fbpx

Om os

Izzah Kamillah & Johannes

Et tantrisk spirituelt par

“Vi er et tantrisk, spirituelt par, som tror på det sunde, monogame parforhold og en sameksistens hvor det dybe nærvær, den gode og konstruktive kommunikation indbyrdes og den daglige intime praksis, er forudsætningen for det sunde parforhold.”

Om det sunde

At et parforhold er sundt er en påstand, vil mange nok mene. Det betyder, at det  udelukkende er dig som læser og følger, som kan vurdere, om vi repræsenterer det, som er sundt for dig og jer.

Du kan læse om vores arbejde som bl.a. indeholder parterapiterapi, psykoterapi, onlineforløb og nye BLOG samt du kan se vores mange timers videomateriale, som ligger frit tilgængeligt her på siden.

Du kan også blive medlem af vores Facebookgruppe hvor vi holder jer opdaterede på nyheder og deler relevante artikler og LIVEs inden for emnerne sex, kærlighed og parforhold.  

Fundamentet for vores læringsrum

Vi faciliteter i vores læringer ved egen eksemplificering den praksis som har vævet os to sammen og funderet os som det sunde parforhold, i dyb kærlighed til hinanden og givet os det mest juicy og højpotente sexliv, ingen af os før dette møde, havde turdet drømme om. Vi deler rundhåndet ud fra denne overflod af kærlighed og lyksalighed.

Erfaringer og uddannelser: Til sammen har vi mere end 40 års erfaring med arbejdet med mennesker og uddannelser inden for sexologi, psykoterapi, traumeterapi, kropsterapi, tantra og kommunikation.

Alle er velkomne hos os
I vores arbejde, har vi fokus på det monogame parforhold og den proces der nærer og varetager denne ´sacred´ relation. Er du ikke i et monogamt forhold, så vil du alligevel kunne få stor glæde af vores arbejde. Du er hjertelig velkommen her på siden.
Er du single, så har vi også noget til dig
Er du ikke allerede i et parforhold, så vil vores tekster, videoer, onlineforløb og terapiarbejde kunne forberede dig på dit kommende, sunde parforhold. Så du er hjertelig velkommen imellemtiden og på vej til dit næst kærlighedsmøde.
Vi skelner ikke imellem køn og seksuel orientering
Uanset køn og seksuel orientering, så er du velkommen her hos os. I vores arbejde, vil du høre os tale om den maskuline og feminine polaritet - polariteter som findes i os alle uanset køn. Du vil således, uanset seksuel orientering, kunne arbejde med disse polariteter i dig selv og i dit parforhold og komme nogle af de uhensigtsmæssige (især for sexlivet) dynamikker i forkøbet.
Previous
Next

Vores baggrund og uddannelser

IMG_8570

Izzah Kamillah

-kommunikationsuddannet, mange år som selvstændig forretningskvinde, mor og stor erfaring med processen fra at være seksuelt nedlukket, til at være åben og levende igen.

Jeg er én af de tusindvis af kvinder, som har været lukket ned seksuelt men har i dag fundet tilbage til min seksualitet, lyst og nydelse igennem arbejdet med Johannes.

Jeg beretter om en kvindes oplevelse i det seksuelle, om vejen ind til det fine og feminine, om at genvinde den sensuelle sansning og om energiarbejdet i kvindekroppen.

Johannes Brormand Søndergaard

-sexolog, traumeterapeut,  psykoterapeut, polaritetsterapeut massør, og far.

Jeg har igennem en mangeårig praksis vundet bred erfaring med et tusindtal af klienter i alle aldrer, heriblandt hundredvis af seksuelt traumatiserede kvinder og rigtig mange par, som kommer for at blive guidet i deres kærligheds -og intimliv. Jeg er funderet i arbejdet med traumeforløsning og energiforvandlende processer.

Jeg beretter om en mandens oplevelse i det seksuelle, om vejen i det maskuline og driftige og om energiarbejdet i manden.

Testimonials

"I guidede os ind i en tilstand, hvor vi var i stand til at give hinanden den størst tænklige gave. Sårbar, ren og uden masker. For os er der bestemt et før og efter denne oplevelse. Vi vil altid have dette med os"
Nicolaj Schröder 33 & Amanda Jenssen 25
Det transformerende parforløb
“Parforløbet hos Johannes har gjort, at vi har fundet hinanden og gnisten igen og opdaget en dybde i vores sexliv, vi ikke kendte til. Vi er glade for, at vi tog springet og købte forløbet, trods vi var en smule nervøse. Kan varmt anbefales. ”
M & K
Det transformerende parforløb
Tak til Johannes, som valgte at arbejde med mig, både kropsligt og psykisk gennem tantrisk healings terapi. Han hjalp mig til frihed. Tak er et fattigt ord, men det er alt hvad jeg har, så tak endnu en gang.
Lissi Sønderskov, 56 år
Traumeterapi

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev

Kategorier

Følg os

© All rights reserved Izzah Kamillah & Johannes Brormand Søndergaard at Det sunde parforhold. A big thanks to Unslpash.com for images and Bensound.com for music.

Made with by Elementor​​