fbpx

Parterapi & Parforløb

"Det første skridt mod at komme til et nyt sted er, at beslutte sig for ikke at blive, hvor man er"

Video-testimonials fra vores par

natalia-sobolivska-Gua91HwwJAs-unsplash

En transformering af jeres parforhold

Vi har tre former for par-forløb, som du kan læse om nedenfor. Hvad kendetegner forløbene er, at de udspringer fra hvor I måtte være lige nu og her, på jeres kærlighedsrejse sammen. 

Filosofien bag vores arbejde:
Vores par-forløb er funderet i både det psykoterapeutiske og kropsterapeutiske arbejde, da vi igennem vores forløb arbejder med at forløse gamle historier, blokeringer og traumer i det hele menneske og ikke kun på kognitivt plan. Vores arbejdstese er, at udredning og en varig transformation først sker, når traumet både er forløst i sindet og i kroppen.

De tre forskellige forløb

1. Stadie: Det nødvendige første arbejde

7 sessioner af 2,5 times varighed

Dette forløb er for jer, som ikke tidligere har gået i terapi sammen eller hver for sig. Jer som er klar til at se på og bearbejde den bagage, som I har med jer ind i jeres forhold, så der bliver mere plads til kærligheden, intimiteten og jeres os-rum.

På dette forløb hjælper vi jer til at få åbnet op for og få kikket på det som ligger gemt og smerter. Vi hjælper jer i gang med en kropslig praksis sammen, som vil styrke jeres kærlighed til hinanden og den rejse I har påbegyndt. En rejse tættere på hinanden i forståelse og kærlighed til hvor den anden kommer fra og hvordan I hver især kan bidrage ind i jeres kærlighedsmøde og opnå det som er bæredygtigt.

2. Stadie: Den tantriske transformation

7 sessioner af 2,5 times varighed

Dette forløb er for jer, som har afsluttet vores første par-forløb eller har arbejdet med jer selv og kikket på den gamle bagage gennem anden form for praksis og terapeutisk arbejde – fx psykoterapi, parterapi, kropsterapi, breath-work etc. og meget gerne har en fælles kropslig praksis som fx yoga eller meditation – eller begge brænder for at komme i gang med en sådan.

På dette forløb arbejder vi dybere ind i den kropslige og tantriske praksis, hvilket giver jer en helt anden styrke ind i bevidstheden, kærligheden og intimiteten. Vi arbejder konkret med et dybere intunement i de tantriske grundstillinger, aligntment med eget livsformål/mission og den fælles vision for jeres rejse. Redskaberne er desuden breath-work, body-work og berøringskunst i udvidet form.

3. Stadie: Det multiorgastiske par

7 sessioner af 2,5 times varighed

Dette forløb er for jer, som har arbejdet meget dybdegående med jer selv og jeres forhold gennem fx psykoterapi og kropsterapi og som nu ønsker at løfte jeres intimliv og kærlighedsrejse til det næste niveau. Forløbet er for jer, som allerede har en kropslig praksis sammen værende fx en tantrisk-, yoga- eller -meditationspraksis og er dybt fokuseret ind på jeres os-rum.

På dette forløb arbejder vi med space-holding, tantriske danse, sacred og dybdegående kropsforløsning – dearmering – med retning imod frit orgastisk flow og kundalini-aktivering. Arbejdet er her i den meget avancerede fase baseret på dybe meditationer og til parret tilpassede stillinger i fælles intunement.

*HVIS det ligger i parrets dna, så kommer man ud som illumineret – oplyst – par og det kan besluttes om en yderligere videre proces med at formidle den sunde og modnede sex og kærligheds-praksis til andre par. Dette forløb kan efter ønske således afsluttes med en certificering, der giver mulighed for at være tantrisk initierende og arbejde i feltet med andre par).

Testimonials

"I guidede os ind i en tilstand, hvor vi var i stand til at give hinanden den størst tænklige gave. Sårbar, ren og uden masker. For os er der bestemt et før og efter denne oplevelse. Vi vil altid have dette med os."
Nicolaj Schröder 33 & Amanda Jenssen 25
"Vores kærlighed er blomstret og jeg (Louise) er begyndt at mærke nydelsen og lysten i kroppen igen. Jeg har fået mere lyst til sex igen og fundet ud af hvad der gjorde, at jeg havde behov for at trække mig fra Thomas og det intime. Vi har fået øvelser af Izzah og Johannes, som vi forsøger at gøre ugentligt og som vi kan mærke fører os tættere sammen i vores kærlighed og i det seksuelle."
Louise & Thomas, 44 & 49
I den indledende telefonsamtale med Johannes stod det hurtigt klart, at vi talte med et menneske som, udover at være virkelig fagligt kompetent og ordentlig, med samme kunne se ind i vores kvaliteter som mennesker og par. Izzah og Johannes  formåede på aller fineste vis at tune ind på hvor vi stod i vores liv og vi følte os på aller fineste måde set, forstået og taget alvorligt. Vi følte os begge læst totalt!

 

Dorthe & Ulrik, 53 & 46
Rent praktisk var parsessionen en blanding af samtale, meditation og praktiske par-øvelser. Learning by doing med alt tøjet på og os ved siden af dem. Så ren sidemandsoplæring! Meget trygt og roligt! Det blev en helt fantastisk oplevelse for os, hver for sig og sammen. Følelsen af opløftethed da Izzah og Johannes sagde farvel, står stadig tydeligt i os begge.
Dorthe & Ulrik, 53 & 46

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår sessionerne?

Under sessionerne guider vi jer - par til par og fuldt påklædt - ind i nogle nærværende øvelser og hellige teknikker, som I også kan praktisere derhjemme. Ønsker I et terapeutisk rum, så vil sessionerne også indeholde dette.

Hvilken påklædning anbefales?

Vi anbefaler løstsiddende tøj og man er altid påklædt og kun i berøring med egen partner. Ønsker man en mere massageteknisk guidning og instruktion i berøringskunsten, så vil man have shorts og top på.

Du/I er altid velkomne

Bestil en uforpligtende samtale

Kategorier

Følg os

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com and Premiumbeat.com for music.

Made with by Elementor​​