fbpx

Transformation -& Traumeterapi

"Det første skridt mod at komme til et nyt sted er, at beslutte sig for ikke at blive, hvor man er"

Video-testimonials

Pia, 45
Her fortæller Pia om hendes Transformation -og Traumeforløb hos Johannes, om hvorfor hun søgte hans hjælp og hvad hun fik ud af forløbet.
Gry, 48
Gry fortæller her om hendes forvandling efter at have gået i Traumeterapi hos Johannes 
Izzah, 40
Her fortæller jeg om hvordan Johannes hjalp mig igennem kropsterapien til at slippe gamle traumer og komme tilbage til sansningen, lysten og nydelsen i kroppen. 

Klient skrev bog under forløb hos Johannes

En af de kvinder, som har været i Transformation og Traumeforløb hos Johannes, er Birne Andersen (tidligere Dalbjerg), som under forløbet skrev bogen “Kan du se lyset – en barndom med incest”.
 
Bogen er et vidnesbyrd om en næsten overmenneskelig kamp for at ville lykken og insistere på at se glæden i livet. En glæde som Johannes, ifølge Birne selv, hjalp hende til at opleve.
 
“Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem traumeterapi. Han hjalp mig til frihed. At nå målet frihed plus mærke den tilhørende glæde er et mirakel, som jeg hverken havde turde håbe eller tro på. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang.” – Birne Andersen
  
aaron-burden--TYvt5pmKng-unsplash

Transformation & Traumeterapi ved Johannes

Jeg arbejder med forløsning af kvinders traumer – især kvinders seksuelle traumer – igennem psykoterapi, kropsterapi og traumehealing. 

Jeg arbejder ud fra metoden i den transpersonelle psykoterapi, eksistentiel læring/vejledning samt med lydhealing, både med stemmen, syngeskåle og afspillet musik. Samt selvfølgelig bevidst, healende berøring og massage.

Johannes Brormand Søndergaard

Jeg er uddannet transpersonel psykoterapeut, polaritetsterapeut, sexolog, tantrisk massør og er certificeret åndedrætsterapeut.
 

Jeg er funderet i arbejdet med transformation, traumeforløsning og energiforvandlende processer og har igennem en mangeårig praksis vundet bred erfaring med et tusindetal af klienter i alle aldre, heriblandt hundredevis af seksuelt traumatiserede kvinder.

Profil

Book en gratis og uforpligtende samtale

Jeg anbefaler altid at du booker en uforpligtende samtale, hvis du overvejer en session eller et forløb hos mig.

Samtalen har til formål, at give dig tryghed og dele det, som du ønsker forløsning omkring. Ud fra denne samtale, vil jeg også kunne vurdere hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig videre.   

hanne-hoft-bidtnes-qd9s7D2DJ74-unsplash
Hånd på hjerte

Beskrivelse af behandlingerne

En session tager 3-4 timer og arbejder meget dybt ned i processerne. Sessionerne tager afsæt i min store erfaring med psyko-, traume -og kropsterapi og et tusindtal af traumeklienter gennem de seneste ti år. 

Da det er en energi-transformerende proces med afsæt i kropsterapi, så er resultatet i forhold til så meget andet langstrakt terapi og forløb ganske markant.

De første sessioner vil have en psykoterapeutisk vinkel og jeg vil spore mig ind på hvor din smerte ligger og hvor dybt den stikker i krop og sind. 

Herefter vil jeg tage et mere kropsterapeutisk afsæt og forløse kropspanseret og de gamle blokeringer via healende berøringer (ikke sensuel), åndedrætsøvelser og øvelser som arbejder dybt ind i nervesystemet på kropsplan. 

Behandlingen: På trods af at jeg beskæftiger mig med tantra, bruger jeg ikke den tantriske massage i mine behandlinger og løsner derfor ikke blokeringer i fx underlivet via berøring af dette. 

 Påklædning: Løstsiddende tøj

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ser rummet ud og hvad skal man have på af tøj?
Hvordan arbejder Johannes med kroppen i sin terapi?
Jeg fortæller her om hvordan Johannes hjalp mig gennem kropsterapien

Testimonials

”I den tid jeg har været til sessioner hos Johannes har jeg rykket mig meget. Jeg er fysisk rykket fra den vest-Danmark til øst-Danmark. Hvad angår ’nære’ forhold har jeg flyttet mig fra mine børns far både fysisk og følelsesmæssigt. Jeg har arbejdet med mine traumer ifht. mænd. Den udvikling fortsætter. Jeg er blevet klogere på mig og mit og ikke mindst på mænd. Johannes formår at holde et rum der er healende, blot i sin tilstedeværelse som mand. Men udover det så TROR Johannes på mig. SER mig. Ser også det jeg ikke har lagt mærke til. Og han RUMMER det hele (alt hvad der ikke har været delt tidligere), FAVNER det hele. Det er HEALENDE at være i hans nærvær. Johannes er NÆRVÆRENDE. Det er en kæmpe GAVE. Johannes giver GAVEN i næstekærlighed. Izzah giver pladsen til GAVEN. Efter en session med Johannes føler jeg mig mødt, forstået og hjulpet i en go retning. Jeg er lettet, men ikke mindst har jeg mere FORSTÅELSE for mig og TILLID til mig selv. Jeg føler mig STÆRKERE. OPLØFTET. BÅRET, VÆRDSAT og RESPEKTERET. Efter en session er jeg så meget i kontakt med mig at andre kan se min ’glød’. Jeg finder ind til essensen af mig. Jeg vidste ikke at jeg havde lyst til at have lyst til kropslig kontakt til en mand da jeg startede hos Johannes. Nu mærker jeg mine lyster. Det er meget KLART for mig hvad jeg har lyst til at kropslig kontakt. Jeg ser frem til en partner at udforske det med. Jeg er meget TAKNEMMELIG for mine møder med Johannes.”
Simone, 45 år
Jeg læste Birne Dalbergs bog - "Kan du se lyset" og tog derefter kontakt til Johannes. Jeg måtte simpelthen møde den mand, som havde åbnet op for, at Birne for første gang nogensinde i hele sit liv, kunne føle glæde. Det blev til 7 måneder hos Johannes Brormand Søndergaard. TAK, for alt det du lærte mig. TAK for al den hjælp, omsorg og støtte, du giver til kvinder, som har seksuelle traumer.
Gry
"I Transformation- og Traumeforløbet hos Johannes Brormand Søndergaard har jeg lært at se, hvordan mine grænser til stadighed er blevet overskredet i mit liv, og hvor god jeg har været til at tilsidesætte kærligheden til mig selv. . For mig handlede min proces hos Johannes derfor om at komme ned i cølibat og give mig selv fred. Fred for at skulle leve op til noget. Fred for at skulle præstere. Fred for at skulle tækkes en mand, hvilket jeg har gjort det meste af mit liv. . Jeg er meget træt. Træt af at søge kærligheden de forkerte steder, uden for mig selv. . Efter forløbet hos Johannes har min mand og jeg fået en større forståelse for mig, mine reaktionsmønstre og behov. Ud fra denne forståelse formår min mand nu at give mig den ro, jeg trænger så forfærdeligt til. Han giver mig tid til at blive hel uden nogen krav og forventninger, hvilket gør, at vores forhold kan få mulighed for at gro og finde nye veje. Han giver mig tid til at lande i mig selv. Og netop dét, synes jeg, er utroligt sexet. . De kærligste hilsener og et KÆMPE TAK til Johannes for din uvurderlige hjælp. Helle"
Helle, 55 år
"Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem tantrisk healings terapi. Han hjalp mig til frihed. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang."
Birne Andersen, 56 år
"Tak fordi du gjorde dig så umage og gav mig al den tid, som jeg havde brug for (...)! Det var stort, overraskende og overvældende!! Jeg er taknemmelig og rørt helt ind i hjertet.
Sara F. 26 år
"Dit meget specielle væsen muliggjorde at jeg turde lægge mig ned, glemme min fejl- og mangelliste og bare nyde. Glæde mig over at være MIG, glæde mig over at føle lyst og længsel, glæde mig over det skønne i at blive kærtegnet, at modtage uden forventninger om gengældelse... Helt fantastisk! Svært for mig at forstå, hvordan en sådan oplevelse for mig, i din verden kan være "just another day at the office"... At kunne dele så meget kærlighed ud er stort!" ​
Birgitte, 49 år
"Johannes intuitive forståelse af mig som menneske gjorde, at jeg for første gang i mit liv følte, at et andet menneske inderligt forstod mig uden, at jeg behøvede at sige noget. Den energi der opstod i rummet, da vi sammen trak vejret, var fuldstændig magisk og gav mig en dyb følelse af ro og tryghed."
Dorthe, 25 år
"Jeg vil inderligt anbefale et sådan forløb til andre unge piger, der ligesom jeg har fået en ubehagelig start på livet i forhold til sex og intimitet. Det er healing for kroppen, sindet og sjælen på allerhøjeste niveau. Uendeligt tak til dig, Johannes, for at åbenbare denne verden af glæde, lyst og nærvær for mig. Jeg er dig evigt taknemmelig."
D. Kjærsgaard. 20 år
"Tre sessioner er det blevet til, og det har været en dejlig, udfordrende og meget lærerig rejse – og en fantastisk og uundværlig gave til mig selv. Det har været en rejse, hvor jeg har ”fundet min indre dronning frem for at bruge Johannes Brormands ord."
Mette, 41 år
"Johannes holdt et meget smukt rum hvor jeg bleve æret og hvor alt det skamfulde, som har været forbundet ved seksualiteten, er blevet frigivet og sat fri. Han har en evne til at skabe et hellige rum, som gør at du tør overgive dig. Det har virkelig været stort og jeg er meget taknemmelig."
Pia
"Jeg kom i kontakt med Johannes efter at have talt med en kvinde, som sagde, at hun aldrig havde følt glæde i sit liv, før hun kom i terapi hos Johannes. Jeg er selv overlever, som kvinden var og købte et forløb på syv sessioner. På disse sessioner følte jeg mig enormt tryg, set og hørt af Johannes. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. "
Gry
"Jeg har lært at se, hvordan mine grænser til stadighed er blevet overskredet i mit liv, og hvor god jeg har været til at tilsidesætte kærligheden til mig selv. KÆMPE TAK til Johannes for din uvurderlige hjælp"
Helle, 55 år
"Jeg kan virkelig anbefale at gennemgå et behandlingsforløb hos Johannes, det er meget anderledes end hvad man oplever hos en psykolog, men det sker i dit tempo, og vigtigst af alt, du mærker en positiv fremgang fra gang til gang."
Birne Andersen, 56 år
"3. session fremtvang nogle overvældende følelser i mig, som jeg havde brug for at få forløst og bearbejdet. Johannes holdte kærligt og trygt om mig, lod mig græde ud, lyttede til mig og gav mig mest af alt det nærvær, jeg havde så stort behov for. Denne session fik for alvor forløst alle gamle hæmmende følelser, så der kunne blive plads til nye og bedre følelser. (…) jeg gav mig fuldstændig hen og oplevede en magisk forvandling af min krop."
Anonym klient
"Seksuelt misbrug af 7 mennesker løbende gennem hele min fulde barndom. Omsorgssvigtet. Stædig. En stædig overlever, der har søgt efter den indefrakommende frihed. (...) At få min krop og sjæl fri af automatiserede mønstre og handlinger stammende fra overgrebene. (...) Det har været det hele værd. At nå målet frihed plus mærke den tilhørende glæde er et mirakel, som jeg hverken havde turde håbe eller tro på."
Birne Andersen, 56 år

Du er altid velkomne

Bestil en uforpligtende samtale

Kategorier

Følg os

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com for music.

Made with by Elementor​​