fbpx

Transformation -& Traumeterapi

"Det første skridt mod at komme til et nyt sted er, at beslutte sig for ikke at blive, hvor man er"

Video-testimonials

Pia, 45
Her fortæller Pia om hendes Transformation -og Traumeforløb hos Johannes, om hvorfor hun søgte hans hjælp og hvad hun fik ud af forløbet.
Gry, 48
Gry fortæller her om hendes forvandling efter at have gået i Traumeterapi hos Johannes 
Izzah, 40
Her fortæller jeg om hvordan Johannes hjalp mig igennem kropsterapien til at slippe gamle traumer og komme tilbage til sansningen, lysten og nydelsen i kroppen. 

Seneste testimonial fra klient

"I Transformation- og Traumeforløbet hos Johannes Brormand Søndergaard har jeg lært at se, hvordan mine grænser til stadighed er blevet overskredet i mit liv, og hvor god jeg har været til at tilsidesætte kærligheden til mig selv. . For mig handlede min proces hos Johannes derfor om at komme ned i cølibat og give mig selv fred. Fred for at skulle leve op til noget. Fred for at skulle præstere. Fred for at skulle tækkes en mand, hvilket jeg har gjort det meste af mit liv. . Jeg er meget træt. Træt af at søge kærligheden de forkerte steder, uden for mig selv. . Efter forløbet hos Johannes har min mand og jeg fået en større forståelse for mig, mine reaktionsmønstre og behov. Ud fra denne forståelse formår min mand nu at give mig den ro, jeg trænger så forfærdeligt til. Han giver mig tid til at blive hel uden nogen krav og forventninger, hvilket gør, at vores forhold kan få mulighed for at gro og finde nye veje. Han giver mig tid til at lande i mig selv. Og netop dét, synes jeg, er utroligt sexet. . De kærligste hilsener og et KÆMPE TAK til Johannes for din uvurderlige hjælp. Helle"
Helle, 55 år
aaron-burden--TYvt5pmKng-unsplash

Transformation & Traumeterapi ved Johannes

Jeg arbejder med forløsning af kvinders traumer – især kvinders seksuelle traumer – igennem psykoterapi, kropsterapi og traumehealing. 

Jeg arbejder ud fra metoden i den transpersonelle psykoterapi, eksistentiel læring/vejledning samt med lydhealing, både med stemmen, syngeskåle og afspillet musik. Samt selvfølgelig bevidst, healende berøring og massage.

Johannes Brormand Søndergaard

Jeg er uddannet transpersonel psykoterapeut, polaritetsterapeut, sexolog, tantrisk massør og er certificeret åndedrætsterapeut.
 

Jeg er funderet i arbejdet med transformation, traumeforløsning og energiforvandlende processer og har igennem en mangeårig praksis vundet bred erfaring med et tusindetal af klienter i alle aldre, heriblandt hundredevis af seksuelt traumatiserede kvinder.

Profilbanner 4

Book en gratis og uforpligtende samtale

Jeg anbefaler altid en uforpligtende samtale, hvis du overvejer en session eller et forløb hos mig.

Samtalen har til formål, at give dig tryghed og dele det, som du øsnker forløsning omkring. Ud fra denne samtale, vil jeg også kunne vurdere hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig videre.   

hanne-hoft-bidtnes-qd9s7D2DJ74-unsplash
Hånd på hjerte

Beskrivelse af behandlingerne

En session tager 3-4 timer og arbejder meget dybt ned i processerne. Sessionerne tager afsæt i min store erfaring med psyko-, traume -og kropsterapi og et tusindtal af traumeklienter gennem de seneste ti år. 

Da det er en energi-transformerende proces med afsæt i kropsterapi, så er resultatet i forhold til så meget andet langstrakt terapi og forløb ganske markant.

De første sessioner vil have en psykoterapeutisk vinkel og jeg vil spore mig ind på hvor din smerte ligger og hvor dybt den stikker i krop og sind. 

Herefter vil jeg tage et mere kropsterapeutisk afsæt og forløse kropspanseret og de gamle blokeringer via healende berøringer (ikke sensuel), åndedrætsøvelser og øvelser som arbejder dybt ind i nervesystemet på kropsplan. 

Behandlingen: På trods af at jeg beskæftiger mig med tantra, bruger jeg ikke den tantriske massage i mine behandlinger og løsner derfor ikke blokeringer i fx underlivet via berøring af dette. 

 Påklædning: Løstsiddende tøj

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ser rummet ud og hvad skal man have på af tøj?
Hvordan arbejder Johannes med kroppen i sin terapi?
Jeg fortæller her om hvordan Johannes hjalp mig gennem kropsterapien

Testimonials

"Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem tantrisk healings terapi. Han hjalp mig til frihed. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang."
Lissi Sønderskov, 56 år
"Tak fordi du gjorde dig så umage og gav mig al den tid, som jeg havde brug for (...)! Det var stort, overraskende og overvældende!! Jeg er taknemmelig og rørt helt ind i hjertet.
Sara F. 26 år
"Johannes intuitive forståelse af mig som menneske gjorde, at jeg for første gang i mit liv følte, at et andet menneske inderligt forstod mig uden, at jeg behøvede at sige noget. Den energi der opstod i rummet, da vi sammen trak vejret, var fuldstændig magisk og gav mig en dyb følelse af ro og tryghed."
Dorthe, 25 år
"Dit meget specielle væsen muliggjorde at jeg turde lægge mig ned, glemme min fejl- og mangelliste og bare nyde. Glæde mig over at være MIG, glæde mig over at føle lyst og længsel, glæde mig over det skønne i at blive kærtegnet, at modtage uden forventninger om gengældelse... Helt fantastisk! Svært for mig at forstå, hvordan en sådan oplevelse for mig, i din verden kan være "just another day at the office"... At kunne dele så meget kærlighed ud er stort!"
Anonym klient
"Tre sessioner er det blevet til, og det har været en dejlig, udfordrende og meget lærerig rejse – og en fantastisk og uundværlig gave til mig selv. Det har været en rejse, hvor jeg har ”fundet min indre dronning frem for at bruge Johannes Brormands ord."
Anonym klient
"Jeg har lært at se, hvordan mine grænser til stadighed er blevet overskredet i mit liv, og hvor god jeg har været til at tilsidesætte kærligheden til mig selv. KÆMPE TAK til Johannes for din uvurderlige hjælp"
Helle, 55 år
"Jeg vil inderligt anbefale et sådan forløb til andre unge piger, der ligesom jeg har fået en ubehagelig start på livet i forhold til sex og intimitet. Det er healing for kroppen, sindet og sjælen på allerhøjeste niveau. Uendeligt tak til dig, Johannes, for at åbenbare denne verden af glæde, lyst og nærvær for mig. Jeg er dig evigt taknemmelig."
D. Kjærsgaard. 20 år
"Jeg kan virkelig anbefale at gennemgå et behandlingsforløb hos Johannes, det er meget anderledes end hvad man oplever hos en psykolog, men det sker i dit tempo, og vigtigst af alt, du mærker en positiv fremgang fra gang til gang."
Lissi Sønderskov, 56 år
3. session fremtvang nogle overvældende følelser i mig, som jeg havde brug for at få forløst og bearbejdet. Johannes holdte kærligt og trygt om mig, lod mig græde ud, lyttede til mig og gav mig mest af alt det nærvær, jeg havde så stort behov for. Denne session fik for alvor forløst alle gamle hæmmende følelser, så der kunne blive plads til nye og bedre følelser. (…) jeg gav mig fuldstændig hen og oplevede en magisk forvandling af min krop."
Anonym klient
"Seksuelt misbrug af 7 mennesker løbende gennem hele min fulde barndom. Omsorgssvigtet. Stædig. En stædig overlever, der har søgt efter den indefrakommende frihed. (...) At få min krop og sjæl fri af automatiserede mønstre og handlinger stammende fra overgrebene. (...) Det har været det hele værd. At nå målet frihed plus mærke den tilhørende glæde er et mirakel, som jeg hverken havde turde håbe eller tro på."
"Jeg har lært at se, hvordan mine grænser til stadighed er blevet overskredet i mit liv, og hvor god jeg har været til at tilsidesætte kærligheden til mig selv. KÆMPE TAK til Johannes for din uvurderlige hjælp"
Helle, 55 år
"Jeg vil inderligt anbefale et sådan forløb til andre unge piger, der ligesom jeg har fået en ubehagelig start på livet i forhold til sex og intimitet. Det er healing for kroppen, sindet og sjælen på allerhøjeste niveau. Uendeligt tak til dig, Johannes, for at åbenbare denne verden af glæde, lyst og nærvær for mig. Jeg er dig evigt taknemmelig."
D. Kjærsgaard. 20 år
"Jeg kan virkelig anbefale at gennemgå et behandlingsforløb hos Johannes, det er meget anderledes end hvad man oplever hos en psykolog, men det sker i dit tempo, og vigtigst af alt, du mærker en positiv fremgang fra gang til gang."
Lissi Sønderskov, 56 år
"Johannes Brormand har virkelig formået at skabe et rum, hvor jeg har følt mig tryg, og hvor alle følelser er velkomne. Det har været nogle intense sessioner – 4 timer ad gangen – hvor jeg har oplevet alt fra sorg, vrede, tristhed, frustration til glæde, ro, tilfredshed, accept, salighed, lyst, begær, intimitet og kærlighed. Johannes -Brormand har altid mødt mig med stor indføling og et åbent hjerte og altid med respekt for mine grænser"
Anonym klient
"Hver gang har jeg været forbløffet over Johannes -Brormands evne til med sin intuitive og kærlige facon hurtigt at finde ind til, hvad der lige rører sig i mig. Uden at jeg har sagt meget, er ordene bare kommet til ham, og han har en fantastisk evne til at få formuleret og sat ord på det, der giver mening og er det rigtige for mig. Den følelse af at blive mødt og forstået er hel fantastisk – og ikke noget, jeg i den grad har prøvet før."
Anonym klient

Du er altid velkomne

Bestil en uforpligtende samtale

Kategorier

Følg os

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com for music.

Made with by Elementor​​