Få sexlysten tilbage i parforholdet – 3 gode råd

Parterapi og parforløn

Mange par oplever, at sexlysten forsvinder imellem dem eller at kvinden lukker for det varme vand. Mange forstår ikke de dynamikker, som ligger bag denne seksuelle nedlukning, og må gennemleve den smerte det er, at intimlivet – og ofte også parforholdet – på sigt, visner.

I vores parforløb hjælper vi par tilbage til et frodigt og progressivt sexliv.

Vi hjælper parrene til en forståelse af de årsager hos og imellem os, som ofte er med til at forårsage en seksuel degradering i forholdet frem for seksuel opblomstring. En smerte som ligger uforklarligt hen hos mange par.

Oplever du eller I udfordringer i forhold til manglende sexlyst, så har vi – til en start – disse tre råd:

  1. Jeres særlige rum: Skab et rum, som er særligt til jer to og som ikke er i dobbeltsengen. I soveværelset er vi indstillet på at sove, hvorimod vi I det særlige rum indstiller vores krop og sind på tid sammen hvor ro, nærvær, kærlig berøring og (måske på sigt) sammensmeltning, er i fokus.

  2. Berøring uden sex og formål: Sørg for at den fysiske berøring ikke altid handler om sex og ikke fører til et bestemt mål. Dette kunne fx være at give hinanden massage og berøring.

  3. Vær transparente med hinanden: Sid foran hinanden et par gange i ugen og giv rum for, at I hver især på skift, kan dele de følelser, som fylder hos jer. Når der ikke er mere at sige, så kik hinanden i øjnene en stund.
I er også meget velkomne til at skrive til os og få en uforpligtende samtale. Vi vil se frem til at høre fra jer info@detsundeparforhold.dk
Izzah Kamillah & Johannes Brormand