Tak for din tilmelding.

Videoen finder du i din indbakke
(nu eller meget snart!)

Imens du venter..

Berøringskunsten – nærværende berøring som åbner kvinden

En kvinde har brug for at blive set, hørt og rørt. Set for den skønne kvinde hun er, hørt for det dybe hun indeholder og rørt for det sensuelle og sansende væsen hun er.

Berøringskunsten handler netop om denne nærværende, kærlige og givende berøring hvor kvindens behov, grænser og nydelse er i fokus. Berøringsformen er en kunstart, som ingen af os desværre er blevet hverken præsenteret for eller har lært. Det meste af den oplæring vi har haft er i form af mainstream film, musik og porno, hvilket yderst sjældent er befordrende for kvindens åbning, nydelse og fyldestgørelse. Derfor er den vestlige, moderne kvinde ofte i et underskud, når det kommer til det at blive rørt.

Hvad lærer i på modulet “Berøring som en kunstart”:

  • I får en grundlæggende forståelsen for hvorfor en særlig kvalitet og teknik er nødvendig at lære, for at begge parter kan føle sig trygge i det sanselige og erotiske møde.
  • I får specifikke øvelser som I kan praktisere selv og som er befordrende for kvindens åbning og hengivenhed i det seksuelle. Alt med afsæt i krop, åndedræt og en fordybet trænning, der fører til den åbne, hengivne og multiorgastiske krop.