fbpx

Træk Vejret, Mand!

Et Samarbejde med Birger Hanzen, Kendt fra DR-Dokumentaren "Træk Vejret"

 

Birger Hanzen er kendt fra den danske dokumentar fra 2021 ”Træk vejret” hvor skuespiller Anne Sofie Espersen bliver introduceret til simple åndedrætsøvelser, ahyperventilation og det iskolde gys for at forbedre sit immunforsvar og styrke sin krop. Birger Hanzen har siden denne TV-udsendelse rejst rundt i Skandinavien og Polen hvor han har undervist i det traumeinformerede åndedrætsarbejde. Birger Hanzen laver nu workshops, som går ENDNU dybere, sammen med psykoterapeut og traumeterapeut Johannes Brormand Søndergaard. Johannes har igennem de seneste 10 år arbejdet som terapeut og er inspireret af mindfulness og østlig inspireret visdom og praksis.

Se dato for den kommende workshops nedenfor. 

Ny Breathwork-Workshop for Mænd

Tag del i en intens og transformerende 4-timers mandeworkshop, der fokuserer på at styrke din relation til dig selv. Dette gør vi gennem en kombination af traumeinformeret Wim Hof-inspireret åndedrætsarbejde og den indre personlige opdagelsesrejse i både krop og sind.

Denne workshop er skræddersyet til mænd, der ønsker at fordybe sig i den vigtigste relation i deres liv – relationen til sig selv – og i forlængelse heraf relationen til medmennesker, familie og intimpartner.

Hvornår: d. 3. & 31. marts kl. 10.00-14.00
Sted: Kampsporthallen i Gladsaxe Friluftsbad 
- Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg

Hvordan er "Træk Vejret, Mand!" anderledes?