fbpx

Den værdige og sensuelle berøring af kvindens krop

Workshopforløb for mænd

Nyt forløb for mænd

Jeg har i mange år arbejdet med mænd i mandegrupper og lever til dagligt af min psykoterapeutiske praksis, hvor jeg bl.a. har én-til-én guidninger af mænd i terapi. 

 Jeg starter et forløb op til november for mænd, som ønsker at lære seksuel Kung Fu og den værdige, sensuelle berøring af kvindens krop.

Det bliver en dyb og lærerig rejse ind i det feminine mysterium hvor vi kommer helt tæt på kvindens væsen og krop.

Johannes 

Tilmeld dig

Du kan tilmelde dig efterårets forløb ved at skrive til mig på info@detsundeparforhold.dk

Hvem henvender forløbet sig til?

Forløbet er målrettet dig som mand, som ønsker at lære seksuel Kung Fu og gøre dig klar til at møde kvinden, fra et andet sted end vi, vores fædre og medmænd plejer. Vi skaber en ny og tidssvarende seksuel adfærd – fra hjertet, rygraden og nosserne!

NB: Er du i et forhold, skal din partner selvfølgelig være indforstået med, at der er berøring af kvindelig prøvegudinder,. 

Forløbet er for dig...

… som ønsker at forstå dig selv som mand, finde ind i din maskuline power og udtrykke den som en stærk maskulin polaritet til den feminine og hengivende.

… som ønsker en indføring i berøringskunsten, hvor vi vil skabe en grundlæggende forståelse for, hvorfor en særlig kvalitet i berøringen er nødvendig, for at vi sammen kan gå dybt i det sanselige og erotiske møde.

… som ønsker at lære hvordan du berører hendes krop på en måde, som nærer og mætter hende.

… som er klar til at kombinerer krop med den dybeste healings-praksis og spiritualitet.

----
A
----
A
---
A

Om mig

Jeg hedder Johannes Brormand Søndergaard og er uddannet transpersonel psykoterapeut, polaritetsterapeut, sexolog, tantrisk massør og er certificeret åndedrætsterapeut.

Jeg har mere end 10 års erfaring som kropsbaseret psykoterapeut, haft et tusindtal af kvindelige klienter og et hundredtal af mænd i mandegrupper og i individuel terapi. Jeg har specialiseret mig i at hjælpe seksuelt traumatiserede kvinder og lever af min terapeutiske praksis, hvor jeg sammen med min kvinde Izzah har parterapi, driver en onlineforretning og afholder workshops og retreats rundt omkring i Danmark.

Jeg har gået den tantriske vej i +30 år og levet af at give tantramassage i mange år. I dag udøver jeg ikke længere denne form for massage, da jeg har erfaret, at kunne skabe den samme transformation i kvinden og hendes nervesystem uden intimmassage og nøgenhed.

Praktisk info

Det får I  ved køb af forløbet:

21 timers undervisning og guidning ind i tantrisk praksis og berøringens kunst.

Du får også ubegrænset adgang til vores Onlineforløb “Det sunde parforhold” bestående af over fire timers undervisning og guidning ind i et sundt og nærende kærlighedsliv og sexliv. 

Deltagerne
Forløbet er målrettet dig som single-mand, men er du i et forhold, og din partner er indforstået med, at der er berøring af kvindelig prøvegudinder, så er du selvfølgelig også meget velkommen. 
Alle deltagere skal være fyldt 18 år.

Påklædning og berøring:
Det bliver en hands-on praksis i tantrisk touch og berøringens kunst udøvet på levende kvinder/prøve-gudinder. Mændene vil være påklædte og kvinderne vil have underdel på. Der vil ikke være intimmassage.

Forplejning:
Vi sørger for snacks, the og vand under hele workshoppen

Hvornår?
Forløbet starter mandag d. 6. november fra kl. 18.30-21.30 og afholdes derefter de næste 6 mandage. Vi slutter mandag d. 18. december.

Hvor?
Vi afholder vores workshop i vores smukke, indisk-inspirerede lokaler hos Grace Tours på Østerbrogade 52, 2100 København Ø

Forløbets længde?
Forløbet består af fem mødegange á tre timer.

Uforpligtende samtale
Du er altid velkommen til at booke en uforpligtende samtale på 20 minutter ved at skrive til mig på: info@detsundeparforhold.dk 

Din investering

Book jeres plads ved at skrive til os på info@detsundeparforhold.dk

Vil du holde forbindelsen?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag videoer og artikler om sex, kærlighed og parforhold. Du modtager også vores gratis træning, om kvindens seksuelle nedlukning.

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com and Premiumbeat.com for music.

Made with by Elementor​​