fbpx

Vil du være en bedre kæreste og elsker?

En investering i jeres kærlighedsliv og sexliv

Vores online-forløb er for jer, som ønsker at investere i jeres kærlighedsliv og sexliv og som ved, at der ligger et arbejde forude for et sundt, bæredygtigt og bevidst parforhold.

Forløbet indeholder:

 • Os-rummet
 • Berøring som en kunstart
 • Skyggearbejde, lortepakker & mørkeleg.
 • Kvindens blomstring og mandens vådeste drømme
 • Elskovskunst og den rituelle sex
  + 2 guidede meditationer

Vil du være en bedre kæreste og elsker?

En investering i jeres kærlighedsliv og sexliv

Hvorfor dette online-forløb?

Vi oplever, at mange af de par som kommer til os i parterapien, står med mange af de samme udfordringer og kunne have haft glæde af et forløb som dette, lang tid inden de kom til os.

Dette materiale giver et godt indblik i vores arbejde og metoder og vil give jer oplevelsen af (når arbejdet praktiseres regelmæssigt), hvad dette dedikerede arbejde i parforholdet, kan give jeres kærlighedsliv og sexliv.

Ofte søger vi først parterapi, når det hele ER brændt på, eller når vi er tæt på at gå fra hinanden. På dette tidspunkt er konfliktkerne ofte så store, at det kræver et længerevarende terapiforløb, hvilket måske kunne have været undgået med den rette guidning og de rette værktøjer.  

Et sundt og nærende parforhold kræver prioritering og et gensidigt arbejde og dette online-forløb er vores bidrag til de første steps sammen. Man kan kalde det for vores light-udgave og ønsker i et mere dyberegående arbejde sammen, så finder i det på vores workshops og i parterapien.

Vi skal arbejde på vores parforhold, når det går godt, og ikke først når det er konfliktfyldt og intimiteten er forsvundet!

Hvem henvender forløbet sig til?

Vores onlineforløb henvender sig til jer, som oplever udfordringer i jeres parforhold og leder efter råd og konkrete redskaber udefra. Det kan fx være udfordringer i jeres kommunikation som i ønsker at løse mere konstruktivt fremadrettet.  

Forløbet er for jer, som ønsker at finde ind i et dybere og mere nærværende intim -og sexliv sammen og som måske har oplevet udfordringer ved at finde ind i et sexliv, som nærer jer begge. 

Det er til jer, som ønsker at være grundige i arbejdet med jeres parforhold og ved, at et sundt og bæredygtigt kærlighedsliv og sexliv, kræver et dedikeret arbejde. 

Oplever du også...

at I har tilbagevendende konflikter, som virker svære at løse?

at det er vanskeligt for dig, at blive set og hørt i dit udtryk?

at længes efter større nærvær og intimitet hinanden imellem?

en dalende sexlyst og mindre tid sammen i det seksuelle rum?

Det får du med forløbet

 •  4,5 times undervisning, guidning og øvelser
 • 5 forskellige moduler
 • 2 guidede tantriske øvelser 
 • 2 guidede meditationer  
 • Livslang adgang

Omsættes let til egen praksis

“Stor tak og anbefalinger fra os!
Onlineforløbet er konkret, super nemt at omsætte til jeres egen praksis, og så er det hjertevarmt! Stor tak og anbefalinger fra os!”
– Dorthe & Ulrik

Konkrete værktøjer til vores konflikter

”Vi er meget taknemmelige, at have fået adgang til onlineforløbet, som især har givet os konkrete værktøjer til at håndtere vores konflikter og styrke kærligheden imellem os.”
Mette & Martin

Vi har fået en ny oplevelse i det seksuelle

“Vi kan kun varmt anbefale dette onlineforløb, som har lært os om vigtigheden af den rette berøring af kvindens krop og givet os helt nye oplevelser i det seksuelle med hinanden. Vi glæder os til at udvikle os videre fra et helt andet sted end før.”
– Kristine & Martin

Selve forløbet

Gennem 5 moduler og 4,5 times undervisning og guidning bliver du indført i grundlaget for et sundt, nærende og bevidst parforhold. Du bliver introduceret til berøringskunsten, som healer og nærer kvindens krop og nervesystem og bliver indført i den tantriske praksis og sexliv. 

Undervisningen bygger på over 30 års erfaring med krop, healing, tantrisk sex og egne personlige erfaringer. 

Kurset er opdelt i fem let tilgængelige moduler inden for hver sin tematik. Afslutningsvist finder du to guidede øvelser, som I kan afspejle og inddrage i jeres egen tantriske praksis derhjemme. 

Forløbets indhold ser ud som følgende:

Med onlineforløbet får du...

øvelser som befordrer større nærvær og intimitet i dit parforhold

forståelse for hvorfor kvinden har brug for en særlig form for berøring for at blomstre i det seksuelle rum

redskaber til hvordan I åbner lortepakkerne og opnår større forståelse for jeres uoverensstemmelser og konflikter

forståelse for hvorfor en kropslig praksis er afgørende for et sundt og nærende parforhold og sexliv

Indføring i den tantriske praksis og sexliv

”Hvis I ønsker at komme tættere på hinanden i jeres kærlighed og intimitet, så skal I helt sikkert købe Izzah og Johannes onlineforløb”

– Bettina & Torben

“Et fantastisk forløb hvis ikke man føler sig klar til parterapi, men stadig ønsker hjælp udefra.”

– Helle &  Tobias

En værktøjskasse fyldt med vigtige, forebyggende redskaber

I kan se forløbet som en værktøjskasse fyldt med vigtige redskaber til jeres kærlighedsliv og sexliv. Redskaber som vi ofte først leder efter, når det brænder alvorligt på imellem os eller vores sexliv dør ud. 

Det er vores ønske, at flest mulige får glæde af forløbet og gør brug af det inden konflikterne eller uoverensstemmelserne bliver for store.

Brug det når I allerede har det godt. Når I er på en opadgående kurve og jeres hjerter er åbne for hinanden. Det er her det forebyggende og konstruktive arbejde, gør sig allerbedst. 

“Vi har længe syntes at tantra var spændende, men ikke helt vidst hvad det var og hvordan vi kom igang med vores egen tantra-praksis, som Izzah og Johannes kalder det. Vi er nu kommet igang og skal nu få det ind som en del af hverdagen.”
– Janne & Flemming
 

Det siger Dorthe og Ulrik om online-forløbet

Dorthe og Ulrik fortæller her om hvad de synes om vores onlineforløb og hvordan de har gjort brug af det.  

”Hvis I ønsker at komme tættere på hinanden i kærlighed og intimitet, så skal I helt sikkert købe Izzah og Johannes onlineforløb”
Bettina & Torben
"Vi har fået langt større forståelse for, hvorfor vi begge reagerer, som vi gør i vores konflikter".
Pernille & Adam
"Et fantastisk forløb hvis ikke man føler sig klar til parterapi, men stadig ønsker hjælp udefra."
Helle & Tobias
"Vi har begge vidst at der skulle ske noget nyt i vores forhold, hvis det skulle holde, men vi har ikke være klart til at tage et længere forløb hos Izzah og Johannes. Derfor faldt vores valg på dette forløb og vi har herigennem fået en ny forståelse for hvor vi står som par."
Iben & Jesper
"Vi har længe syntes at tantra var spændende, men ikke helt vidst hvad det var og hvordan vi kom igang med vores egen tantra-praksis, som Izzah og Johannes kalder det. Vi er nu kommet igang og skal nu få det ind som en del af hverdagen."
Janne & Flemming
"Tak for at lave dette skønne materiale, som vi har set op til flere gange. Vi kan varmt anbefale andre par, at købe dette forløb, hvis de ønsker at der skal ske noget nyt eller søger større viden om fx konflikthåndtering og et bedre sexliv"
Stine & Andreas
"Stor tak og anbefalinger fra os! Onlineforløbet er konkret, super nemt at omsætte til jeres egen praksis, og så er det hjertevarmt! Stor tak og anbefalinger fra os!"
Dorthe & Ulrik
”Vi er meget taknemmelige, at have fået adgang til onlineforløbet, som især har givet os konkrete værktøjer til at håndtere vores konflikter og styrke kærligheden imellem os.”
Mette & Martin
"Vi kan kun varmt anbefale dette onlineforløb, som har lært os om vigtigheden af den rette berøring af kvindens krop og givet os helt nye oplevelser i det seksuelle med hinanden. Vi glæder os til at udvikle os videre fra et helt andet sted end før."
Kristine & Martin
"Vi har haft stor glæde af jeres onlinemateriale. Det har været en god måde for os, at starte ud på, da et forløb i parterapien, har virket lidt for overvældende for os. Vi startede derfor med onlinematerialet og er nu snart klar til at gå videre med vores arbejde gennem jeres terapi og workshops."
Tove & Klaus
”Tak for jeres måde at være på, jeres autenticitet og kærlighed til hinanden og det arbejde I udfører. Vi følte os trygge i jeres undervisning og guidning”
Kirsten & Rene
"Kan varmt anbefale andre forløbet. Det er en god indføring i parforholdets udfordringer og konflikter og hvordan bevidstheden hæves. Vi har også været meget glade for indføringen i den tantriske praksis og de øvelser som i viser. Vi har opnået større nærvær og forståelse for hinanden i det intime. TAK"
Christina & Johannes

Vil du være en bedre kæreste og elsker?

En investering i jeres kærlighedsliv og sexliv

Vores online-forløb er for jer, som ønsker at investere i jeres kærlighedsliv og sexliv og som ved, at der ligger et arbejde forude for et sundt, bæredygtigt og bevidst parforhold.

Forløbet indeholder:

 • Os-rummet
 • Berøring som en kunstart
 • Skyggearbejde, lortepakker & mørkeleg.
 • Kvindens blomstring og mandens vådeste drømme
 • Elskovskunst og den rituelle sex
  + 2 guidede meditationer

Vil du være en bedre kæreste og elsker?

En investering i jeres kærlighedsliv og sexliv

Vil du holde forbindelsen?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag videoer og artikler om sex, kærlighed og parforhold. Du modtager også vores gratis træning, om kvindens seksuelle nedlukning.

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com and Premiumbeat.com for music.

Made with by Elementor​​