Workshop i nærvær og berøring

1 aften

Større nærvær og intimitet
i parforholdet

Vi har længe afholdt enkeltstående workshops for par og elskende i indre København. 

På disse workshops underviser og guider vi ind i større nærvær og tilstedevær med hinanden gennem berøringskunsten og den kropsterapeutiske og tantriske praksis. 

Man er kun i berøring med egen partner og der er ingen nøgenhed og intimberøring på workshoppen

Vi guider ind i en HELT NY MÅDE at være par og elskende på. 

Vi revolutionerer parforholdet og sexlivet!

Izzah & Johannes 
🦋 

Kommende datoer

Torsdag d. 18. januar 2024 (UDSOLGT)
Kl. 18.30-21.30
Grace Tours, Østerbrogade 52 2100 Kbh Ø

Mandag d. 22. januar 2024 (UDSOLGT)
Kl. 18.30-21.30
Grace Tours, Østerbrogade 52 2100 Kbh Ø

Forespørg på efterfølgende datoer

Skriv jer på ventelisten

Skriv jer på ventelisten til kommende workshop via formularen nedenfor. 

Vi længes efter større nærvær
og blive tætte intimt

Hvorfor afholder vi denne workshop?

Vi oplever, at mange par kommer til os i parterapien, fordi de længes efter større nærvær, dybere connection og føler at hverdagen tager hårdt på deres intimitet og kærlighedsliv. Mange føler, at de har brug for inspiration til at genfinde eller genopdage hinanden og ønsker at holde gnisten og tiltrækningen imellem hinanden ved lige.

Vi ser en generel udfordring med den hverdag vi lever, hvor vi størstedelen af tiden, er på vores arbejdspladser og generelt set ikke har tid eller får prioriteret tid sammen i fritiden. Derfor har vi valgt at afholde disse workshops, hvor vi guider og inspirerer ind i øvelser og stillinger, som kan skabe større nærvær og tilstedeværelse i hverdagen.

NB: I er kun i berøring med jeres partner og der er ingen nøgenhed og intimberøring på workshoppen

Ønsker I et længere forløb, så kan vi anbefale vores workshop-forløb som forløber over 5 mødegange. Du kan læse om det her

“Når par vil genfinde hinanden, rådgives man ofte imod kliniske, spirituelle og hedonistiske tilbud. Vi fandt i stedet Izzah og Johannes, der har specialiseret sig dybt i denne niche. De skaber et kompetent og trygt rum, for påklædte og private par. Izzah taler ind til kvindens krop, og Johannes til mandens hoved. Især kvinden mærker nu, at vi fandt præcis hvad der føles godt – og vi kan tage det med hjem.”
L & T

Hvad får I ud af workshoppen?

På denne workshop bruger vi 1 time på at tale ind i de udfordringer, som vi oplever mange par står med og I får lov til at udtrykke, hvilke behov og ønsker I har for aftenen (hvis I har lyst). Herefter bruger vi de sidste 2 timer til at guide jer ind i nærværende øvelser og berøring inspireret af berøringskunsten, den kropsterapeutiske, somatiske og tantriske praksis.

Øvelserne kan I bruge til inspiration i jeres hverdag.

Hvem henvender workshoppen sig til?

Workshoppen er målrettet jer som par eller elskende, som er nyforelskede, har været sammen i mange år eller blot mødes i det erotiske. Forudsætningen er, at I har tryghed ved hinanden og ønsker at gå dybt sammen.

Vi skelner ikke imellem køn, etnicitet eller seksuel orientering. 

Alle deltagere skal være fyldt 18 år.

Vil I gerne tale med os inden I beslutter jer, så er I også meget velkomne til en 20 minutters uforpligtende samtale.

Et safe space for dig og din partner ​

I er kun i berøring med jeres partner og der er ingen nøgenhed og intimberøring på workshoppen

Det er meget vigtigt for os, at alt hvad vi invitere ind til i vores terapi, workshops og retreat, er fuldstændig gennemsigtigt og trykt for jer som par.

Vores workshops handler om JER og jeres rejse dybt ned og ind i tosomheden. Dybden er lige præcis det, som udvikler jer sammen i jeres kærlighed og intimliv og gennem både nærvær, hengivelse og ærlighed opnås magien i jeres os-rum.

Vi hører ofte fra par, som kommer til os, at de har haft chokerende og grænseoverskridende oplevelser på tantra-workshops og festivaller. De beretter om en længsel efter fordybelse, nærvær og intimitet hinanden imellem, frem for et fokus på sex, polyamorøsitet og swingerier.

Vi er IKKE det! 

Vores workshops har fokus på jeres tryghed for uden netop dette, kan ingen hengive sig til hinanden. Samtidig tror vi også på, at vi kan lære rigtig meget af andre par. Derfor en workshop.

Skriv jer på ventelisten

Skriv jer på ventelisten til kommende workshop via formularen nedenfor. 

"Der er bestemt et før og et efter workshoppen hos Izzah og Johannes. Vi har fået en masse brugbare redskaber med, som vi forsøger at få implementeret i vores travle hverdag. Vi har fået en lidt større forståelse for hvordan og hvorfor vi er forskellige og af og til møder udfordringer i det intime sammen. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi deltager i en workshop eller nogle af de andre fine ting Izzah og Johannes laver. Tak for at være jer og gå foran med dem I er og med en helt anden måde for par, at være intime på."
Birgitte, 38 & Søren, 35
"Når par vil genfinde hinanden, rådgives man ofte imod kliniske, spirituelle og hedonistiske tilbud. Vi fandt i stedet Izzah og Johannes, der har specialiseret sig dybt i denne niche. De skaber et kompetent og trygt rum, for påklædte og private par. Izzah taler ind til kvindens krop, og Johannes til mandens hoved. Især kvinden mærker nu, at vi fandt præcis hvad der føles godt - og vi kan tage det med hjem."​
L & T
"Gennem mange års ægteskab, havde vi brug for at genfinde os selv . Vi havde ikke brug for meget kink og gejl men at finde ind i nærværet og lysten til hinanden igen. Vi er overbeviste om, at vi har fundet vores vej. Tak til Izzah og Johannes, for at skabe så fint og ærligt et rum. TAK!"
Birthe, 47 & Poul, 51

Om os

Funderet i et mangeårigt arbejde med et tusindtal af klienter og par, samt vores store og dybe kærlighed til hinanden, har vi dedikeret vores arbejde til at hjælpe andre par i deres kærlighedsliv og sexliv. 

Som tantrisk lærer-par og med afsæt i vores egen praksis, guider vi jer i vores workshops ind i den tantriske ceremonielle proces.

Vi kombinerer den tantriske tilgang med berøringskunst, ceremoniel shamanisme og energi, krops- og psykoterapi med et koncept både målrettet par med udfordringer og konflikter, og par der blot ønsker inspiration til dybere intimitet, fornyet passion og næring samt udvikling af multiorgastiske tilstande.

workshopforløb

Længtes efter større nærvær

Et par kom til en af vores workshops, med ønsket om at blive guidet ind i større nærvær. De havde begge en karriere og travlhed med børn og fritidsaktiviteter og følte at de var kommet ud på et sidespor. De udtrykte, at det var svært at prioritere hinanden, med alt det de havde fyldt ind i deres hverdag og ville gerne guides ind i en anden form for intim kontakt end normal. De gav også udtryk for, at de havde været for dårlige til at prioritere deres parforhold og det der fremadrettet skulle prioriteres anderleds hvis de skulle blive sammen. 

Havde mistet lysten

Vi modtog et meget frustreret par, som længe havde oplevet udfordringer i forhold til hendes dalende sexlyst. Hun havde gradvist mistet lysten og oplevede ofte sex som en pligt. Hun havde konstant dårlig samvittighed og følte sig forkert, fordi hendes lyst var væk. Hun havde vanskeligheder ved at hengive sig til sin partner i det intime og de håbede nu på, at en workshop hos os, kunne give dem et nyt og anderledes afsæt til hinanden i det intime.

Oplevede daglige konflikter

Vi oplevede et par som deltog på en workshop, fordi de ønskede at komme tættere kropsligt i et forsøg på at afværge mange og daglige sammenstød og konflikter. De ønskede en anden tilgang til hinanden, som kom fra et kropsligt afsæt og så ønskede de inspiration til det nærværende og nydelsesfulde intimliv. 

Praktisk info

Påklædning og berøring:

Workshoppen foregår påklædt i løstsiddende tøj (bukser, bluse, shorts, top) og du er kun i berøring med din egen partner.Vi vil indledningsvist og afsluttende ved hver gang danne cirkel og holde vores sidemand i hånden. 

Forplejning:
Vi sørger for snacks, the og vand under hele workshoppen og olie til massagen.

Deltagerne
Forløbet er målrettet jer som par eller elskende, som er nyforelskede, har været sammen i mange år eller blot mødes i det erotiske. Forudsætningen er, at I har tryghed ved hinanden og ønsker at gå dybt sammen. 
Vi skelner ikke imellem køn, etnicitet eller seksuel orientering. 
Alle deltagere skal være fyldt 18 år.

Deltagerne medbringer:
I skal medbringe løstsiddende tøj, et tæppe og et lagen/håndklæde som kan tåle en smule olie. 

Hvornår?
Vores næste workshops er:
Torsdag d. 18. januar fra kl. 18.30-21.30 (UDSOLGT)
Mandag d. 22. januar kl. 18.30-21.30 (UDSOLGY)

Har i ønsker om andre datoer, så er I velkomne til at skrive til os og vil vil forsøge at efterkomme dem.
info@detsundeparforhold.dk

Hvor?
Vi afholder vores workshop i vores smukke, indisk-inspirerede lokaler hos 
Grace Tours på Østerbrogade 52, 2100 København Ø

Pris: 
950 kr. pr par

Uforpligtende samtale
Har I spørgsmål eller ønsker I en uforpligtende samtale på 20 minutter, så kan I altid kontakte os på info@detsundeparforhold.dk 

Jeres investering

Gennem mange års ægteskab, havde vi brug for at genfinde os selv . Vi havde ikke brug for meget kink og gejl men at finde ind i nærværet og lysten til hinanden igen. Vi er overbeviste om, at vi har fundet vores vej. Tak til Izzah og Johannes, for at skabe så fint og ærligt et rum. TAK!
Birthe, 47 & Poul, 51
"En aften som vi kun varmt kan anbefale andre par, som ønsker at finde ind i et dybere nærvær med hinanden."
Henriette, 32 & Martin, 38
"Vi er glade for endelig at have fundet en måde at være intime på som vi kan bruge og udvikle videre på sammen derhjemme. Stor tak til jer for at have givet os denne gave, som vi kan bruge på vores videre vej sammen."
Louise, 48 & Filip, 53
"Vi har prøvet meget i tantramiljøet og er også blevet skræmt af det. Det er befriende endelig at opleve et sted, hvor vi kunne være trygge ved at overgive os til hinanden og hvor vi kun skulle have fokus på hinanden og vores rum. Izzah og Johannes skabte det trygge rum, som vi havde brug for, for at kunne heale og finde vej tilbage til hinanden igen. Har du ikke været på workshop med Izzah og Johannes så giv hinanden den gave, at opleve deres gode arbejde og dette magiske rum." - Christina, 44 & Lars, 47​
Christina, 44 & Lars, 47
"Der er bestemt et før og et efter workshoppen hos Izzah og Johannes. Vi har fået en masse brugbare redskaber med, som vi forsøger at få implementeret i vores travle hverdag. Vi har fået en lidt større forståelse for hvordan og hvorfor vi er forskellige og af og til møder udfordringer i det intime sammen. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi deltager i en workshop eller nogle af de andre fine ting Izzah og Johannes laver. Tak for at være jer og gå foran med dem I er og med en helt anden måde for par, at være intime på."
Birgitte, 38 & Søren, 35
"Når par vil genfinde hinanden, rådgives man ofte imod kliniske, spirituelle og hedonistiske tilbud. Vi fandt i stedet Izzah og Johannes, der har specialiseret sig dybt i denne niche. De skaber et kompetent og trygt rum, for påklædte og private par. Izzah taler ind til kvindens krop, og Johannes til mandens hoved. Især kvinden mærker nu, at vi fandt præcis hvad der føles godt - og vi kan tage det med hjem."​
L & T
"Fuldstændig som vi havde håbet og ønsket det. En meget professionel og tryg oplevelse, som mærkedes i os begge. Hun var tryg hele vejen igennem og vi kunne, pga. det trygge rum som Izzah og Johannes skabte, hengive os fuldstændig til hinanden. Det var vigtigt for os, at der ingen fuldstændig nøgenhed var og at vi kun havde fokus på hinanden som par. Vi kan varmt anbefale denne workshop."
Helene, 33 & Emil, 33
"Vi valgte at tage til Izzah og Johannes workshop, da vi længe har savnet et større nærvær og lyst imellem os. Det intime er blevet hverdag og noget som skal planlægges i en kalender. Vi savner spontaniteten og det lystprægede. Vi har i lang tid haft stor tillid til Izzah og Johannes efter at have fulgt dem og deres mange videoer længe. Vores forventninger blev forløst til fulde og det bliver absolut ikke sidste gang, at vi deltager på deres workshops."
Malene, 58 & Christian, 62
"Tak til Izzah og Johannes, som skabte et helt utroligt rum for os. Vi er rørt dybt inde og følte en lykkeros da vi tog fra workshoppen. Izzah og Johannes formåede at guide os fra et dybt nærværende og kærligt sted og vi oplevede at føle os i trygge og professionelle hænder. Vi satte også meget stor pris på de rammer, som de havde sat for workshoppen, hvor alle var påklædte og fordybet med og i deres partner. Dette gav os ro til at kunne fordybe os i hinanden."
Lisbeth, 40 & Anders, 50

Skriv jer på ventelisten

Skriv jer på ventelisten til kommende workshop via formularen nedenfor. 

Vil du holde forbindelsen?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag videoer og artikler om sex, kærlighed og parforhold. Du modtager også vores gratis træning, om kvindens seksuelle nedlukning.

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com and Premiumbeat.com for music.

Made with by Elementor​​