som jeg hverken havde turde håbe eller tro på. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang.” 
– Birne Andersen
  

Din investering 
i dig

Vil du holde forbindelsen?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag videoer og artikler om sex, kærlighed og parforhold. Du modtager også vores gratis træning, om kvindens seksuelle nedlukning.

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com and Premiumbeat.com for music.

Made with by Elementor​​