fbpx

At blive æret som kvinde

Æring af kvinden

Den første gang at Johannes tog nogle smukke rosenhoveder og dryssede bladene ud over mit bryst og skød, tænkte jeg; ”Det var da synd for de smukke roser.”

Forinden da havde han lavet kærlighedsspiralen, som er en dyb æring af kvinden og hendes krop. Han havde bedt mig stå op hvorefter han lagde sin hånd let på min pande. Herefter bevægede han sig i en spiral rundt om mig, mens han langsomt førte hånden længere og længere mod mine fødder. Til sidst lå han på knæ foran mig, med panden i gulvet og sine hænder samlet over sit hoved. Han lå tilbedende foran minde fødder.

Jeg husker, at jeg blot stod der og følte mig helt tilovers og ikke vidste hvor jeg skulle gøre af mig selv. Jeg havde aldrig oplevet en mand ære mig på denne måde.

Jeg havde kun oplevet, at den fysiske kontakt mellem mig og en mand handlede om, at han skulle noget med mig. Han skulle have noget, som jeg og min krop kunne give ham. Han kunne bruge mig til at gnide sig op ad eller i og på denne måde nå til en nydelsesfuld udløsning og hvorefter det hele sluttede. Sådan var det altid. Det samme mål og formål med et sådanne møde. Men sådan var det ikke her. Dette var under en transformation og traumesession og det var en af de æringer han viser, de kvinder, han har i terapi. Hans ønske var at udtrykke, at jeg var værdifuld og at han, på vegne af alle de mænd som havde ”brugt” og såret mig, sagde undskyld.

At blive æret af en mand på denne måde og opleve, at der ingen agenda er andet, end at du skal føle dig påskønnet, værdifuld og elsker, er enormt healende for kvinden og hendes krop. I Johannes transformation og traumeterapi laver han ofte disse to ærings-ritualer til stor healing for kvindens krop og nervesystem. Han guider også manden under vores parterapi/parforløb i, hvordan han kan ære sin kvinde, ved fx at drysse rosenblade over hendes bryst og skød. Jeg ser, at mange af disse kvinder har svært ved at tage det ind og jeg forestiller mig, at de tænker det sammen, som jeg gjorde første gang; ”Det var da synd for de smukke roser.”

Vi kvinder skal lære at tage imod denne æring… også fra os selv. Vi skal lære, at det er okay, at vi sætter os selv før andre. At vi går med ret ryg og brystet frem og bærer vores krone stolt på hovedet. At vi ikke er forkerte, når vi gør noget godt for os selv, som giver nydelse. Vi skal lære at det er okay at være os og at vi også er noget værd når ikke vi giver os selv for og til andre.

Så, hvad kræver du kære kvinde? For dig?
Jeg er kun selv ved at lære det og nyder den kvinde jeg er ved at blive til.

Håber at du nyder dig! 

Izzah Kamillah

Du kan læse mere om Johannes´ Transformation -og Traumeterapi
, hvis du ligesom jeg, har behov for at få forløst de traumer og dårlige oplevelser, som sidder i din krop og nervesystem. Hvis du er klar til endelig at sætte dig selv fri og blive til den kvinde, du fortjener at være.
Du kan også læse om vores parterapi, hvor vi netop guider manden ind i den æresfulde berøring af sin kvinde og hjælper hende til at løfte sig rankt og bære sin krone stolt.