Onlineforløb

Sådan skaber I et sundt
og nærende parforhold

Sådan passer I godt på hinanden og kærligheden samt skaber grundlaget for et sundt og nærende kærligheds -og intimliv.

Hvis du kender til ovenstående, er der to nyheder

Den gode nyhed

Den gode nyhed er, at det kan lade sig gøre med den rette hjælp og værktøjer.

Den dårlige

Den dårlige nyhed er, at det kræver gensidig dedikation, prioritering og til tider hårdt arbejde at opnå og leve et sundt og nærende kærligheds -og intimliv.

Hvem er dette on-demand-forløb for?

Forløbet er for jer;

Det siger andre om forløbet

Stor tak og anbefalinger fra os! Onlineforløbet er konkret, super nemt at omsætte til jeres egen praksis, og så er det hjertevarmt! Stor tak og anbefalinger fra os!"
Dorthe & Ulrik
”Vi er meget taknemmelige, at have fået adgang til onlineforløbet, som især har givet os konkrete værktøjer til at håndtere vores konflikter og styrke kærligheden imellem os.”
Mette & Martin
Vi kan kun varmt anbefale dette onlineforløb, som har lært os om vigtigheden af den rette berøring af kvindens krop og givet os helt nye oplevelser i det seksuelle med hinanden. Vi glæder os til at udvikle os videre fra et helt andet sted end før."
Kristine & Thomas
”Hvis I ønsker at komme tættere på hinanden kærlighedsmæssigt og intimt, så skal I helt sikkert købe Izzah og Johannes onlineforløb”
Bettina & Torben

Izzah & Johannes

Om os

Vi er et tantrisk par som faciliteter forskellige læringsrum funderet på vores mange uddannelser samt ud fra den praksis, som har vævet os to tæt sammen. Vi lærer fra os ud fra det fundament, som har forankret os i det parforhold, som er sundt og nærende for os – funderet i en dyb kærlighed til hinanden og i en daglig tantrisk praksis, som har givet os det mest juicy og højpotente sexliv, som ingen af os før dette møde, havde turdet drømme om. Vi deler rundhåndet ud fra denne overflod af kærlighed og lyksalighed i bl.a. vores parterapi og onlineforløb.

Dette onlineforløb giver jer

Over 4 timers intens undervising og guidning ind i det sunde og nærende kærligheds -og intimliv

Se modulerne lige når det passer jer!

Os-rummet

Dig, mig og vi to

Varighed: 32 minutter

Hvordan forbereder vi os og gør os mest muligt umage med at skabe grundlaget for et sundt, bevidst og modent-seksuelt parforhold. Hvad er min egen del og hvad er vores fælles indsats og ansvar?

Berøring som en kunstart

Den respektfulde og værdsættende berøring

Varighed: 58 minutter

I får grundlaget og forståelsen for hvorfor en særlig kvalitet og teknik er nødvendig at lære, for at vi sammen kan føle os trygge i det sanselige og erotiske møde. Hvordan krop, nervesystem og underbevidsthed reagerer og fungerer i relation til den historie vi hver især kommer ind i forholdet med og hvordan den hensigtsmæssigt kan overskrives og bringe begge parter helt ind i nuets magi og kraft.

En palette af øvelser – illustreret hands on – og en gedigen værktøjskasse til at smede og bygge op imod sublime tilstande. Alt med afsæt i krop, åndedræt og en fordybet trænning, der fører til den åbne, hengivne og multiorgastiske krop.

Skyggearbejde, lortepakker & mørkeleg

Det nødvendige arbejde for at komme dybere og tættere

Varighed:  38 minutter

Når vi har valgt at gå hele vejen med hinanden i giftemål eller er dedikeret til at årelangt parløb, hvordan takler vi så udfordringer og kriser uden at blive revet fra hinanden igen? Hvordan går vi op imod den kedelige statistik om at hver andet ægteskab opløses igen?

Konkrete øvelser og en masse fif og tip til at holde hverdagen på skinner sammen med et gavmildt, juicy og udviklende intim -og sexliv.

Kvindens blomstring og mandens vådeste drømme

Varighed:  1 time og 4 minutter

Izzah Kamillah og Johannes på slap line i dialog. Om hendes opblomstring fra seksuelt nedlukket og til forløst og frigjort. Om hans vej fra umoden plain-sex-forbruger og til tantrisk læremester. Fortalt ud fra den fysiske korporlige træning og praksis, den følelsesmæssige relationelle kærlighedsrejse og den spirituelle manifestering og grounding af sin egen sjæl.  

Elskovskunst og den rituelle sex

Varighed:  45 minutter

Guidening i tantrisk sex og forskellige stillinger, danse, ritualer og meditationer, der fører ind i det mystiske eller himmelske bryllup og giver det bedste fundament for et bæredygtigt og livslangt – til processen os skiller – parforhold.

To guidede meditationer

Varighed:  27 minutter

Til sidst i forløbet får I også to øvelser hvor vi guider jer ind i i nærværet og berøringen med hinanden. I får hermed eksempler på hvordan en tantrisk praksis med hinanden kan se ud.