Parterapi & parforløb

Det nødvendige første arbejde

7 sessioner af 2,5 times varighed

Du er ikke alene! 

Mange oplever en følelse af at være på vej væk fra hinanden i stedet for på vej tættere sammen. Det er meget forståeligt under de omstændigheder vi lever under i den vestlige kultur hvor fx. arbejdet fylder meget, for at opretholde det liv vi ønsker at leve. Vi skal således lære at balancere en travl arbejdsmæssig hverdag fyldt med pligter, forventninger og høje mål med familie -og fritidslivet ved siden af. Dette er en vanskelig opgave for de fleste og undervejs er der en stor risiko for, at vi driver fra hinanden, at vores kommunikation bliver ukonstruktiv og vores sexliv dør hen. 

Bliv guidet af os som par

Vi oplever at mange ønsker en dyb kropslig og intim forbundenhed med deres partner, men er nervøse ved at skulle arbejde med kroppen, intimitet og deres partner sammen med et terapeutisk par. Mange ved ikke hvad det kropslige arbejde indebærer og om man fx skal være intim og afklædt foran os som guidende par. Til det kan vi svare, at nej det skal man ikke. Alle sessioner foregår påklædt og man er kun i berøring med egen partner.  

Hos os bliver I guidet par til par hvilket vil sige, at vi begge deltager aktivt i både terapisessionerne og i de sessioner, som har fokus på den kropslige praksis. Ofte indeholder et forløb hos os både krops -og psykoterapi. Dette fordi at det er vores store erfaring, at en energi-transformerende proces med afsæt i kropsterapien, giver langt bedre resultater end en kognitiv tilgang gør alene. 

Det maskuline og det feminine

Hvad kan vi hjælpe jer med i parterapien?

De fleste par som kommer til os, kommer fordi de har udfordringer, som de ikke føler, at de selv kan løse konstruktivt og så ønsker de at komme tættere på hinanden i kærligheds -og intimlivet. De ønsker større forståelse og bevidsthed om dem selv og deres forhold og søger redskaber, som kan styrke dem ind i fremtiden sammen. 

Ønsker du også;

  • at finde ind i nærværet med din partner? 
  • at få en kropslig og nærværende praksis sammen?
  • at forstå og løse jeres konflikter på en konstruktiv og bæredygtig måde? 
  • at udvikle og styrke jeres kærlighed til hinanden ind i fremtiden?
  • at blive opfyldt og forløst i det seksuelle sammen? 

At være i et sundt og bæredygtigt parforhold kræver gensidigt dedikeret arbejde og investering i form af daglig prioriteret tid men også hjælp og støtte udefra. Vores erfaring siger os, at ønsker man et sundt, udviklende og bæredygtigt forhold, så får man brug for supervision, guidning eller evt. terapi i løbet af ens liv sammen. Det er nemlig ikke muligt som par, at få øje på egne fælles blinde vinkler uden hjælp til at få belyst disse og kastet bevidsthed på dem. 

De råd og den vejledning du finder hos os, er de eksakte leveråd vi selv lever efter og gøder vores forhold med og derfor søger vi også selv fra tid til anden supervision og guidning udefra. 

Hvem er vores parterapi og parforløb for?

Forløbet er for jer som ønsker;

Det får I ud af forløbet

På dette forløb hjælper vi jer til at få åbnet op for og få kikket på det som oftest ligger gemt og blokerer for jeres videres udvikling og rejse sammen. Vi hjælper jer i gang med en kropslig praksis, som vil styrke jeres kærlighed til hinanden og udvikle jeres s€xliv. I vil begive jer ud på en rejse guidet af os, hvor kærlighed, bevidsthed og jeres lyst til hinanden, bliver fundamentet for det videres arbejde med det som er sundt, nærende og bæredygtigt for jer. 

Det får I:

  • 7 sessioner (17,5 timers parterapi og guidning) 
  • Onlineforløb (4,5 times undervisning og øvelser)
  • Mulighed for email-kontakt i perioden I kommer hos os 

Hør Louise og Nicolai fortælle om deres forløb

Det siger andre par om vores parterapi

”Rent praktisk var parsessionen en blanding af samtale, meditation og praktiske par-øvelser. Learning by doing med alt tøjet på og os ved siden af dem. Så ren sidemandsoplæring! Meget trygt og roligt! Det blev en helt fantastisk oplevelse for os, hver for sig og sammen. Følelsen af opløftethed da Izzah og Johannes sagde farvel, står stadig tydeligt i os begge.”
Dorthe & Ulrik
"Vores kærlighed er blomstret og jeg (Louise) er begyndt at mærke nydelsen og lysten i kroppen igen. Jeg har fået mere lyst til sex igen og fundet ud af hvad der gjorde, at jeg havde behov for at trække mig fra Thomas og det intime. Vi har fået øvelser af Izzah og Johannes, som vi forsøger at gøre ugentligt og som vi kan mærke fører os tættere sammen i vores kærlighed og i det seksuelle."
Louise & Thomas
"I guidede os ind i en tilstand, hvor vi var i stand til at give hinanden den størst tænklige gave. Sårbar, ren og uden masker. For os er der bestemt et før og efter denne oplevelse. Vi vil altid have dette med os."
Nicolaj & Amanda
"Parforløbet hos Johannes og Izzah har gjort, at vi har fundet hinanden og gnisten igen og opdaget en dybde i vores sexliv, vi ikke kendte til. Vi er glade for, at vi tog springet og købte forløbet, trods vi var en smule nervøse. Kan varmt anbefales."
M & K

Izzah & Johannes

Om os

Vi er et tantrisk par som faciliteter forskellige læringsrum funderet på vores mange uddannelser samt ud fra den praksis, som har vævet os to tæt sammen. Vi lærer fra os ud fra det fundament, som har forankret os i det parforhold, som er sundt og nærende for os – funderet i en dyb kærlighed til hinanden og i en daglig tantrisk praksis, som har givet os det mest juicy og højpotente sexliv, som ingen af os før dette møde, havde turdet drømme om. Vi deler rundhåndet ud fra denne overflod af kærlighed og lyksalighed i bl.a. vores parterapi og on-demand-forløb.

Selve forløbet

En indledende samtale

Vi starter altid ud med at have en indledende samtale, hvor vi taler ind i jeres behov, ønsker og forventninger til forløbet. Vi vil ud fra denne samtale kunne spore os ind på hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer derfra hvor I er.  

Parterapi og parforløn

Sessionerne

Hos os bliver I guidet par til par hvilket vil sige, at vi begge deltager aktivt i både terapisessionerne og i de sessioner, som har fokus på den kropslige praksis. Ofte indeholder et forløb hos os både krops -og psykoterapi. Dette fordi at det er vores store erfaring, at en energi-transformerende proces med afsæt i kropsterapien, giver langt bedre resultater end en kognitiv tilgang gør alene. 

Læs her om Dorthe (53) og Ulriks (46) oplevelse af, at blive guidet af os i en session.

”Rent praktisk var parsessionen en blanding af samtale, meditation og praktiske par-øvelser. Learning by doing med alt tøjet på og os ved siden af dem. Så ren sidemandsoplæring! Meget trygt og roligt! Det blev en helt fantastisk oplevelse for os, hver for sig og sammen. Følelsen af opløftethed da Izzah og Johannes sagde farvel, står stadig tydeligt i os begge.”

Jeres investering

Et forløb hos os består af 7 sessioner a 2,5 times varighed fordelt over 5 måneder. Prisen for forløbet er opdelt i 5 rater således at I betaler 4.200 Kr. i måneden i de 5 måneder I er i forløb hos os. I kan også vælge at betale det fulde beløb på én gang og hermed spare 2.000 kr. 

Et forløb hos os, er en investering i jeres kærlighed og intimliv og kan med fælles hjælp styrke jer ind i en fremtid, som for de fleste er uvis og utryg og måske mere end nogensinde kræver en indsats og investering, for at stå på et sundt og bæredygtigt fundament ind i fremtiden.

Book en uforpligtende samtale

Vi anbefaler altid at I booker en samtale, hvis I overvejer et forløb hos os. Samtalen er uforpligtende og gratis. 

Samtalen har til formål, at give jer tryghed omkring jeres situation og tale ind i de behov, ønsker og forventninger i måtte have, til et evt. forløb hos os. Det er også under denne samtale, at I kan stille os de spørgsmål, I måtte have. 

Vi vil ud fra denne samtale og dialog med jer spore os ind på, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer i den aktuelle situation, I står i.