fbpx

Mande-skabning

Det er et vedholdende arbejde, der skal udføres af os mænd, for at vi bliver modnede, maskuline, kraftfulde HANNER – i bevægelsen fra creatures – dyr med intelligens – til createurs, der kan være medskabende og sammen med de vågne kvinder sætte en kurs og samskabe fremtidens kultur og samfund.

Her oplistes syv kardinale punkter i mandens (selv) opdragelse

#1 bearbejde og overkomme nedarvet medfødt skyldfølelse.

#2 opbygge selvtillid og selvværd på mange områder af tilværelsen og ikke bare ensidigt identificerer sig med og gå ned grundet at sexlivet ikke fungerer – eller ikke er eksisterende i perioder.

#3 finde flere ressourcer i sig selv igennen gensidig udveksling i kærlighed, empati og påskønnelse istedet for kun at måle sit værd i forhold til sex.

#4 lære at slippe stress på andre måder end igennem sex.

#5 lære at være følelsesmæssigt stabil – funderet og fokuseret og ikke blive revet med af det kvindelige drama – især når hun sexer rummet på umoden vis.

#6 lære at overvinde det medfødte forplantningsinstinkt og istedet have sex efter behag og ikke for at få taget trykket – masser af tantriske og yogiske praksisser er offentligt tilgængelige om hvordan man arbejder med og sublimerer seksuel energi.

#7 styrke selvtilliden igennem kreative og håndsværksmæssige færdigheder.

Således kan mænd fokusere mere på at vokse og gro med udfoldelse af egne ressourcer, og ikke igennem kvindelige projektioner og samfundskabte stereotyper, om hvad en mand er eller bør være.

En kraftfuld og vågen mand er først og fremmest selfmade. Han skaber igennem livet sit eget narrativ om maskulinitet og er tilstrækkelig fleksibel til at kunne bøje sig og forme sig ind i et modent, sundt og kærligt broder/søsterskab med sine medmennesker. Ikke mindst sørge for at hans kærlighedspartner føler sig tryg og mærker sig elsket. Dette I takt med at han også skaber den fine balance imellem det maskuline og det feminine i sig selv.

Først hér begynder hans rejse som fuldbåren medmenneske og deltager i livets lovmæssige udfoldelse – han bliver et stadigt højere og højere vibrerende og bevidstgjort mandemenneske, der kan gøre sig nyttig i menneskehedens fortsatte evolution.

Johannes Brormand