Psykoterapi for ramte forældre

Har du mistet kontakten til dit barn?

Jeg har selv mistet kontakten til min datter kender på det dybeste plan, til den ubærlige smerte det er, at være blevet begrænset i sit samvær eller slet ikke  længere at se eller have kontakten til sit barn. Det er en ubærlig smerte, som man ikke kan stå alene med og oftest kræver dybdegående sorg og traumeterapi.  

For over 30 år siden startede min rejse som terapeut og jeg har siden hen haft et tusindtal af kvindelige klienter, hundredevis af mænd i terapi og mandegrupper samt lige så mange par i parterapi. 

Mit speciale er at hjælpe mennesker igennem dybe traumatiserende oplevelser og transformere dem til menneskelig kapital og styrke. 

Jeg har aldrig været i tvivl om, at arbejdet med at transformere mennesker har været mit kald. Det er en af de vitale kilder i livet, som giver min sjæl næring.  

 Johannes Brormand Søndergaard 

Har du mistet kontakten til dit barn og har brug for hjælp fra en lidelsesfælde og psykoterapeut?

Er du en af de mange fædre eller mødre, som har mistet kontakten til dit barn, ——

 

 

 

 

 

Oplever du dette?

Book en uforpligtende samtale

En session hos mig, starter altid med en uforpligtende og gratis samtale, hvor jeg lytter til dig og herefter fortæller nærmere om mine metoder og hvordan jeg kan hjælpe dig. 

Mange forældre mister kontakten til deres børn i højkonfliktsager

Der er hvert år 25.000 højkonfliktsager i Familieretshuset og  mange forældre oplever i denne proces, at deres relation eller samvær med deres børn bliver beskadiget eller helt ødelagt. 

 

 

 I 2023 anerkender chefen for Familieretshuset begrebet “forældrefremmedgørelse” og vi er hermed et skridt nærmere på at anerkende den psykiske vold som mange forældre oplever det som, når deres barn ikke længere ønsker kontakten til dem. 

 

Det rammer både fædre og mødre

Det kommer måske bag på mange, men det er både fædre OG mødre, som hvert år mister kontakten til deres børn. Dette pga. et konfliktfyldt samarbejde mellem forældrene eller fordi den ene forælder bliver forældrefremmedgjort over for barnet.

Jeg har kontakt til både fædre og mødre, som i dag ikke længere ser deres barn eller børn, så dette er ikke en udfordring, som udelukkende rammer fædrene, som mange tror.

 

Fuldstændig livsødelæggende

Det at miste kontakten til sit barn ved en afgørelse hos myndighederne eller ved at barnet selv udtaler, at det ikke vil se sin far eller mor, er fuldstændig livsødelæggende for det menneske, som får denne besked. 

 

Mange mister meningen med livet

Vil hellere miste et barn til døden

Om mig

Jeg hedder Johannes Brormand Søndergaard og er uddannet transpersonel psykoterapeut, polaritetsterapeut, sexolog, tantrisk massør og er certificeret åndedrætsterapeut.

Jeg har igennem en mangeårig praksis vundet bred erfaring med et tusindtal af klienter i alle aldre, heriblandt hundredevis af seksuelt traumatiserede kvinder, mænd i terapi og mandegrupper samt par i parterapi.

Sammen med min kvinde Izzah har vi par i parterapi samt laver en del video-content til de sociale medier.

Book en uforpligtende samtale

Et forløb hos mig, starter altid med en uforpligtende og gratis samtale, hvor vi taler ind i det, som du ønsker transformeret og jeg fortæller om et eventuelt videre forløb.

– “Hver gang har jeg været forbløffet over Johannes Brormands evne til med sin intuitive og kærlige facon hurtigt at finde ind til, hvad der lige rører sig i mig.”

Majbritt, 42

Mit arbejde med dybe sagn og traumer

For over 30 år siden startede min rejse som terapeut og jeg har siden hen haft et tusindtal af kvindelige klienter, hundredevis af mænd i terapi og mandegrupper samt lige så mange par i parterapi.

Mange af mine kvindelige klienter, har været seksuelt traumatiserede og jeg har taget rejsen med dem nede i det dybeste mørke og hjulpet dem tilbage til lyset og livet. 

“Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem tantrisk healingsterapi. Han hjalp mig til frihed. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang.” 
Birne Andersen

Mit speciale er at hjælp kvinder med at finde hjem. Hjem i kroppen og nydelsen i dem selv og transformere de gamle sår og traumer som blokerer for deres feminine urkraft og livets flow. Min arbejdstese er, at al smerte kan transformeres gennem blissfulde tilstande.  

Jeg har aldrig været i tvivl om, at arbejdet med at transformere menneskers sår og traumer, har været mit kald. Det er en af de vitale kilder i livet, som giver min sjæl næring.  

“Johannes holdte kærligt og trygt om mig, lod mig græde ud, lyttede til mig og gav mig mest af alt det nærvær, jeg havde så stort behov for.” 
Traumeterapi 

"Johannes intuitive forståelse af mig som menneske gjorde, at jeg for første gang i mit liv følte, at et andet menneske inderligt forstod mig uden, at jeg behøvede at sige noget. Den energi der opstod i rummet, da vi sammen trak vejret, var fuldstændig magisk og gav mig en dyb følelse af ro og tryghed. "
Dorthe, 26
For mig handlede min proces hos Johannes derfor om at komme ned i cølibat og give mig selv fred. Fred for at skulle leve op til noget. Fred for at skulle præstere. Fred for at skulle tækkes en mand, hvilket jeg har gjort det meste af mit liv. Jeg er meget træt. Træt af at søge kærligheden de forkerte steder, uden for mig selv. Efter forløbet hos Johannes har min mand og jeg fået en større forståelse for mig, mine reaktionsmønstre og behov.
Helle, 55

Healingen sker i et tryg, terapeutisk rum

Tryghed betyder alt,  når du skal arbejde med gamle sår og traumer – især hvis du er såret kropsligt eller seksuelt.

Når der har sat sig små chok og blokeringer i kroppens nervesystem fra tidligere oplevelser (ofte ubevidste)  så er kroppen konstant i et etableret automatiseret forsvar. Den er på udkik efter mennesker eller siturationer som ligner dem, hvor chokket blev indlejret. 

En krop i forsvar kan derfor ikke finde healing og tryghed er hermed altafgørende.

I terapien hos mig, får du mulighed for at gennemgå din forvandling i det tempo, som du og dit system kan klare. Dette er nu igennem mere end 10 år blevet gennemprøvet med et tusindtal af klienter og mange af kvindernes udtalelser, kan du læse her på siden.

Om mine sessioner

En session tager 1,5 time og vi arbejder meget dybt ned i processerne over minimum 3 gange.

Mine metoder

Jeg arbejder med forløsning af kvinders traumer – især kvinders seksuelle traumer – igennem psykoterapi, kropsterapi og traumehealing. 

Jeg arbejder ud fra metoden i den transpersonelle psykoterapi, eksistentiel læring/vejledning samt med lydhealing, både med stemmen, syngeskåle og afspillet musik. Samt selvfølgelig bevidst, healende berøring og massage.

Book en uforpligtende samtale

En session hos mig, starter altid med en uforpligtende og gratis samtale, hvor jeg lytter til dig og herefter fortæller nærmere om mine metoder og hvordan jeg kan hjælpe dig. 

"Jeg kan virkelig anbefale at gennemgå et behandlingsforløb hos Johannes, det er meget anderledes end hvad man oplever hos en psykolog, men det sker i dit tempo, og vigtigst af alt, du mærker en positiv fremgang fra gang til gang. "
Birne Andersen, 56
"Tak fordi du gjorde dig så umage og gav mig al den tid, som jeg havde brug for (...)! Det var stort, overraskende og overvældende!! Jeg er taknemmelig og rørt helt ind i hjertet.​"
Sara F. 26
"Johannes intuitive forståelse af mig som menneske gjorde, at jeg for første gang i mit liv følte, at et andet menneske inderligt forstod mig uden, at jeg behøvede at sige noget. Den energi der opstod i rummet, da vi sammen trak vejret, var fuldstændig magisk og gav mig en dyb følelse af ro og tryghed."
Dorthe, 26

Din investering

Vil du holde forbindelsen?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag videoer og artikler om sex, kærlighed og parforhold. Du modtager også vores gratis træning, om kvindens seksuelle nedlukning.

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com and Premiumbeat.com for music.

Made with by Elementor​​