Jeg er dedikeret til din proces og forvandling!

For over 30 år siden startede min rejse som terapeut og jeg har siden hen haft et tusindtal af kvindelige klienter, hundredvis af mænd i terapi og mandegrupper samt lige så mange par i parterapi. 

Mange af mine kvindelige klienter, har været seksuelt traumatiserede og jeg har taget rejsen med dem nede i det dybeste mørke og hjulpet dem tilbage til lyset og livet. 

“Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem tantrisk healingsterapi. Han hjalp mig til frihed. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang.” 
Birne Andersen

Mit speciale er at hjælp kvinder med at finde hjem. Hjem i kroppen og nydelsen i dem selv og transformere de gamle sår og traumer som blokerer for deres feminine urkraft og livets flow. Min arbejdstese er, at al smerte kan transformeres gennem blissfulde tilstande.  

Jeg har aldrig været i tvivl om, at arbejdet med at transformere mennesker har været mit kald. Det er en af de vitale kilder i livet, som giver min sjæl næring.  

 Johannes Brormand Søndergaard 

Book en uforpligtende samtale

Et forløb hos mig starter altid med en uforpligtende og gratis samtale, hvor jeg lytter og hvor vi taler ind i det, som du ønsker transformeret og jeg fortæller om et eventuelt videre forløb.

Hvorfor gå i krops- og psykoterapi?

 Mange søger hjælp hos en psykolog eller en psykoterapeut, når udfordringerne eller smerten indeni bliver for stor.  

Det kan være at du føler dig psykisk dårlig grundet nogle oplevelser, som du enten er bevidst om eller slet ikke ved ligge gemt i det ubevidste. Det kan også være, at du har været igennem en skilsmisse, en ulykke eller har mistet et nært familiemedlem som gør, at du har mistet gnisten og føler at livet er meningsløst? Det kan være at du kæmper med depression og angst eller bare ikke føler, at du slår til i livet? Uanset så kan livets mange begivenheder trigge og fremkalde gamle sår og smertenslag, som endnu er uforløste og blokerer vores videre transformation. 

Det er her at en kvalificeret og dygtig psykoterapeut kan hjælpe dig men det er min erfaring, at der oftest skal mere end tale-terapi til, for at skabe en varig transformation. 

Vi skal have kroppen med og derfor er mit arbejde meget anderledes end det du oplever hos en psykolog eller i en tilsvarende terapi baseret alene på samtale og mentalisering.

“Jeg kan virkelig anbefale at gennemgå et behandlingsforløb hos Johannes, det er meget anderledes end hvad man oplever hos en psykolog, men det sker i dit tempo, og vigtigst af alt, du mærker en positiv fremgang fra gang til gang. “
Birne Andersen, 56

Hvem kommer i psykoterapi hos mig?

Ofte kommer kvinder til mig, fordi de føler, at de er disconnected fra deres krop og sanseliv. De har vanskeligt ved at finde ind til lysten til dem selv og livet og har måske endda mistet lysten til sexlivet. 

De oplever at have mistet kontakten til det feminine i dem selv og ikke at være i kontakt med deres power og intuition.

Mange er sårede seksuelt og søger et trygt og sikkert rum, hvor de kan læne sig ind i en tryg favn hos en mand, uden at der forventes noget igen.

De kommer for at opleve at blive behandlet værdigt, som enhver kvinde skal behandles og finde hjem til gudinden i dem selv. 

GUD-inden i dem selv – eller den højere mening med tilværelsen

De kommer for at finde hjem!  

Oplever du dette?

Føler du ikke at du lever det liv du ønsker?

Går du en svær tid igennem og har brug for guidning og støtte?

Har du angst eller føler du dig depressiv?

Har du mistet sexlysten og har svært ved at finde ind til overgivelsen og nydelsen i dig?

Du er blevet seksuelt grænseoverskredet eller har været udsat for overgreb og har brug for en terapeut, som kan hjælpe?

Om mig

Jeg hedder Johannes Brormand Søndergaard og er uddannet transpersonel psykoterapeut, polaritetsterapeut, sexolog, tantrisk massør og er certificeret åndedrætsterapeut.

Jeg har igennem en mangeårig praksis vundet bred erfaring med et tusindtal af klienter i alle aldre, heriblandt hundredevis af seksuelt traumatiserede kvinder, mænd i terapi og mandegrupper samt par i parterapi.

Sammen med min kvinde Izzah har vi par i parterapi samt laver en del video-content til de sociale medier.

Det sunde parforhold ved Izzah og Johannes

– “Hver gang har jeg været forbløffet over Johannes Brormands evne til med sin intuitive og kærlige facon hurtigt at finde ind til, hvad der lige rører sig i mig.”

Majbritt, 42

Mit arbejde med kvindelige klienter​

Min evne og mit arbejde er, at hjælpe kvinder med at finde eller genfinde deres feminine kraft og autonomi, ved at transformere smerten i krop, sind og nervesystem. 

I dag hjælper jeg mine kvindelige klienter, med at finde vej ud af hovedet og ned kroppen hvor smerten og alle blokeringerne ligger gemt. Jeg giver ikke længere tantra-massager, da jeg har erfaret, at intimberøring ikke er nødvendig, for at forløse smertenslagene i kroppen og transformere kvinden. Jeg arbejder således med bevidst, healende berøring og massage og psykoterapi, kombineret med en stærk intuitiv “stemme”.

Igennem denne behandlingsform forløses gamle smertenslag og fortrængninger og løsne op i kvindens nerve -og energisystem. Systemer som hos de fleste vestlige kvinder er blokerede og dermed forhindrer eller besværliggører kvindens kontakt til hendes feminine kraft, nydelse og dybe visdom – womb wisdom. 

Min evne og mit arbejde er, at hjælpe kvinder med at finde eller genfinde deres feminine kraft og autonomi, ved at transformere smerten i krop, sind og nervesystem. Det er herigennem at hun inkarnerer sit væsen og kan stå stærkt i sig selv som det lystige og nydelsesfulde væsen hun i sandhed er.

“Johannes holdte kærligt og trygt om mig, lod mig græde ud, lyttede til mig og gav mig mest af alt det nærvær, jeg havde så stort behov for.” 
Klient

"Johannes intuitive forståelse af mig som menneske gjorde, at jeg for første gang i mit liv følte, at et andet menneske inderligt forstod mig uden, at jeg behøvede at sige noget. Den energi der opstod i rummet, da vi sammen trak vejret, var fuldstændig magisk og gav mig en dyb følelse af ro og tryghed. "
Dorthe, 26
For mig handlede min proces hos Johannes derfor om at komme ned i cølibat og give mig selv fred. Fred for at skulle leve op til noget. Fred for at skulle præstere. Fred for at skulle tækkes en mand, hvilket jeg har gjort det meste af mit liv. Jeg er meget træt. Træt af at søge kærligheden de forkerte steder, uden for mig selv. Efter forløbet hos Johannes har min mand og jeg fået en større forståelse for mig, mine reaktionsmønstre og behov.
Helle, 55

Mange kvinder er seksuelt sårede

For over 10 år siden startede jeg som trantra-massør og dermed begyndte rejsen ind i det feminine mysterium sig for alvor.

Jeg oplevede, at mange af de kvinder som kom til mig for at få trantra-massage, var kvinder, som savnede nærvær, tryghed og berøring fra en mand, som kunne give dem det. En mand som ikke havde nogen forventninger til dem om, at de skulle give noget tilbage og at de blot kunne synke dybt ned i deres krop og blissfulde tilstande. 

Det var helt almindelige kvinder i alderen 20-45 år og mange havde  en skræmt krop og nervesystem pga. fysiske overvældelser i det seksuelle rum med mænd. Jeg uddannede mig som transpersonel psykoterapeut og begyndte for alvor mit arbejde med traumeterapien. 

Mange af de kvinder som kom til mig havde selv en terapeutisk praksis og kom for at finde traume-healing og finde hjem i kroppen. Flere og flere kvinder opsøgte mig, som var seksuelt traumatiserede efter mødet med grænseoverskridende partnere, voldtægt eller incest i barndommen. 

“Johannes hjalp mig til frihed. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang.”
Birne Andersen
(overlever af incest)

“Jeg er selv overlever, som kvinden var og købte et forløb på syv sessioner. På disse sessioner følte jeg mig enormt tryg, set og hørt af Johannes. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. ”
– Gry (overlever)

Klient skrev bog under terapi hos Johannes

En af de kvinder, som har været i psykoterapi hos Johannes, er Birne Andersen (tidligere Dalbjerg), som under forløbet skrev bogen “Kan du se lyset – en barndom med incest”.
 
Bogen er et vidnesbyrd om en næsten overmenneskelig kamp for at ville lykken og insistere på at se glæden i livet. En glæde som Johannes, ifølge Birne selv, hjalp hende til at opleve.
 
“Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem traumeterapi. Han hjalp mig til frihed. At nå målet frihed plus mærke den tilhørende glæde er et mirakel, som jeg hverken havde turde håbe eller tro på. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang.” 
– Birne Andersen
  

Hvornår er man seksuelt såret?

Man er seksuelt såret når ens krop og nervesystem blokerer i situationer, som minder om de tidligere oplevelser, hvor man blev såret. 

Der kan være mange symptomer på at være seksuelt såret eller traumatiseret, ligesom der kan være lige så mange årsager hertil. Er vi blevet såret i det intime rum, så opleves det ofte som en distancetagen til vores partner eller intim kontakt til andre mennesker eller en holden sig selv tilbage. Ofte føler kvinden, at hun ikke kan hengive sig til sin nydelse og sin partner i det seksuelle rum og går måske på kompromis med sig selv og sine behov. Fortsætter denne overskridelse af egne grænser – som ofte er ubevidste for sindet, men særdeles bevidste for kroppen – så vil kvinden forskanse sig mere og mere og ofte lukke ned seksuelt.

Den modsatte yderlighed er også mulig, hvor den seksuelt sårede kvinde bliver promiskuøs og grænseløs i det seksuelle. Ofte ser hun ikke selv denne grænseløshed men mærke måske en følelse af at være umættelig eller tom inden i.

Uanset ens reaktioner i det intime og seksuelle rum, så er det vigtigste, at man får bevidsthed om sine sår og reaktionsmønstre, så man kan få healet og forløst den smerte der ligger dybt nede. En af mine tidligere klienter, kommer fra en incestuøs barndom og oplevede for første gang at føle glæde i sit liv.

Hun skriver:

“At nå målet frihed plus mærke den tilhørende glæde er et mirakel, som jeg hverken havde turde håbe eller tro på.”

– Birne Andersen

Ofte kommer kvinder til mig, fordi de føler, at de er disconnected fra deres krop og sanseliv. De har måske vanskeligt ved at finde ind til lysten ved livet eller måske endda sexlivet. De oplever at have mistet kontakten til det feminine i dem selv og mangler deres power og intuition.

Dette kan skyldes svære oplevelser fra tidligere i livet som fx overvældende oplevelser eller seksuelle overgreb. Men det kan også skyldes ikke at være blevet mødt i det seksuelle og gentagende gange  oplevet, at sex ikke var på hendes præmisser men måske handlede om hans begær, mål og udløsning.

Pligt-sex eller sex hvor kvinden ikke er tændt og våd, kan opleves som et overgreb på hendes nervesystemet og lukke hende ned sanseligt og seksuelt. På samme måde kan den sex som fremvises i meget porno, være overvældende for kvindens system og sætte sig som blokeringer i hendes nerve -og energisystem.

Mange kvinder oplever dette, men ved ikke hvordan de skal finde hjem igen.

Det er her at jeg kan hjælpe.

“…det sker i dit tempo, og vigtigst af alt, du mærker en positiv fremgang fra gang til gang. “
– Birne Andersen, 56

“Tak fordi du gjorde dig så umage og gav mig al den tid, som jeg havde brug for”
– Sara F. 26

“Den følelse af at blive mødt og forstået er hel fantastisk – og ikke noget, jeg i den grad har prøvet før.”
– Majbritt, 42

“Johannes holdte kærligt og trygt om mig, lod mig græde ud, lyttede til mig og gav mig mest af alt det nærvær, jeg havde så stort behov for.”
– Anonym

Healingen sker i et tryg, terapeutisk rum

Tryghed betyder alt,  når du skal arbejde med gamle sår og traumer – især hvis du er såret kropsligt eller seksuelt.

Når der har sat sig små chok og blokeringer i kroppens nervesystem fra tidligere oplevelser (ofte ubevidste)  så er kroppen konstant i et etableret automatiseret forsvar. Den er på udkik efter mennesker eller siturationer som ligner dem, hvor chokket blev indlejret. 

En krop i forsvar kan derfor ikke finde healing og tryghed er hermed altafgørende.

I terapien hos mig, får du mulighed for at gennemgå din forvandling i det tempo, som du og dit system kan klare. Dette er nu igennem mere end 10 år blevet gennemprøvet med et tusindtal af klienter og mange af kvindernes udtalelser, kan du læse her på siden.

“Johannes Brormand har virkelig formået at skabe et rum, hvor jeg har følt mig tryg, og hvor alle følelser er velkomne.”
– Louise, 35

“På disse sessioner følte jeg mig enormt tryg, set og hørt af Johannes.”
– Gry

“Jeg har følt mig i trygge hænder og blevet mødt med så meget kærlighed og nærvær”
– Helle, 41

“Uendeligt tak til dig, Johannes, for at åbenbare denne verden af glæde, lyst og nærvær for mig. Jeg er dig evigt taknemmelig.”
D. Kjærsgaard, 20

Book en uforpligtende samtale

Et forløb hos mig, starter altid med en uforpligtende og gratis samtale, hvor vi taler ind i det, som du ønsker transformeret og jeg fortæller om et eventuelt videre forløb.

Om mine sessioner

En session tager 2,5-3 timer og vi arbejder meget dybt ned i processerne. Jeg anbefaler altid mine klienter at tage et forløb på tre eller syv sessioner. 

Da det er en energi-transformerende proces med afsæt i kropsterapi, så er resultatet i forhold til så meget andet langstrakt kognitiv terapi, ganske markant.

De første sessioner vil have en psykoterapeutisk vinkel og jeg vil spore mig ind på hvor din smerte ligger og hvor dybt den stikker i krop og sind. 

Herefter vil jeg tage et mere kropsterapeutisk afsæt og forløse kropspanseret og de gamle blokeringer via healende berøringer, åndedrætsøvelser og øvelser som arbejder dybt ind i nervesystemet på kropsplan. 

Påklædning: Løstsiddende tøj og der er ingen nøgenhed. 

Ingen tantrisk massage: Jeg giver ikke længere tantra-massager, da jeg har erfaret, at intimberøring ikke er nødvendig, for at forløse smertenslagene i kroppen og transformere kvinden.

Mine metoder

Jeg arbejder med forløsning af kvinders traumer – især kvinders seksuelle traumer – igennem psykoterapi, kropsterapi og traumehealing. 

Jeg arbejder ud fra metoden i den transpersonelle psykoterapi, eksistentiel læring/vejledning samt med lydhealing, både med stemmen, syngeskåle og afspillet musik. Samt selvfølgelig bevidst, healende berøring og massage.

"Jeg kan virkelig anbefale at gennemgå et behandlingsforløb hos Johannes, det er meget anderledes end hvad man oplever hos en psykolog, men det sker i dit tempo, og vigtigst af alt, du mærker en positiv fremgang fra gang til gang. "
Birne Andersen, 56
"Tak fordi du gjorde dig så umage og gav mig al den tid, som jeg havde brug for (...)! Det var stort, overraskende og overvældende!! Jeg er taknemmelig og rørt helt ind i hjertet.​"
Sara F. 26
"Johannes intuitive forståelse af mig som menneske gjorde, at jeg for første gang i mit liv følte, at et andet menneske inderligt forstod mig uden, at jeg behøvede at sige noget. Den energi der opstod i rummet, da vi sammen trak vejret, var fuldstændig magisk og gav mig en dyb følelse af ro og tryghed."
Dorthe, 26

Din investering

Betalte forløb refunderes ikke

"Jeg kan varmt anbefale at tage forløb hos Johannes. Jeg har følt mig i trygge hænder og blevet mødt med så meget kærlighed og nærvær, som jeg har haft så meget modstand på, men nok mest af alt, havde allermest brug for – Brug for; forat kunne give slip, nyde bare at være, overgive mig til kærligheden inden i mig selv og sidst men ikke mindst finde kontakten tilbage til min egen krop og sjæl."
Helle, 41
"Dit meget specielle væsen muliggjorde at jeg turde lægge mig ned, glemme min fejl- og mangelliste og bare nyde. Glæde mig over at være MIG, glæde mig over at føle lyst og længsel, glæde mig over det skønne i at blive kærtegnet, at modtage uden forventninger om gengældelse... Helt fantastisk! Svært for mig at forstå, hvordan en sådan oplevelse for mig, i din verden kan være "just another day at the office"... At kunne dele så meget kærlighed ud er stort!" ​
Birgitte, 49
"Jeg kom i kontakt med Johannes efter at have talt med en kvinde, som sagde, at hun aldrig havde følt glæde i sit liv, før hun kom i terapi hos Johannes. Jeg er selv overlever, som kvinden var og købte et forløb på syv sessioner. På disse sessioner følte jeg mig enormt tryg, set og hørt af Johannes. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. "​
Gry
Her fortæller Pia om hendes Transformation -og Traumeforløb hos Johannes, om hvorfor hun søgte hans hjælp og hvad hun fik ud af forløbet.
Gry fortæller her om hendes forvandling efter at have gået i Traumeterapi hos Johannes
Her fortæller jeg om hvordan Johannes hjalp mig igennem kropsterapien til at slippe gamle traumer og komme tilbage til sansningen, lysten og nydelsen i kroppen.
"Jeg kan virkelig anbefale at gennemgå et behandlingsforløb hos Johannes, det er meget anderledes end hvad man oplever hos en psykolog, men det sker i dit tempo, og vigtigst af alt, du mærker en positiv fremgang fra gang til gang. "
Birne Andersen, 56
"Tak fordi du gjorde dig så umage og gav mig al den tid, som jeg havde brug for (...)! Det var stort, overraskende og overvældende!! Jeg er taknemmelig og rørt helt ind i hjertet.​"
Sara F. 26
"Johannes intuitive forståelse af mig som menneske gjorde, at jeg for første gang i mit liv følte, at et andet menneske inderligt forstod mig uden, at jeg behøvede at sige noget. Den energi der opstod i rummet, da vi sammen trak vejret, var fuldstændig magisk og gav mig en dyb følelse af ro og tryghed."
Dorthe, 26
"Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem tantrisk healingsterapi. Han hjalp mig til frihed. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang."
Birne Andersen, 56
For mig handlede min proces hos Johannes derfor om at komme ned i cølibat og give mig selv fred. Fred for at skulle leve op til noget. Fred for at skulle præstere. Fred for at skulle tækkes en mand, hvilket jeg har gjort det meste af mit liv. Jeg er meget træt. Træt af at søge kærligheden de forkerte steder, uden for mig selv. Efter forløbet hos Johannes har min mand og jeg fået en større forståelse for mig, mine reaktionsmønstre og behov.
Helle, 55
"Johannes intuitive forståelse af mig som menneske gjorde, at jeg for første gang i mit liv følte, at et andet menneske inderligt forstod mig uden, at jeg behøvede at sige noget. Den energi der opstod i rummet, da vi sammen trak vejret, var fuldstændig magisk og gav mig en dyb følelse af ro og tryghed." ​
Dorthe, 25
"Tre sessioner er det blevet til, og det har været en dejlig, udfordrende og meget lærerig rejse – og en fantastisk og uundværlig gave til mig selv. Det har været en rejse, hvor jeg har ”fundet min indre dronning frem for at bruge Johannes Brormands ord."
Mette, 41
Jeg læste Birne Dalbergs bog - "Kan du se lyset" og tog derefter kontakt til Johannes. Jeg måtte simpelthen møde den mand, som havde åbnet op for, at Birne for første gang nogensinde i hele sit liv, kunne føle glæde. Det blev til 7 måneder hos Johannes Brormand Søndergaard. TAK, for alt det du lærte mig. TAK for al den hjælp, omsorg og støtte, du giver til kvinder, som har seksuelle traumer.
Gry
"Jeg vil inderligt anbefale et sådan forløb til andre unge piger, der ligesom jeg har fået en ubehagelig start på livet i forhold til sex og intimitet. Det er healing for kroppen, sindet og sjælen på allerhøjeste niveau. Uendeligt tak til dig, Johannes, for at åbenbare denne verden af glæde, lyst og nærvær for mig. Jeg er dig evigt taknemmelig."
D. Kjærsgaard, 2
"Johannes holdt et meget smukt rum hvor jeg bleve æret og hvor alt det skamfulde, som har været forbundet ved seksualiteten, er blevet frigivet og sat fri. Han har en evne til at skabe et hellige rum, som gør at du tør overgive dig. Det har virkelig været stort og jeg er meget taknemmelig." ​
Pia, 41
"Jeg har lært at se, hvordan mine grænser til stadighed er blevet overskredet i mit liv, og hvor god jeg har været til at tilsidesætte kærligheden til mig selv. KÆMPE TAK til Johannes for din uvurderlige hjælp"​
Helle, 55
"Jeg mærker LIV og energier i underlivet jeg ikke kan huske at have været i kontakt med tidligere."
Sara F, 26
”I den tid jeg har været til sessioner hos Johannes har jeg rykket mig meget. Jeg er fysisk rykket fra den vest-Danmark til øst-Danmark. Hvad angår ’nære’ forhold har jeg flyttet mig fra mine børns far både fysisk og følelsesmæssigt. Jeg har arbejdet med mine traumer ifht. mænd. Den udvikling fortsætter. Jeg er blevet klogere på mig og mit og ikke mindst på mænd. Johannes formår at holde et rum der er healende, blot i sin tilstedeværelse som mand. Men udover det så TROR Johannes på mig. SER mig. Ser også det jeg ikke har lagt mærke til. Og han RUMMER det hele (alt hvad der ikke har været delt tidligere), FAVNER det hele. Det er HEALENDE at være i hans nærvær. Johannes er NÆRVÆRENDE. Det er en kæmpe GAVE. Johannes giver GAVEN i næstekærlighed. Izzah giver pladsen til GAVEN. Efter en session med Johannes føler jeg mig mødt, forstået og hjulpet i en go retning. Jeg er lettet, men ikke mindst har jeg mere FORSTÅELSE for mig og TILLID til mig selv. Jeg føler mig STÆRKERE. OPLØFTET. BÅRET, VÆRDSAT og RESPEKTERET. Efter en session er jeg så meget i kontakt med mig at andre kan se min ’glød’. Jeg finder ind til essensen af mig. Jeg vidste ikke at jeg havde lyst til at have lyst til kropslig kontakt til en mand da jeg startede hos Johannes. Nu mærker jeg mine lyster. Det er meget KLART for mig hvad jeg har lyst til at kropslig kontakt. Jeg ser frem til en partner at udforske det med. Jeg er meget TAKNEMMELIG for mine møder med Johannes.”
Simone, 45
"I Transformation- og Traumeforløbet hos Johannes Brormand Søndergaard har jeg lært at se, hvordan mine grænser til stadighed er blevet overskredet i mit liv, og hvor god jeg har været til at tilsidesætte kærligheden til mig selv. For mig handlede min proces hos Johannes derfor om at komme ned i cølibat og give mig selv fred. Fred for at skulle leve op til noget. Fred for at skulle præstere. Fred for at skulle tækkes en mand, hvilket jeg har gjort det meste af mit liv. Jeg er meget træt. Træt af at søge kærligheden de forkerte steder, uden for mig selv. Efter forløbet hos Johannes har min mand og jeg fået en større forståelse for mig, mine reaktionsmønstre og behov. Ud fra denne forståelse formår min mand nu at give mig den ro, jeg trænger så forfærdeligt til. Han giver mig tid til at blive hel uden nogen krav og forventninger, hvilket gør, at vores forhold kan få mulighed for at gro og finde nye veje. Han giver mig tid til at lande i mig selv. Og netop dét, synes jeg, er utroligt sexet. De kærligste hilsener og et KÆMPE TAK til Johannes for din uvurderlige hjælp."
Helle, 55

Book en uforpligtende samtale

Et forløb hos mig, starter altid med en uforpligtende og gratis samtale, hvor vi taler ind i det, som du ønsker transformeret og jeg fortæller om et eventuelt videre forløb.

Vil du holde forbindelsen?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag videoer og artikler om sex, kærlighed og parforhold. Du modtager også vores gratis træning, om kvindens seksuelle nedlukning.

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com and Premiumbeat.com for music.

Made with by Elementor​​