Workshops

Workshops i berøringskunster og kvindens forløsning

Kort om vores workshop-aften

I forlængelse af vores populære Facebook–LIVE ”Sådan forløser du kvinden gennem berøring” afholder vi aften-workshops i Berøringskunsten og forløsningen af kvinden gennem berøring.

Vi byder dig og din partner/elsker velkommen til denne aftenworkshop hvor fordybelse i nærværende, kærlig berøring, vil giver jer et indblik i en helt ny rejse i jeres intimliv. Det er netop fra dette sted af berøring, at kærligheden mellem to elskende udtrykkes og hvorfra et dybt, inderligt og nydelsesfuldt intimliv kan udspringe.

Kommende datoer

Passer de kommende datoer jer ikke?

Hvis ikke de kommende datoer passer jer, eller hvis vi har udsolgt, så kan du skrive jer på ventelisten nedenfor og du modtage en mail hvor i, du kan ønske specifikke ugedage for den kommende workshop. Du vil også, som deltager på ventelisten, få besked som den første, når vi har fastlagt en kommende dato og dermed kunne tilmelde dig før workshoppen bliver offentliggjort. 

Mere om workshoppen

Hvad kan du forvente dig af aftenen?

På denne workshop vil vi guide jer ind i berøringskunsten og hen imod forløsningen af kvindens krop. Vi vil arbejde ud fra en grundlæggende forståelse for, hvorfor en særlig kvalitet i berøringen er nødvendig, for at vi sammen kan gå dybt i det sanselige og erotiske møde. I vil på denne workshop få et lille indblik i hvordan krop, nervesystem og underbevidsthed reagerer og fungerer i relation til den historie vi hver især kommer ind i forholdet med og hvordan den hensigtsmæssigt kan overskrives og bringe begge parter helt ind i nuets magi og kraft.

I får en palette af øvelser – illustreret hands on – og nogle praktiske øvelser som I kan tage med hjem og bygge videre hen imod sublime tilstande i jeres intimliv. Alt med afsæt i krop, åndedræt og berøring, som fører til den åbne, hengivne og multiorgastiske krop.

Denne aften vil giver jer en smagsprøve på det grundlæggende og dybdegående berøringsarbejde vi laver, på vores længere workshop-forløb som du kan læse om her.  

Hvem er workshoppen målrettet?

Workshoppen er målrettet jer som par eller elskende, som er nyforelskede, har været sammen i mange år eller blot mødes i det erotiske. Forudsætningen er, at I har tryghed ved hinanden og ønsker at gå dybt sammen.

Workshoppen er til jer som er interesseret i at blive guidet ind i den nærværende og healende berøring, som vi underviser i og herigennem skabe grobund for at kvinden kan hengive sig til hendes fulde sansning, lyst og nydelse. De fleste mænds dybeste ønske er at opleve kvinden når hun lander dybt nede i sin feminine, vibrerende og nydelsesfulde urkraft.

Vi skelner ikke imellem køn, etnicitet eller seksuel orientering. 
Alle deltagere skal være fyldt 18 år.

Om os
IMG_8570

Izzah Kamillah

-kommunikationsuddannet, selvstændig businnes-kvinde, mor og erfaring med både seksuelt umodne og modne partnere

Jeg er én af de tusindvis af kvinder, som har været lukket ned seksuelt og har i dag fundet tilbage til min seksualitet, lyst og nydelse.

Jeg beretter om en kvindes oplevelse i det seksuelle, om vejen ind til det fine og feminine, om at genvinde den sensuelle sansning igen og om energiarbejdet i kvindekroppen.

Johannes Brormand Søndergaard

-sexolog, traumeterapeut,  psykoterapeut, polaritetsterapeut massør, og far 

Jeg er funderet i arbejdet med traumeforløsning og energiforvandlende processer.

Jeg har igennem en mangeårig praksis vundet bred erfaring med et tusindtal af klienter i alle aldrer, heriblandt hundredvis af seksuelt traumatiserede kvinder og rigtig mange par, som kommer for at blive guidet i deres intim- og kærlighedsliv.

Praktisk information

Hvornår? Hverdagsaftener fra kl. 18.30-21.30.
Næstkommende workshop er fredag d. 14. april kl. 18.30-21.30 og vi har få pladser tilbage.  

Book jeres plads, ved at skrive til os på info@detsundeparforhold.dk

Hvor? Grace Tours, Østerbrogade 52, 2100 København Ø
Vi kommer også gerne til andre dele af Danmark, hvis der kan samles deltagere i det givne område. Skriv gerne til os på mail hvis I har forespørgsler herom. 

Normalpris: 950 kr. pr. par
Pris: Tidligere kursist/klient og lav-indkomst-deltager: 750 kr. pr. par.

Påklædning og berøring: Workshoppen foregår påklædt i løstsiddende tøj (bukser, bluse, short, top) og du er kun i berøring med egen partner.

Skriv dig på venteliste til info om vores kommende workshops

Hvis ikke de kommende datoer passer jer, eller hvis vi har udsolgt, så kan du skrive jer på ventelisten nedenfor og du modtage en mail hvor i, du kan ønske specifikke ugedage for den kommende workshop. Du vil også, som deltager på ventelisten, få besked som den første, når vi har fastlagt en kommende dato og dermed kunne tilmelde dig før workshoppen bliver offentliggjort. 

Udtalelser fra tidligere deltagere

Vi er glade for endelig at have fundet en måde at være intime på som vi kan bruge og udvikle videre på sammen derhjemme. Stor tak til jer for at have givet os denne gave, som vi kan bruge på vores videre vej sammen.
anemone, flower, plant-1533515.jpg
Filip & Louise
En aften som vi kun varmt kan anbefale andre par, som ønsker at finde ind i et dybere nærvær med hinanden.
germ, drove, beginning of spring-4840439.jpg
Martin & Henriette
Når par vil genfinde hinanden, rådgives man ofte imod kliniske, spirituelle og hedonistiske tilbud. Vi fandt i stedet Izzah og Johannes, der har specialiseret sig dybt i denne niche. De skaber et kompetent og trygt rum, for påklædte og private par. Izzah taler ind til kvindens krop, og Johannes til mandens hoved. Især kvinden mærker nu, at vi fandt præcis hvad der føles godt - og vi kan tage det med hjem.
L & T
Vi valgte at tage til Izzah og Johannes workshop, da vi længe har savnet et større nærvær og lyst imellem os. Det intime er blevet hverdag og noget som skal planlægges i en kalender. Vi savner spontaniteten og det lystprægede. Vi har i lang tid haft stor tillid til Izzah og Johannes efter at have fulgt dem og deres mange videoer længe. Vores forventninger blev forløst til fulde og det bliver absolut ikke sidste gang, at vi deltager på deres workshops.
Christian & Marlene
Vi har prøvet meget i tantramiljøet og er også blevet skræmt af det. Det er befriende endelig at opleve et sted, hvor vi kunne være trygge ved at overgive os til hinanden og hvor vi kun skulle have fokus på hinanden og vores rum. Izzah og Johannes skabte det trygge rum, som vi havde brug for, for at kunne heale og finde vej tilbage til hinanden igen. Har du ikke været på workshop med Izzah og Johannes så giv hinanden den gave, at opleve deres gode arbejde og dette magiske rum.
butterfly, bluish, butterflies-2712149.jpg
Christina & Lars
Fuldstændig som vi havde håbet og ønsket det. En meget professionel og tryg oplevelse, som mærkedes i os begge. Hun var tryg hele vejen igennem og vi kunne, pga. det trygge rum som Izzah og Johannes skabte, hengive os fuldstændig til hinanden. Det var vigtigt for os, at der ingen fuldstændig nøgenhed var og at vi kun havde fokus på hinanden som par. Vi kan varmt anbefale denne workshop.
Helene & Emil

Vil du holde forbindelsen?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag videoer og artikler om sex, kærlighed og parforhold. Du modtager også vores gratis træning, om kvindens seksuelle nedlukning.

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com and Premiumbeat.com for music.

Made with by Elementor​​