fbpx

Når kvinder tiltrække de forkerte partnere

Til dig kvinde,
som tiltrækker de forkerte partnere og oplever udfordringer i din relation til mænd.

  • Måske du længes dybt efter et sundt og nærende parforhold, men ikke ved hvordan du skal opnå det?
  • Måske du føler, at det er vanskeligt at åbne op og være sårbar, fordi du i dine tidligere relationer har oplevet at blive såret og svigtet?
  • Måske du har svært ved at stole på, om mænd i virkeligheden vil dig det godt eller om de blot er sammen med dig, pga. den fysiske tiltrækning?
  • Måske du længes efter at blive set, hørt og rørt på en måde, som nærer dig og er på dine præmisser?

Udfordringen er, at kvinder ofte ikke ved hvad de skal gøre og føler, at de er faret vild.
De søger viden gennem bøger, deltager i det ene udviklingskursus efter det andet og får ikke fat om roden som igen og igen spænder ben for dem i det relationelle.

Jeg havde engang en kvindelig klient, som havde vanskeligheder med at tiltrække mænd, som ville committe sig til hende og den fælles proces. Hun var vokset op i et miljø, hvor hendes forældre selv havde udfordringer med deres relationer og hun oplevede derfor ofte brud og svigt. Underliggende frygtede hun at blive forladt og ikke at være tilstrækkelig for en partner.

Som voksen udviklede hun ubevidst et overbevisningsmønster om, at hun ikke var værd at forpligte sig til, og hun var altid bekymret for, at hendes partner ville forlade hende. Denne dybt forankrede frygt manifesterede sig i hendes adfærd og tiltrak mænd, der ikke var klar til eller ønskede at forpligte sig på et dybere niveau.

Hun tiltrak partnere, der var bange for engagement og som var uklare om deres følelsesliv. Hendes underliggende overbevisning om, at hun ikke fortjente fuld forpligtelse, skabte en selvopfyldende profeti, hvor hun endte med at tiltrække partnere, der ikke ønskede eller var klar til et langvarigt forhold.

For at ændre på dette, arbejde vi med hendes tanke -og handlemønstre og jeg hjalp hende med at kaste lys på det, hun ikke havde bevidsthed omkring. Vi arbejde med de chok, svigt og blokeringer, som sad i hendes nervesystem og hun begyndte stille og rolig at forstå sine uhensigtsmæssige tanke -og handlemønstre og hvad der lå til grund for dem.

Først NU kunne hun begynde at skabe en varig ændring og forandring i sit liv.


Der er således et healingsarbejde foran dig, men heldigvis er du ikke alene. Mange kvinder, er før dig, nået til et tidspunkt i deres liv, hvor nok var nok og de har taget en bevidst beslutning om, at der skulle ske noget nyt. De har måske i mange år søgt hjælp de forkerte steder, læst stakkevis af bøger og deltaget i alverdens udviklingsworkshops og står med følelsen af at være faret vild. Uden den rette bevidsthed om hvilke udfordringer de står med og hvad disse skyldes, så vil det være tæt på umuligt at ændre på de gamle mønstre og tiltrække den rette partner. Disse kvinder valgte derfor at konfrontere fortiden, smerten og ensomheden og sætte sig selv fri.  

Sandheden er, at hvis ikke vi som mennesker ændrer os, så vil livet og omstændighederne forblive de samme. 

Gry er overlever og har oplevet overgreb

Gry er overlever hvilket betyder at hun har været udsat for overgreb.
Hun kom til mig for at finde ro i hendes krop og hoved, da hun oplevede, at hendes uro forårsagede, at hun af og til valgte at indgå uhensigtsmæssige og dårlige relationer.

Hør hende fortælle hvordan hun havde før og efter et behandlingsforløb hos mig:


Min metode – Rapid Transformation

Min metode hedder ”Rapid Transformation” og den ligger tæt op ad den transpersonelle psykoterapi men inddrager ydermere den traumeinformerede kropsterapi. Det som kendetegner min metode, er at det er en energi-transformerende proces med afsæt i krops -og traumeterapi, og at resultaterne derfor er ganske markante, sammenlignet med almindelig kognitiv terapi.

Jeg inviterer dig til at udforske vejen hen imod healing og styrke din relation til dig selv og til din nuværende/kommende partner. Jeg inviterer dig til at bryde fri fra dine gamle og uhensigtsmæssige tanke -og handlemønstre og forstå dine følelser og reaktioner og hvorfra de kommer. 

Læs mere om forløbet hos mighttps://detsundeparforhold.dk/rapid-transformation/

og skriv til mig her: https://detsundeparforhold.dk/kontakt-johannes/

Johannes Brormand Søndergaard