fbpx

Den spirituelle berøringskunst – Tantrisk massage

Berøringskunst

Det er en hellig praksis, der introducerer men også vedligeholder en tantrisk erotisk praksis på en meget håndgribelig og erfaringsbaseret måde.

I den tantriske tradition betragtes den menneskelige krop som et tempel, der er værdig til tilbedelse, hellig beundring og intens nydelse udover fantasier. Igennem Tantraens seksuelle lærdom har intimmassage udviklet sig til en af ​​de mest dybtgående helbredende metoder, der findes på planeten i dag.

De gavnlige aspekter ved denne tantriske massage er mange. Dens betydning i dag som et healingsinstrument er vidtrækkende og faktisk mind-blowing. Ikke kun er den kendt for sin evne til at fjerne seksuelle og energiske blokeringer fra kroppen, men det kan også udrydde almindelige dysfunktioner, en manglende evne til at opnå dybe tilstande af orgasme (især for kvinder) og andre psykosomatiske problemer. Dette er en smuk måde at dele de meget gavnlige aspekter af berøring og energiudveksling på og at bringe genoprettende, hellig healing.

Mange mennesker føler sig ensomme, selvom de har venner, er gift eller tilhører en eller anden form for gruppering eller community. Både kvinder og mænd udtrykker frustration over intimiteten der mangler i deres forhold. Mange mennesker ved ikke, hvordan de skal forblive nærværende for sig selv, når de samtidig er opmærksomme på en anden. Og de ved ikke, at ægte nærvær omfatter mere end blot at tale.

Tantrisk massage er fantastisk velegnet for par der ønsker at forbinde sig dybere ved at bruge berøring som kommunikationsmiddel.

Mange af os har aldrig oplevet denne form for lyttende berøring, hverken som giver eller modtager. Det er en måde at kommunikere dybt på uden ord. Nogle gange siger folk: “Jeg føler, at du rører ved min sjæl.” De, der rører hinanden på denne måde, vokser i intimitet og hjælper faktisk hinandens kroppe med at genoprette balance og velvære.

Tantrisk massage kan evt inkluderer de fulde teknikker til yoni massage (yoni er det gamle hellige navn for de kvindelige kønsorganer). Dette er en sjælden kunst, der skal omgåes og benyttes med taknemmelighed, en holdning af forvandling og hengivenhed og en forpligtelse til at ære den guddommelige tantriske arv, som danner rødderne til denne fantastiske praksis.

Det højeste formål med tantrisk massage og berøring er at vække de syv chakraer, eller energicentre, langs kroppens rygsøjle i et forsøg på at skubbe den sovende Kundalini fra sin hvile og vække både kroppens dybeste visdom og kraft.

Fordele
Ligesom andre former for massage kan den tantriske massage være meget afslappende og lande modtageren i en bliss og mindfull tilstand. Den kan også lindre fysisk smerte og følelsesmæssig frygt, skam og skyldfølelse. Endelig kan det også hjælpe folk til at blive mere tilfredse og personligt styrkede – finde vejen hjem.

Vejrtrækning
Tantrisk massage forbedret kraftigt ved at bruge åndedrætsteknikker under hele massagen. Disse vejrtrækningsteknikker, kaldet pranayamas, og de giver modtageren mulighed for aktivt at flytte energi fra én del af kroppen til andre dele af kroppen, en bedrift, der forbedrer oplevelsen og hjælper modtageren med at udøve selvdisciplin og selvkontrol under uventet ophidselse.

Overvejelser
Seksuel ophidselse kan være en stor følelsesmæssig påvirkning i tantrisk massage. At give og modtage tantrisk massage er intimt og udføres ofte kun mellem elskere, der er komfortable med hinanden. Det er det vi vil anbefale frem for at gøre et professionelt nummer ud af det, da det som oftest ender galt, når spiritualitet og seksualitet blandes med penge.

Kh.
Johannes Brormand