fbpx

Et on-demand-forløb

Til dit nuværende eller kommende parforhold

Et forløb, som gør en forskel

De fem moduler

Se modulerne når du vil og så mange gange du vil!

Os-rummet

Dig, mig og vi to

Hvordan forbereder vi os og gør os mest muligt umage med at skabe grundlaget for et sundt, bevidst og modent-seksuelt parforhold. Hvad er min egen del og hvad er vores fælles indsats og ansvar?

Berøring som en kunstart

Den respektfulde og værdsættende berøring

I får grundlaget og forståelsen for hvorfor en særlig kvalitet og teknik er nødvendig at lære, for at vi sammen kan føle os trygge i det sanselige og erotiske møde. Hvordan krop, nervesystem og underbevidsthed reagerer og fungerer i relation til den historie vi hver især kommer ind i forholdet med og hvordan den hensigtsmæssigt kan overskrives og bringe begge parter helt ind i nuets magi og kraft.

En palette af øvelser – illustreret hands on – og en gedigen værktøjskasse til at smede og bygge op imod sublime tilstande. Alt med afsæt i krop, åndedræt og en fordybet trænning, der fører til den åbne, hengivne og multiorgastiske krop.

Skyggearbejde, lortepakker & mørkeleg

Det nødvendige arbejde for at komme dybere og tættere

Når vi har valgt at gå hele vejen med hinanden i giftemål eller er dedikeret til at årelangt parløb, hvordan takler vi så udfordringer og kriser uden at blive revet fra hinanden igen? Hvordan går vi op imod den kedelige statistik om at hver andet ægteskab opløses igen?

Konkrete øvelser og en masse fif og tip til at holde hverdagen på skinner sammen med et gavmildt, juicy og udviklende intim -og sexliv.

Kvindens blomstring og mandens vådeste drømme

Izzah Kamillah og Johannes på slap line i dialog. Om hendes opblomstring fra seksuelt nedlukket og til forløst og frigjort. Om hans vej fra umoden plain-sex-forbruger og til tantrisk læremester. Fortalt ud fra den fysiske korporlige træning og praksis, den følelsesmæssige relationelle kærlighedsrejse og den spirituelle manifestering og grounding af sin egen sjæl.  

Elskovskunst og den rituelle sex

Guidening i tantrisk sex og forskellige stillinger, danse, ritualer og meditationer, der fører ind i det mystiske eller himmelske bryllup og giver det bedste fundament for et bæredygtigt og livslangt – til processen os skiller – parforhold.

Kategorier

Følg os

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com for music.

Made with by Elementor​​