fbpx

Kære par, 
længes I også efter nærvær og intimitet?

Længes I efter mere nærvær og intimitet?
 Synes I, at det er vanskeligt at bevare den gode og nærværende kontakt i hverdagen?
Længes I efter tilstedeværende og nærende berøring? 
Ønsker I at genfinde hinanden, kærligheden og lysten?

Vi guider jer ind i nærværende øvelser og berøring, inspireret af Berøringskunsten, den Kropsterapeutiske og Somatiske Praksis samt  
Tantriske grundstillinger

NB: Der er ingen intimberøring eller nøgenhed og du er kun i berøring med egen partner!

"Vores oplevelse med Izzah og Johannes guidning ind i nærvær, har været helt transformerende. Vi har fået redskaber til at implementere nærværet og berøringen i vores dagligdag, på en måde vi ikke selv havde fundet frem til Det har bragt os tættere sammen, styrket vores forbindelse og genoplivet vores sexlyst. Tak for at åbne vores øjne og ikke mindst hjerter for disse dybe og intime lag i vores forhold."
Birgitte, 45 og Peter, 48
Vi valgte at tage 3 sessioner af Izzah og Johannes guidning og kan varmt anbefale andre par, at gøre det samme. Vi valgte forløbet, da vi synes det er svært at finde ind i nærværet i vores dagligdag, da vi begge lever travle liv. Vi har fået konkrete øvelser, som vi har sat i kalenderen, så vi husker hinanden og plejer det, som vi begge længes efter. Det har virkelig været en gave for vores forhold, og vi mærker, at vi er ved at finde ind i noget nyt og spændende ."
Marianne 52 & Thomas 59
"Det har ikke været nemt, at skulle ændre vores vaner og huske at prioritere hinanden og øvelserne i ugens løb. Selvom at vores parforhold og familieliv er noget af det vigtigste i vores liv, så er det alligevel så let, at glemme hinanden, passionen og nærværet. Vi har aftalt bestemte dage, hvor vi mødes i det nærværende rum sammen og her har vi oplevet hinanden på ny og genfundet noget af det vi manglede i hverdagen. Vi ønsker mere af det levende og flere øjeblikke fyldt med kærligt nærvær og berøring. Vi kender vejen nu, så TAK for det"
Louise, 39 & Lars, 42

Det er tid til at prioritere jeres

Længes I efter mere nærvær og intimitet?
 Synes I, at det er vanskeligt at bevare den gode og nærværende kontakt i hverdagen?
Længes I efter tilstedeværende og nærende berøring? 
Ønsker I at genfinde hinanden, kærligheden og lysten?

Det sunde parforhold ved Izzah og Johannes

Lidt om os

Gennem over 30 års arbejde med mennesker og et tusindtal af klienter i terapien, til workshops og mande/kvindegrupper, har vi i dag lagt et solidt fundament for vores arbejde med mennesker og deres transformation. 

Vi tilbyder par-til-par-guidning ind i nærvær og berøring for jer, som er par eller elskende og ønsker at blive guidet af os online eller i vores lokaler på Indre Østerbro. 

 

På disse workshops underviser og guider vi ind i større nærvær og tilstedevær med hinanden gennem berøringskunsten og den kropsterapeutiske og tantriske praksis. 

Det sunde parforhold ved Izzah og Johannes

Jeg hedder Johannes Brormand Søndergaard og er uddannet transpersonel psykoterapeut, polaritetsterapeut, sexolog, massør og er certificeret åndedrætsterapeut.

Min metode - Rapid Transformation

Mit speciale er at hjælpe kvinder med at transformere deres smerte gennem Psykoterapeutisk Praksis, Traumeinformeret Kropsterapi og Berøringskunsten.

Hvem henvender workshoppen sig til?

Workshoppen er målrettet jer som par eller elskende, som er nyforelskede, har været sammen i mange år eller blot mødes i det erotiske. Forudsætningen er, at I har tryghed ved hinanden og ønsker at gå dybt sammen.

Vi skelner ikke imellem køn, etnicitet eller seksuel orientering. 

Alle deltagere skal være fyldt 18 år.

Vil I gerne tale med os inden I beslutter jer, så er I også meget velkomne til en 20 minutters uforpligtende samtale.

Et safe space for dig og din partner ​

I er kun i berøring med jeres partner og der er ingen nøgenhed og intimberøring på workshoppen

Det er meget vigtigt for os, at alt hvad vi invitere ind til i vores terapi, workshops og retreat, er fuldstændig gennemsigtigt og trykt for jer som par.

Vores workshops handler om JER og jeres rejse dybt ned og ind i tosomheden. Dybden er lige præcis det, som udvikler jer sammen i jeres kærlighed og intimliv og gennem både nærvær, hengivelse og ærlighed opnås magien i jeres os-rum.

Vi hører ofte fra par, som kommer til os, at de har haft chokerende og grænseoverskridende oplevelser på tantra-workshops og festivaller. De beretter om en længsel efter fordybelse, nærvær og intimitet hinanden imellem, frem for et fokus på sex, polyamorøsitet og swingerier.

Vi er IKKE det! 

Vores workshops har fokus på jeres tryghed for uden netop dette, kan ingen hengive sig til hinanden. Samtidig tror vi også på, at vi kan lære rigtig meget af andre par. Derfor en workshop.

Parforholdets 3 store udfordringer

Længes efter mere nærvær og intimitet

Føler at parforholdet stagnerer og ikke udvikler sig

Mangler følelsen af samhørighed  og styrke

Om os

 Vi hedder Izzah Frost og Johannes Brormand Søndergaard og tilsammen er vi uddannet i kommunikation, transpersonel psykoterapi, polaritetsterapi, sexologi, tantrisk massage og åndedrætsterapi.

Johannes har igennem en mangeårig praksis vundet bred erfaring med et tusindtal af klienter i alle aldre heriblandt hundredevis af seksuelt traumatiserede kvinder, mænd i terapi og mandegrupper samt par i parterapi. 

I en årrækker, har vi sammen tilbudt parterapi, hvilken adskiller sig meget fra det, som de fleste kender hos en psykolog. Vi arbejder par-til-par hvilket betyder, at vi begge deltager under hele forløbet. 

Ydermere består vores arbejde både af kognitiv psykoterapi og kropsterapeutisk terapi, da det er vores erfaring, at kognitiv parterapi ofte ikke er tilstrækkelig.        

Sammen laver vi også en del video-content til de sociale medier og Johannes har en del klienter i psykoterapien, hvor han hovedsageligt arbejder med kvinder.  

Vi kan hjælpe jer med...

at finde ind i nærværet med hinanden

at få en kropslig og nærværende praksis sammen

at forstå og løse jeres konflikter på en konstruktiv og bæredygtig måde

at udvikle og styrke jeres kærlighed til hinanden

at vækste jeres intim og sexliv

at komme igang med et tantrisk intim -og sexliv

Der behøver ikke være noget galt for at gå i parterapi

Louise og Nicolai har været i parterapi hos os og fortæller i videoen nedenfor om hvorfor de valgte parterapi hos os og hvad de fik ud ud af forløbet.

De fortæller, at det for dem handlede om at gøre noget godt for hinanden og i stedet for at købe et spa-ophold, så købte de et parforløb. Det var en bevidst investering i deres kærlighed og som har givet dem rigtig meget. 

Hør dem fortælle her.

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Det er sjældent en nem beslutning at søge parterapi, men er I nået til den beslutning, at I har brug for hjælp og guidning, så vil vi meget gerne hjælpe jer godt videre fra hvor I er nu. 

I vores parterapi har vi fokus på de tre grundfaktorer, som ethvert sundt og nærende parforhold, er funderet på: 

at blive set, hørt og rørt

Det handler om at få bevidsthed om det man er ubevidst om og om at kommunikere konstruktivt og kærligt med hinanden. 

Herudover er en kropslig praksis altafgørende for et sundt og bæredygtigt parforhold og derfor består en stor del af vores sessioner af en guidning ind i en kropslig og sensuel forbundethed og praksis med hinanden.

“Vi troede at vi var fejlslående som par, fordi vi ikke selv kunne finde ude af at løse vores problemer. Vi er i dag meget stolte af vores beslutning om at søge parterapi”

– Dianna, 34 & Kim, 42

Vi har fået øvelser af Izzah og Johannes, som vi forsøger at gøre ugentligt og som vi kan mærke fører os tættere sammen i vores kærlighed og i det seksuelle.

– Louise, 44 & Thomas, 49 

Et sundt parforhold kræver et dedikeret arbejde ​

At være i et sundt og bæredygtigt parforhold
kræver gensidigt dedikeret arbejde!

Det kræver en investering i form af daglig prioriteret tid sammen men nogle gange også hjælp og støtte udefra.

Vores erfaring siger os, at ønsker man et sundt, udviklende og bæredygtigt forhold, så får man brug for supervision, guidning eller evt. terapi i løbet af ens liv sammen. Det er nemlig ikke muligt som par, at få øje på egne fælles blinde vinkler uden hjælp til at få belyst disse og kastet bevidsthed på dem. 

De råd og den vejledning du finder hos os, er de eksakte leveråd vi selv lever efter og gøder vores forhold med og derfor søger vi også selv fra tid til anden supervision og guidning udefra. 

 

“I guidede os ind i en tilstand, hvor vi var i stand til at give hinanden den størst tænklige gave. Sårbar, ren og uden masker.”

– Nicolaj, 33 & Amanda, 25

“Parforløbet hos Johannes og Izzah har gjort, at vi har fundet hinanden og gnisten igen og opdaget en dybde i vores sexliv, vi ikke kendte til. Vi er glade for, at vi tog springet og købte forløbet, trods vi var en smule nervøse. Kan varmt anbefales.”

– M & K

Det siger andre par efter parterapi

“Tak for at give os et smukt og trygt rum, hvor vi i stor tillid til jer, har kunne komme  og dele vores smerte og udfordringer. Tak for forstå os på det dybe plan i gjorde og stadig gør. Ved ikke hvor vi havde været uden jeres store og kvalificerede hjælp” TAK!     
Lone & Torben

“”Vi troede at vi var fejlslående som par, fordi vi ikke selv kunne finde ude af at løse vores problemer. Vi er i dag meget stolte af vores beslutning om at søge parterapi””
Dianna, 34 & Kim, 42 

““Jo mere jeg finder hjem i mig og min feminine kvinde jo mere sker der også i mit privatliv. Jo mere lykkes ting. Det er en fantastisk rejse, som jeg håber rigtig mange andre vil tage med deres parforhold.”   
Hanne, 55

Jeres investering

Book en uforpligtende samtale

Et forløb hos mig, starter altid med en uforpligtende og gratis samtale, hvor vi taler ind i det, som du ønsker transformeret og jeg fortæller om et eventuelt videre forløb.

Vil du holde forbindelsen?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag videoer og artikler om sex, kærlighed og parforhold. Du modtager også vores gratis træning, om kvindens seksuelle nedlukning.

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com and Premiumbeat.com for music.

Made with by Elementor​​