fbpx

Testimonials

Video-testimonials fra vores par

"I guidede os ind i en tilstand, hvor vi var i stand til at give hinanden den størst tænklige gave. Sårbar, ren og uden masker. For os er der bestemt et før og efter denne oplevelse. Vi vil altid have dette med os."
Nicolaj Schröder 33 & Amanda Jenssen 25
"Vores kærlighed er blomstret og jeg (Louise) er begyndt at mærke nydelsen og lysten i kroppen igen. Jeg har fået mere lyst til sex igen og fundet ud af hvad der gjorde, at jeg havde behov for at trække mig fra Thomas og det intime. Vi har fået øvelser af Izzah og Johannes, som vi forsøger at gøre ugentligt og som vi kan mærke fører os tættere sammen i vores kærlighed og i det seksuelle."
Louise & Thomas, 44 & 49
I den indledende telefonsamtale med Johannes stod det hurtigt klart, at vi talte med et menneske som, udover at være virkelig fagligt kompetent og ordentlig, med samme kunne se ind i vores kvaliteter som mennesker og par. Izzah og Johannes  formåede på aller fineste vis at tune ind på hvor vi stod i vores liv og vi følte os på aller fineste måde set, forstået og taget alvorligt. Vi følte os begge læst totalt!

 

Dorthe & Ulrik, 53 & 46
Rent praktisk var parsessionen en blanding af samtale, meditation og praktiske par-øvelser. Learning by doing med alt tøjet på og os ved siden af dem. Så ren sidemandsoplæring! Meget trygt og roligt! Det blev en helt fantastisk oplevelse for os, hver for sig og sammen. Følelsen af opløftethed da Izzah og Johannes sagde farvel, står stadig tydeligt i os begge.
Dorthe & Ulrik, 53 & 46
"Et dybt og taknemmeligt tak til Izzah og Johannes. Jeg er en lykkelig mand, som har fået min kvinde tilbage til livet."
Adam, 38
"Parforløbet hos Johannes og Izzah har gjort, at vi har fundet hinanden og gnisten igen og opdaget en dybde i vores sexliv, vi ikke kendte til. Vi er glade for, at vi tog springet og købte forløbet, trods vi var en smule nervøse. Kan varmt anbefales."
M & K
“Jo mere jeg finder hjem i mig og min feminine kvinde jo mere sker der også i mit privatliv. Jo mere lykkes ting. Det er en fantastisk rejse, som jeg håber rigtig mange andre vil tage.”
Hanne 55, efter endt parforløb

Traumeterapi

Pia, 45
Her fortæller Pia om hendes Transformation -og Traumeforløb hos Johannes, om hvorfor hun søgte hans hjælp og hvad hun fik ud af forløbet.
Gry, 48
Gry fortæller her om hendes forvandling efter at have gået i Traumeterapi hos Johannes 
Izzah, 40
Her fortæller jeg om hvordan Johannes hjalp mig igennem kropsterapien til at slippe gamle traumer og komme tilbage til sansningen, lysten og nydelsen i kroppen. 

Klient skrev bog under forløb hos Johannes

En af de kvinder, som har været i Transformation og Traumeforløb hos Johannes, er Birne Andersen (tidligere Dalbjerg), som under forløbet skrev bogen “Kan du se lyset – en barndom med incest”.
 
Bogen er et vidnesbyrd om en næsten overmenneskelig kamp for at ville lykken og insistere på at se glæden i livet. En glæde som Johannes, ifølge Birne selv, hjalp hende til at opleve.
 
“Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem traumeterapi. Han hjalp mig til frihed. At nå målet frihed plus mærke den tilhørende glæde er et mirakel, som jeg hverken havde turde håbe eller tro på. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang.” – Birne Andersen (tidl. Dalberg)  
Jeg læste Birne Dalbergs bog - "Kan du se lyset" og tog derefter kontakt til Johannes. Jeg måtte simpelthen møde den mand, som havde åbnet op for, at Birne for første gang nogensinde i hele sit liv, kunne føle glæde. Det blev til 7 måneder hos Johannes Brormand Søndergaard. TAK, for alt det du lærte mig. TAK for al den hjælp, omsorg og støtte, du giver til kvinder, som har seksuelle traumer.
Gry
"I Transformation- og Traumeforløbet hos Johannes Brormand Søndergaard har jeg lært at se, hvordan mine grænser til stadighed er blevet overskredet i mit liv, og hvor god jeg har været til at tilsidesætte kærligheden til mig selv. For mig handlede min proces hos Johannes derfor om at komme ned i cølibat og give mig selv fred. Fred for at skulle leve op til noget. Fred for at skulle præstere. Fred for at skulle tækkes en mand, hvilket jeg har gjort det meste af mit liv. Jeg er meget træt. Træt af at søge kærligheden de forkerte steder, uden for mig selv. Efter forløbet hos Johannes har min mand og jeg fået en større forståelse for mig, mine reaktionsmønstre og behov. Ud fra denne forståelse formår min mand nu at give mig den ro, jeg trænger så forfærdeligt til. Han giver mig tid til at blive hel uden nogen krav og forventninger, hvilket gør, at vores forhold kan få mulighed for at gro og finde nye veje. Han giver mig tid til at lande i mig selv. Og netop dét, synes jeg, er utroligt sexet. De kærligste hilsener og et KÆMPE TAK til Johannes for din uvurderlige hjælp."
Helle, 55 år
"Dit meget specielle væsen muliggjorde at jeg turde lægge mig ned, glemme min fejl- og mangelliste og bare nyde. Glæde mig over at være MIG, glæde mig over at føle lyst og længsel, glæde mig over det skønne i at blive kærtegnet, at modtage uden forventninger om gengældelse... Helt fantastisk! Svært for mig at forstå, hvordan en sådan oplevelse for mig, i din verden kan være "just another day at the office"... At kunne dele så meget kærlighed ud er stort!"
Birgitte, 49 år
"Tre sessioner er det blevet til, og det har været en dejlig, udfordrende og meget lærerig rejse – og en fantastisk og uundværlig gave til mig selv. Det har været en rejse, hvor jeg har ”fundet min indre dronning frem for at bruge Johannes Brormands ord."
Mette, 41 år
"Jeg kan virkelig anbefale at gennemgå et behandlingsforløb hos Johannes, det er meget anderledes end hvad man oplever hos en psykolog, men det sker i dit tempo, og vigtigst af alt, du mærker en positiv fremgang fra gang til gang. "
Birne Andersen, 56 år
Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem tantrisk healingsterapi. Han hjalp mig til frihed. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang.
Birne Andersen, 56 år
"Tak fordi du gjorde dig så umage og gav mig al den tid, som jeg havde brug for (...)! Det var stort, overraskende og overvældende!! Jeg er taknemmelig og rørt helt ind i hjertet.
Sara F. 26 år
"Johannes holdt et meget smukt rum hvor jeg bleve æret og hvor alt det skamfulde, som har været forbundet ved seksualiteten, er blevet frigivet og sat fri. Han har en evne til at skabe et hellige rum, som gør at du tør overgive dig. Det har virkelig været stort og jeg er meget taknemmelig. "
Pia
"Jeg kom i kontakt med Johannes efter at have talt med en kvinde, som sagde, at hun aldrig havde følt glæde i sit liv, før hun kom i terapi hos Johannes. Jeg er selv overlever, som kvinden var og købte et forløb på syv sessioner. På disse sessioner følte jeg mig enormt tryg, set og hørt af Johannes. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. "
Gry
"Jeg har fået lysten til sex, jeg kan mærke, hvad jeg godt kan lide, og jeg er ikke bange for at bede om det hos en partner. Jeg har efterfølgende haft sex uden smerter, uden at skulle presse mig selv, men bare nydt mine lyster og at nydt mærke efter."
C. 24 år
"Jeg kan varmt anbefale at tage forløb hos Johannes. Jeg har følt mig i trygge hænder og blevet mødt med så meget kærlighed og nærvær, som jeg har haft så meget modstand på, men nok mest af alt, havde allermest brug for – Brug for; forat kunne give slip, nyde bare at være, overgive mig til kærligheden inden i mig selv og sidst men ikke mindst finde kontakten tilbage til min egen krop og sjæl."
Helle, 41 år
"Johannes Brormand har virkelig formået at skabe et rum, hvor jeg har følt mig tryg, og hvor alle følelser er velkomne. Det har været nogle intense sessioner – 4 timer ad gangen – hvor jeg har oplevet alt fra sorg, vrede, tristhed, frustration til glæde, ro, tilfredshed, accept, salighed, lyst, begær, intimitet og kærlighed. Johannes -Brormand har altid mødt mig med stor indføling og et åbent hjerte og altid med respekt for mine grænser"
Louise, 35 år
"Hver gang har jeg været forbløffet over Johannes -Brormands evne til med sin intuitive og kærlige facon hurtigt at finde ind til, hvad der lige rører sig i mig. Uden at jeg har sagt meget, er ordene bare kommet til ham, og han har en fantastisk evne til at få formuleret og sat ord på det, der giver mening og er det rigtige for mig. Den følelse af at blive mødt og forstået er hel fantastisk – og ikke noget, jeg i den grad har prøvet før."
Majbritt, 42 år
"3. session fremtvang nogle overvældende følelser i mig, som jeg havde brug for at få forløst og bearbejdet. Johannes holdte kærligt og trygt om mig, lod mig græde ud, lyttede til mig og gav mig mest af alt det nærvær, jeg havde så stort behov for. Denne session fik for alvor forløst alle gamle hæmmende følelser, så der kunne blive plads til nye og bedre følelser. (…) jeg gav mig fuldstændig hen og oplevede en magisk forvandling af min krop."
Anonym klient
"Seksuelt misbrug af 7 mennesker løbende gennem hele min fulde barndom. Omsorgssvigtet. Stædig. En stædig overlever, der har søgt efter den indefrakommende frihed. (...) At få min krop og sjæl fri af automatiserede mønstre og handlinger stammende fra overgrebene. (...) Det har været det hele værd. At nå målet frihed plus mærke den tilhørende glæde er et mirakel, som jeg hverken havde turde håbe eller tro på."
Birne Andersen, 56 år
"Jeg vil inderligt anbefale et sådan forløb til andre unge piger, der ligesom jeg har fået en ubehagelig start på livet i forhold til sex og intimitet. Det er healing for kroppen, sindet og sjælen på allerhøjeste niveau. Uendeligt tak til dig, Johannes, for at åbenbare denne verden af glæde, lyst og nærvær for mig. Jeg er dig evigt taknemmelig."
D. Kjærsgaard, 20 år
"Johannes intuitive forståelse af mig som menneske gjorde, at jeg for første gang i mit liv følte, at et andet menneske inderligt forstod mig uden, at jeg behøvede at sige noget. Den energi der opstod i rummet, da vi sammen trak vejret, var fuldstændig magisk og gav mig en dyb følelse af ro og tryghed. "
Dorthe, 25 år
"Jeg mærker LIV og energier i underlivet jeg ikke kan huske at have været i kontakt med tidligere."
Sara F. 26 år
"Thanks to my journey with Johannes I am more present, more powerful, and full of creative potential."
Anonym, 34 år
"Det var en ret vild og stærk følelse at kunne mærke sig selv så stærkt."
C. 24 år
"Jeg er langt om længe blevet den kvinde, jeg fortjener at være!!"
Anonym, 39 år

Du/I er altid velkomne

Bestil en uforpligtende samtale

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Kategorier

Følg os

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com and Premiumbeat.com for music.

Made with by Elementor​​