fbpx

Et on-demand-forløb

Til dit nuværende eller kommende parforhold

Et forløb, som gør en forskel

Testimonials

Stor tak og anbefalinger fra os! Onlineforløbet er konkret, super nemt at omsætte til jeres egen praksis, og så er det hjertevarmt! Stor tak og anbefalinger fra os!"
Dorthe & Ulrik
”Vi er meget taknemmelige, at have fået adgang til onlineforløbet, som især har givet os konkrete værktøjer til at håndtere vores konflikter og styrke kærligheden imellem os.”
Mette & Martin
Vi kan kun varmt anbefale dette onlineforløb, som har lært os om vigtigheden af den rette berøring af kvindens krop og givet os helt nye oplevelser i det seksuelle med hinanden. Vi glæder os til at udvikle os videre fra et helt andet sted end før."
Kristine & Thomas
”Hvis I ønsker at komme tættere på hinanden kærlighedsmæssigt og intimt, så skal I helt sikkert købe Izzah og Johannes onlineforløb”
Bettina & Torben

De fem moduler

Se modulerne når du vil og så mange gange du vil!

egor-vikhrev-LqpRLCqer20-unsplash

Os-rummet

Dig, mig og vi to

Varighed: 32 minutter

Hvordan forbereder vi os og gør os mest muligt umage med at skabe grundlaget for et sundt, bevidst og modent-seksuelt parforhold. Hvad er min egen del og hvad er vores fælles indsats og ansvar?

Berøring som en kunstart

Den respektfulde og værdsættende berøring

Varighed: 58 minutter

I får grundlaget og forståelsen for hvorfor en særlig kvalitet og teknik er nødvendig at lære, for at vi sammen kan føle os trygge i det sanselige og erotiske møde. Hvordan krop, nervesystem og underbevidsthed reagerer og fungerer i relation til den historie vi hver især kommer ind i forholdet med og hvordan den hensigtsmæssigt kan overskrives og bringe begge parter helt ind i nuets magi og kraft.

En palette af øvelser – illustreret hands on – og en gedigen værktøjskasse til at smede og bygge op imod sublime tilstande. Alt med afsæt i krop, åndedræt og en fordybet træning, der fører til den åbne, hengivne og multiorgastiske krop.

Skyggearbejde, lortepakker & mørkeleg

Det nødvendige arbejde for at komme dybere og tættere

Varighed:  38 minutter

Når vi har valgt at gå hele vejen med hinanden i giftemål eller er dedikeret til at årelangt parløb, hvordan takler vi så udfordringer og kriser uden at blive revet fra hinanden igen? Hvordan går vi op imod den kedelige statistik om at hver andet ægteskab opløses igen?

Konkrete øvelser og en masse fif og tip til at holde hverdagen på skinner sammen med et gavmildt, juicy og udviklende intim -og sexliv.

Kvindens blomstring og mandens vådeste drømme

Varighed:  1 time og 4 minutter

Izzah Kamillah og Johannes på slap line i dialog. Om hendes opblomstring fra seksuelt nedlukket og til forløst og frigjort. Om hans vej fra umoden plain-sex-forbruger og til tantrisk læremester. Fortalt ud fra den fysiske korporlige træning og praksis, den følelsesmæssige relationelle kærlighedsrejse og den spirituelle manifestering og grounding af sin egen sjæl.  

Elskovskunst og den rituelle sex

Varighed:  45 minutter

Guidening i tantrisk sex og forskellige stillinger, danse, ritualer og meditationer, der fører ind i det mystiske eller himmelske bryllup og giver det bedste fundament for et bæredygtigt og livslangt – til processen os skiller – parforhold.

To guidede meditationer

Varighed:  27 minutter

Til sidst i forløbet får I også to øvelser hvor vi guider jer ind i i nærværet og berøringen med hinanden. I får hermed eksempler på hvordan en tantrisk praksis med hinanden kan se ud. 

Kategorier

Følg os

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com for music.

Made with by Elementor​​